Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde esimin morfolojisi %2%3 cikmisti ilk iki asilamamda ucuncuyu yaptirirken kacti bilmiyorum prof msj attim sordum bana dedi sakin asi yaptirma imkani yok tutmaz morfoloji dusuk demisti aradan 7 ay filan gecmisti lmilk asilamadan yapturdik ve hamile kaldim ana dusymuk oldu ne yazikki ama olmaz dedi kesin prof olabiliyomus denekki kafaya takmamak lazim hayirli olsun arkadasim kucagina almayi nasib etsin rabbim kacti morfolojiniz sizinKızlar inanamıyorum aşılama mi tüp bebek mu yaptirsam ekimde düşününce kendiliginden hamile kaldım. Hem de tüm tedavi yi kürleri ilaçları biraktigim ay.Benimgibi eşinin morfoloji sorunu olan Arkadaşlar umudunu zu sakin kaybetmeyin.
Canim bizde morfoloji 1% di .Ben klomen tedavisi falan gördüm ama hic faydası olmadi.kadin doğum kesinlikle tupbebek demişti. Ama tupbebek doktoru kendiliğinden olur demisti bekleme istemiyosunsa asilama dedi.Sen esin8 iyi bir urologa goster.proxeed plus denediniz mi[/QUOTE]QUOTE="yftmy, post: 37261244, member: 625027"]benimde esimin morfolojisi %2%3 cikmisti ilk iki asilamamda ucuncuyu yaptirirken kacti bilmiyorum prof msj attim sordum bana dedi sakin asi yaptirma imkani yok tutmaz morfoloji dusuk demisti aradan 7 ay filan gecmisti lmilk asilamadan yapturdik ve hamile kaldim ana dusymuk oldu ne yazikki ama olmaz dedi kesin prof olabiliyomus denekki kafaya takmamak lazim hayirli olsun arkadasim kucagina almayi nasib etsin rabbim kacti morfolojiniz sizin
hayırlı olsun canım..değerinin yükselmesi normal canım tam 2 katı olmayabiliyor..ama kanaman varsa doktora görün muhakkak..hamile olanlar yardım edin lütfen
aşılamanın 12. günü değerim 102 çıktı iki gün sonra 212 ara ara kanamalarım oldu doktor iğne verdi bayramda yaptırdım fakat iki gündür yine var dün kontrole gittik keseyi görmek için ama görünmedi doktor da sanki bişey var saklıyormuş gibiydi tekrar test yaptırmamı haftaya gelmemi söyledi akşam ki değerim 1910 çıkmış normal mi çözemedim yani iki katı hesaplandığında 1640 falan çıkıyo bu değer normalmi acaba çıldırıcam düşünmekten uyku uyuyamıyorum
yok canim hic ilac vermediler bize urologa gorundu hizinda biraz yavaslik vardi ama sorun yok dedi gittigi dr lar morfolojiyide ben tesadufen saracoglu soyleyince sonuclara baktim ogrendim hic bi ilac kullanmad sadece bitkisel kapsul kullandi onunmu faydasi oldu bilmiyorum artik hizi yukselmisti morfolojiye baktirmadik ilac ise yaramistir heralde bu senin dedigin ilaci dr mu onerdi size canim bizde kullansak bi zarari olmaz sanirim nerden alacagiz bilgi verirsen sevinirim kullansin belki bi yararii olur biktim tedavilerden cunku biraz oluruna birakalim diyorum bu aradada bisey yapmadan durmayalim bari ilac kullanalim belki bi yarari olur bende pco var bende kapsul kullanarak adetlerim gununde oluyo duzeldi cok sukur esinimede ilacc vermisti bu ay gevelik oldu ama adet gunu kanamam oldu tutmadi sandim adet grliyo dedim meyerse bebek varmis test yaptirmamistim sora dustu kendiliginden[/QUOTE]Canim bizde morfoloji 1% di .Ben klomen tedavisi falan gördüm ama hic faydası olmadi.kadin doğum kesinlikle tupbebek demişti. Ama tupbebek doktoru kendiliğinden olur demisti bekleme istemiyosunsa asilama dedi.Sen esin8 iyi bir urologa goster.proxeed plus denediniz mi
