eylül 2013'te hamile olduğunu öğrenenler

kızlar bnde bgn hamile olduğumu öğrendim,İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

amin inş bu ay bereketliymiş. rabbim isteyipte olmayanlarada birer evlat nasip etsin mutluluğumuzu onlarda paylaşsın.

Arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bende yarın hastaneye gideceğim keseyi görmeye inşallah ilk defa gideceğim.Çok yoruluyorum ve bulantılarım çok oluyor ne yapcam bilmiyorum.Hiç bir şeyde içmiyorum sizin durumlar nasıl?Yaklaşık 6 haftalık oldu.İnşallah bebişlerimizi kucağımıza hayırlı bir şekilde alırız hepimiz....

Bende 6 haftayim canım benimde bulantılar cok fena kusmadım ama sürekli midem ağzımda yanıyo gibi.. Hiç bir şey canı istemez mı insanin akşamları biraz iyi oluyorum bazen.. Bende pazartesi kalblerini duymaya gidicem canım

Aynen canım ya ben de o durumdayım.Hiçbir şey yapmak gelmiyor midem bulanıyor.Çok şükür bugün hastaneye gittim keseyi gördüm.Allahın izniyle gayet normalmiş hiç bir sıkıntı yok dedi doktor.10 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi.Allah herkese istediği zamanda doğumlar nasip etsin...

Kızlar bugun kontrolum vardı bebegimin cok sukur kalp atısını duyduk sesli cok garıp bi mutluktu agladım:))) buarada bugun 6 hafta 5 gun bittii

Ne guzel hadi bakalım bekleyiş başladı :))
Kızlar bugun kontrolum vardı bebegimin cok sukur kalp atısını duyduk sesli cok garıp bi mutluktu agladım:))) buarada bugun 6 hafta 5 gun bittii
Canım bende pazartesi duyacam kalplerini cok heyecanlıyım :)

Bende yeni öğrendim 6 haftalık hamişim Ben cok zor zamanlar geçirdim 3 yıılık evliyim ve bu aslında 3 ncü hamileliğim ilki düşükle sonuçlandı ilk haftalarda ikincisi ise dış gebelikti iç kanama gecirdim ve tek tüpüm alındı ve bir daha hamile kalmamın imkansız oldugunu düşünüyordum ki bi hafta önce hamile oldugumu ögrendim girdiğim soku anlatamam.... Allahım tüm isteyenlere versin tüm hamişlere saglıklı hamilelik ve saglıklı bebiş diliyorum...

Son düzenleme:
İns hep yolunda gider hamileliklerimiz
Amiiiiiiin..
Hayırlı olsun canım allah vermek isteyince oluyo iste..güle güle büyüt bebeğini...

Annişler hepinizi kutlarım heyecanınızı çok iyi anlıyorum ve paylaşıyorum biz de hayal kırıklığına uğramamak için 12 gün gecikmeden sonra, 1 eylülde, test yaptık pozitif çıktı 3 eylülde hastaneye gittik ultrasonda bebişimizin kesesini gördük kalp atışı için 10 gün sonra gelin dedi doktor duramadık 3 gün sonra, 6 eylülde özele başka doktora gittik kalp atışını dinledik öğrendiğimiz günden bugüne daha 12 gün geçti şu an 8 haftalık hamileyim ama sanki 8 ay geçmiş gbi aman yavaşş geçiyor değişik bir duygu... çok değişik... İnş arkadaşlar hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. :))))

Son düzenleme:
Kizlar ben de dun hamile oldugumu ogrendim allaha cok sukur
ama o kadar tedirginim ki anlatamam cunku ben ilk bebegimi 3 ay once dusuk sebebiyle kurtajla aldirmak zorunda kaldim b turlu rahat rahat sevinemiyorum kalp atislarini duymadan da rahat edemicem heralde
size bisi sormak istiyorum benim beta hcg degerim yumurtlamadan sonra 15. Gun 392.3 cikti sizce bu deger normal mi? Doktor deger tam olmasi gereken gibi dedi 1 bafta sonra tekrar hormona bakip keseyi goruruz dedi

Merhaba aranıza yeni katıldım. ben de bu ay öğrendim hamile olduğumu kan testi 1625 çıktı sat 17 Ağustos Dr a henüz gösteremedim sonucu sizce normal mi kaç haftalık olabilir ? Teşekkürler

Veee 18'inde dr gittim kesemizi gördük gözün aydın 5 haftalık hamilesin dedi .. Doktorun ağzından duymak içime su serpti .. sıkıntılarımı anlattım
Kabızlık
Göğüsüm inanılmaz derecede şişti
Göbeğim şiş ve sertleşti
sık idrara çıkıyorum
inanılmaz derecede susazıyorum
ve sol taraftaki kasık ağrısı
hepside normalmiş çok şükür bu hafta perşembe birdaha gideceğim bakalım bebeğin boyu ölçülünce kaç haftalık olduğunu daha net anlarız dedi inş. bi sorun sıkıntı olmaz

Çalışıyorum iş yerinde iki kez uyuklamışım arkadaş çaktırmdan uyandırdı sağolsun.. Geceleri sık idrar çıkmaktan uykumu alamıyorum
birde kabuslar .. Rüya görmeyen ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sık sık kabus görüyorum .. Endişelenmekten oluyormuş
sanırım bebeğimin kalp atışını duymadan rahatlamak yok bana .. Sigara içen biriydim önce bir iki derken vicdan azabından tamamen bıraktım şükür

merhaba arkadaşlar,daha yeni doktordan geldik.çok şükür kesemizi gördük.5hafta 5 günlük hamileyim hepimiz güzel bir hamilelik geçiririz ve doğum hikayemizi de paylaşırız.10 gün sonra kalp atışını dinleyebilecekmişiz.Allahımmmm sana çok şükürler olsun ve isteyen herkese bebişler nasip etsin,kimseler yerinmesin inşallah

Ne güzel bu eylül ayi bol bereketli geldi. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah bu güzel duygulari bsslaeda vbende cok tedirgindim hatta su ana yatak istirahatindeyim ama icim rahat Allah'a siginiyorum.Hersey guzel olucak insallah.Pozitif düşünün hamişler :)

Bende aranıza birkaç aydır katılmıştım.Birçok konuda burdan bilgi alıyordum.Yaklaşık bir yıllık çalışmadan sonra bugün hamile olduğumu öğrendim, şoktayım sat 17 ağustostu değerlerim 7912 çıkmış.5 6 hafatlaık.rabbim keseyi görmeyi nefes alışlarını duymayıda nasip eder inş.Olmayan herkes için dua ediyorum..
Öpüldünüz sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…