kızlar benim size bir sorum olacak;
kiminiz belki yadırgayacak kiminiz benim gibi düşünecek. ama düşünceniz ne olursa olsun fikriniz benim için önemli lütfen bana yol gösterin.
kızlar 4 yıldan bi kaç ay fazladır evliyim. 2 yıldır korunmuyor 1.5 yıldır düzenli olarak ilişkiler oluyor, ateş ölçme yöntemini kullanıyorum, ovulasyon testleri derken 2 ay klomenle yumurta takibi ve artık bu ay sıradakı aşılama. kızlar bugün dr kontrolüm var ama sanıyorum aşılamam arife günü yapılacak. buyuklerim hep der ki; kandil, bayram, arife günlerinde ilişkiye girilmez. sebebi Rabb'imiz o gunlerde ibadet etmemizi ister, dolayısıyla o günlerdeki ilişkilerden olan çocuklarda ufak tefek de olsa problemler olabilir. dolayısıyla o günleri özellikle cinsellikten uzak durun derler. şimdi;
1) bu inanış hakkında ne düşünüyorsunuz?
2) ben aşılama olucam gündüz vakti, bu ilişki değil, ibadetimi Allah izin verirse gece yine yapabilirim.
3) aşılama uygulaması gusul abdesti gerektirir mi?
bunlar benim için çok önemli. şimdi bi de eşim aşılama gecesinden hemen bayram tatiline çıkalım istiyor aile buyuklerine. duş yapmadan gitsem bu kez abdestsiz olur muyum? namazlarımı kılabilir miyim? lütfen fikir sahibi olanlar bana yardımcı olsunlar. ilk kez aşılama olucam ve nasıl yapıcam bilmiyorum.
bi de kızlar aşılama ya da çatlatma iğnesi olduğu gün ilişki olmalı mı? o gün sürekli yatmalı mıyım? nedir durum? dr larınız genelde size ne önerdi? dualarınızı benden esirgemeyin lütfen.