yok canim hic ilac vermediler bize urologa gorundu hizinda biraz yavaslik vardi ama sorun yok dedi gittigi dr lar morfolojiyide ben tesadufen saracoglu soyleyince sonuclara baktim ogrendim hic bi ilac kullanmad sadece bitkisel kapsul kullandi onunmu faydasi oldu bilmiyorum artik hizi yukselmisti morfolojiye baktirmadik ilac ise yaramistir heralde bu senin dedigin ilaci dr mu onerdi size canim bizde kullansak bi zarari olmaz sanirim nerden alacagiz bilgi verirsen sevinirim kullansin belki bi yararii olur biktim tedavilerden cunku biraz oluruna birakalim diyorum bu aradada bisey yapmadan durmayalim bari ilac kullanalim belki bi yarari olur bende pco var bende kapsul kullanarak adetlerim gununde oluyo duzeldi cok sukur esinimede ilacc vermisti bu ay gevelik oldu ama adet gunu kanamam oldu tutmadi sandim adet grliyo dedim meyerse bebek varmis test yaptirmamistim sora dustu kendiliginden
evet canim benim bekarligimdan beri 3 ayda bi adet olurdum evlendim tedavi gordugum icinde ilaclarla oldum yine sora ilaclari biraktim adetler duzensizlesti yine tesaduf bi herbolisti duydum d.bakirda cumhuriyet koyunde adam amerikadan diplomasi filan var bitki dr yani gittik bana iki aylik ilac verdi esimede hiz icin verdi toplamda 250 filan tuttu ilaclar olmazsa cocuk ilac bitince yine gelin dedi benim adetim iki aydir yine olmuyodu ilaci kullandim 20 gun sora adet oldum tekrar 25 gun sora oldum yani adetlerim kendiliginden duzeldi hic dr filan gitmiyodum o ara sadece bitki kapsulu kullaniyodum boylelikle uc ay duzenli adet gordum adetlerim cok gogun olmuyordu dr gittim bi muayene olam dedim dr dedi adet cok az olmasi bi sorun deyil onemli olan gubunde duzenli olmasi dedi yumurluyosun duzenli olarak dedi hatta gittigim gun sivi gorundu rahimde yumurtlamissin dedi adetin 11. gunu catlama oluyo tam gununu bile sasmiyo sora biz dedik asi yaptiralim uce tamamlayalim dedik rapor filan cikmasi icin dedik hic umidim yoktu olesine yaptirdik bu arada esim sperm tahlili yaptirdi hizi artmisti morfolojiye baktirmadik belki oda yikselmistir ucuncu asim tuttu benim hic umudum olmadigi icin test yaptirmadim adetimi bekleyeyim dedim adet gunum leke geldi meyerse cocuk varmis dr gittik adet oluyom die orada pgrendik ama dustu 10 gun sora simdi ilaclarim bitti yine alacagim bi iki ay daha normal deneyecegim ins kendiliginden olur benim yumurtlamami duzeltiyo zaten esimede yarari olmustu huzi artmisti zaten gebelik oldu cok sukur kendiliginden olur belki bu seferde herkese oneririm bu ilaci pco olanlara vebali boynumu canim ben bu gune kadar kullanmadigim ilac kalmadi 400 milyon veriyoduk igne kullandim bi yumurta bile buyutemedi dr bu ilaclar mucize gibi geldi ramazanda duzenli bile kullanamamistim yinede hic bi fark olmadi yine dyzenli oldu ciban percemi aslan pencesi ada cayi enginar yapragi isirgan tohumu karisimlari suan yanimda yok gebeyim die kullanmiyodum bunlarin karisimiydi asilama tedavisinde 75 doz kullandim 10. gunu 17 ml olmustu yumurtam 3 tane olmustu diger asilarimda bi yumirta 20 gunu 17 zor olmustu[/QUOTE]canim simdi sen pko lusun ve kapdulden sonra adetlerin mi duzeldi dogru mu anladim. ne var bu kapsulun icinde. birakinca eski haline donmuyor mu adetler. cunku bizde ilac da kesin sonuc vermiyor birakinca sasiyor adetler biliyorsun. ondan merak ettim adetler duzelince de yumurtlama olmustur sende. biraz aciklar misinnn
