kızlar bnde bgn hamile olduğumu öğrendim,İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Amin İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin..amin inş bu ay bereketliymiş.rabbim isteyipte olmayanlarada birer evlat nasip etsin mutluluğumuzu onlarda paylaşsın.
Arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bende yarın hastaneye gideceğim keseyi görmeye inşallah ilk defa gideceğim.Çok yoruluyorum ve bulantılarım çok oluyor ne yapcam bilmiyorum.Hiç bir şeyde içmiyorum sizin durumlar nasıl?Yaklaşık 6 haftalık oldu.İnşallah bebişlerimizi kucağımıza hayırlı bir şekilde alırız hepimiz....
Bende 6 haftayim canım benimde bulantılar cok fena kusmadım ama sürekli midem ağzımda yanıyo gibi.. Hiç bir şey canı istemez mı insanin akşamları biraz iyi oluyorum bazen.. Bende pazartesi kalblerini duymaya gidicem canım
Ne guzel hadi bakalım bekleyiş başladı :))Aynen canım ya ben de o durumdayım.Hiçbir şey yapmak gelmiyor midem bulanıyor.Çok şükür bugün hastaneye gittim keseyi gördüm.Allahın izniyle gayet normalmiş hiç bir sıkıntı yok dedi doktor.10 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi.Allah herkese istediği zamanda doğumlar nasip etsin...
Canım bende pazartesi duyacam kalplerini cok heyecanlıyım :)Kızlar bugun kontrolum vardı bebegimin cok sukur kalp atısını duyduk sesli cok garıp bi mutluktu agladım:))) buarada bugun 6 hafta 5 gun bittii
Amiiiiiiin..İns hep yolunda gider hamileliklerimiz
Hayırlı olsun canım allah vermek isteyince oluyo iste..güle güle büyüt bebeğini...Bende yeni öğrendim 6 haftalık hamişimBen cok zor zamanlar geçirdim 3 yıılık evliyim ve bu aslında 3 ncü hamileliğim ilki düşükle sonuçlandı ilk haftalarda ikincisi ise dış gebelikti iç kanama gecirdim ve tek tüpüm alındı ve bir daha hamile kalmamın imkansız oldugunu düşünüyordum ki bi hafta önce hamile oldugumu ögrendim girdiğim soku anlatamam.... Allahım tüm isteyenlere versin tüm hamişlere saglıklı hamilelik ve saglıklı bebiş diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?