Herkese günaydın,beni merak edenler için yazıyorum
ben şuan çok farklı duygular içerisindeyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok aşırı tepki veremedim oysaki duygularını çok yoğun yaşayan birisiyim kanamalarım olduğu için hep tedirginim zaten çok şükür ki geçen hafta kesecikleri gördük :) evet ikiz geliyor sanırım tekrar binlerce kez şükür dün de kalp atışlarını duydu doktorum ben çok çözemesemde en azından içime su serpildi..şuan riskli dönemdeyim daha öncede yaşadığım düşük nedeniyle kendimi çok adapte etmek istemiyorum birde aşılama sonrası çok büyük bir kist oluşmuş doktor belli etmek istemesede tedirgin oldu inşallah kendi kendine küçülür dedi bilmiyorum beni neler bekliyor ama herşey allahtan rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
bu arada bende 4 yıllık evliyim bir ay sonra 5.yılımıza başlıycaz inşallah rabbim huzurlu sağlıklı geçim versin herkese benimde birinci aşılamam kimyasaldı ve düştü önemli olan hamile kalabilmek senin bebeğin olabiliyor o yüzdende çok şanslısın sana tavsiyem ara verme en fazla 2 ay inşallah sen ve isteyen herkes tez zamanda meleklerine kavuşur....