yok canim hic ilac vermediler bize urologa gorundu hizinda biraz yavaslik vardi ama sorun yok dedi gittigi dr lar morfolojiyide ben tesadufen saracoglu soyleyince sonuclara baktim ogrendim hic bi ilac kullanmad sadece bitkisel kapsul kullandi onunmu faydasi oldu bilmiyorum artik hizi yukselmisti morfolojiye baktirmadik ilac ise yaramistir heralde bu senin dedigin ilaci dr mu onerdi size canim bizde kullansak bi zarari olmaz sanirim nerden alacagiz bilgi verirsen sevinirim kullansin belki bi yararii olur biktim tedavilerden cunku biraz oluruna birakalim diyorum bu aradada bisey yapmadan durmayalim bari ilac kullanalim belki bi yarari olur bende pco var bende kapsul kullanarak adetlerim gununde oluyo duzeldi cok sukur esinimede ilacc vermisti bu ay gevelik oldu ama adet gunu kanamam oldu tutmadi sandim adet grliyo dedim meyerse bebek varmis test yaptirmamistim sora dustu kendiliginden
Değer artışı normal canım. Kesesi görmek için alttan baktı mı. Progesteron kullanıyor musun yada crinone jelhamile olanlar yardım edin lütfen
aşılamanın 12. günü değerim 102 çıktı iki gün sonra 212 ara ara kanamalarım oldu doktor iğne verdi bayramda yaptırdım fakat iki gündür yine var dün kontrole gittik keseyi görmek için ama görünmedi doktor da sanki bişey var saklıyormuş gibiydi tekrar test yaptırmamı haftaya gelmemi söyledi akşam ki değerim 1910 çıkmış normal mi çözemedim yani iki katı hesaplandığında 1640 falan çıkıyo bu değer normalmi acaba çıldırıcam düşünmekten uyku uyuyamıyorum
Değer artışı normal canım. Kesesi görmek için alttan baktı mı. Progesteron kullanıyor musun yada crinone jel
Akıntı kahve rengi veya siyah ise daha önce olan kanamalar yeni geliyor demektir. Ama akıntı pembe veya kırmızı ise tehlikeli olur çünkü yeni kanama var demektir. Rabbim sana bağışlasın bebeğini. Inşaallah sağ salim kucağına alırsın.teşeşkkür ederim cvp verdiğiniz için alttan muayene oldum evet ama görünmedi ondan sonra testi tekrarlıyalım dedi çok şükür yükselmiş haftaya tekrar gidicem .
aşılamadan sonra alttan progestan kullandım şimdide haftalık pruloton depot verdi ama hergün kahverengi akıntı az az gelmeye devam ediyor![]()
Evet mide bulantısı ve baş dönmesi yapar. O yüzden yatarken içmeni tavsiye ederimprogestan hapı mıde bulantısı yapar mı kızlar
Ne yaptın canım testi tekrarkadınız mı. 17. Günü beklemeye ne gerek varmış acaba. 2 gün sonra iki katına çıkıyorsa normaldir. Kolay mı 5 gün beklemek,slm kızlar aşılamamın 12. günü yaptırdığım testte progesteron 140.50, betahcg 35.83 çıktı kimyasal gebelik olabilir dediler değerin biraz düşük yada geç döllenme olmuştur denildi böyle bişey yaşayan var mı? 17. gün test tekrarlanacak
yapar canım. hatta halsizlik, baş dönmesi, sersemlik, dikkat kaybı gibi yan etkileride var. onun için jelini kullanıyorum ben.progestan hapı mıde bulantısı yapar mı kızlar
bana neden hapı verdı o zamanyapar canım. hatta halsizlik, baş dönmesi, sersemlik, dikkat kaybı gibi yan etkileride var. onun için jelini kullanıyorum ben.
canım benim doktorum bana söylemişti yan etkilerini bende jelini istemiştim. günde 1 tane alacaksan gece yatmadan al canım.bana neden hapı verdı o zamandun aldıktan sonra ayakta zor durdum