Ben çok uzun zamandır oturtuyorum kucağıma, oturttuğunuzda çocuk rahatsız olup ağlamıyorsa sorun yok demek ben araştırdım Yok biryeri batar filan onlar hikayeymiş eskiden d vit alınmadığı için olurmuş bazı sorunlar artık öyle bir durum yokmuş :-)
Benimki hep mizmiz huzursuz oldugu icin anlamiyorum ben rahatsiz oluyormu olmuyormu her pozisyonda huzursuz kucakta yatarken otururken offff offff:(

Benimki hep mizmiz huzursuz oldugu icin anlamiyorum ben rahatsiz oluyormu olmuyormu her pozisyonda huzursuz kucakta yatarken otururken offff offff:KK43:
Ya benimde ilk üç ay öyleydi iyi bilirimmmm sabret elbet geçecek sen gerilmemeye çalış minişe yansıtma elinden geldiğince sık banyo yaptır en iyi gelen o birde biberon kullanıyorsan kesinlikle dr browns kullanmalısın biberonda çok gaz yapıyor ben avent kullanıyordum drbrowns a geçince çok farketti

Ya benimde ilk üç ay öyleydi iyi bilirimmmm sabret elbet geçecek sen gerilmemeye çalış minişe yansıtma elinden geldiğince sık banyo yaptır en iyi gelen o birde biberon kullanıyorsan kesinlikle dr browns kullanmalısın biberonda çok gaz yapıyor ben avent kullanıyordum drbrowns a geçince çok farketti
Insallah canim insallah biberon kullanmiyorum emziriyorum emdigi halde boyle biberon kullansak nolurdu aceba

uyumamak... cumartesi bütün gün uyudu iki gündür uyku bize haram :KK70:Allahtan geceleri uyuyor
bir de hareketli maşallah ben yoruldum onda tık yok

Yok ya akşam vakitlice yatsın gündüz bir saat uyusa yeter:KK71: çok bir şey istemiyorum

Kızlarrr feci şekilde hasta oldum acilden zor geldim eve 40 derece oldu ateşim oğlanda aşıdan sonra 38 oldu aynı anda hastalandık çok kötüymüş Allah kimseye yaşatmasın

Kızlarrr feci şekilde hasta oldum acilden zor geldim eve 40 derece oldu ateşim oğlanda aşıdan sonra 38 oldu aynı anda hastalandık çok kötüymüş Allah kimseye yaşatmasın

çok geçmiş olsun bol vitamin al... havalar kötü salgın var diyorlar.... benim oğlanda da ateş olmuştu 4 ay aşısından sonra :(

Kizlar bebislerle disari cikabiliyormusunuz benimki ile imkansiz bugun ciktim ilk defa 15 dk iyiydi sonra basti yaygarayi yolun ortasinda telden sarki acip eve kostuk :KK70:

benim oğlan pusete binince uyuyor ama hava kötü çıkamıyoruz dışarıya geçen gün alışverişe gittik sonlara doğru huysuzlandı hemen eve döndük
ha birde rüzgar esince çığlığı basıyor korkuyor :KK70:

Kizlar bebislerle disari cikabiliyormusunuz benimki ile imkansiz bugun ciktim ilk defa 15 dk iyiydi sonra basti yaygarayi yolun ortasinda telden sarki acip eve kostuk :KK70:

biz genelde arabayla gidiyoruz daha sokakta hiç yürümedik çok soğuk diye. ama arabaya binene kadar ve arabadayken inanılmaz merakla etrafını seyrediyor hoşuna gidiyor.
bir kere avm ye birkerede hastaneye gitmiştik çok hoşuna gitti yine etrafı seyretti. sadece acıkınca mıZırdandı bide uykusu gelince o kadar. çok istiyorum kızımla dışarda gezmeyi ah bir yaz gelseydi..

amin canım çok geçmiş olsun :(

Hepimize teşekkür ederim kızlar ama öyle meyve vitaminlik değilmiş olay dün sonunda deposilin iğne oldum gece bugün Yeni yeni düşüyor ateşim yemeye başladım nasıl bir iğneyse ayağa kalkamıyorum :-)

Back
X