Şimdi bir 3saatlik birde 4 saatlik rutin var biz 3saatliği uyguluyoruz çünkü en fazla 1buçuk saat uyuyor çok basit aslında ama sağlam irade gerek ilk günler. 1buçuk saat uyursa 1buçuk saatte uyanık tutup saat dolunca hemen uyutmaya çalışacaksın eğerki 2saat uyuyorsa 2saat uyanık kalacak ama bazen 1buçuk saat sonrada uykusu gelir sorun değil uyut hemen ben ilk başladığımda saat başı uyurdu sonra 1.5 uyur 1.5 uyanır hale geldi ama 1ayı geçti oturması uyku saatini kaçırtma ısrarla uyut irade burda devreye giriyor sonra tıngır mıngır işliyor rutin arada bozulur tekrar düzelt şimdi uyanır mesela komşuya kahveye giderim saati gelir gözler küçülür kalkar eve gelirim anında uyur kesinle tavsiye ederim hayatım düzene girdi bazen huysuz olunca sekiyor evet ama artık fix akşamda 20-20.30 da uyumuş olur

Emzik kullanıyor mu sizinki bilmem ama sadece uyuturken emziğe alışırsa saati gelince emziği ver anlar o uyku saatini :) ama kısa vadede düşünme bunların hiç birini düzen kolay tutmuyor Sonsuzaskkk Sonsuzaskkk

Şimdi bir 3saatlik birde 4 saatlik rutin var biz 3saatliği uyguluyoruz çünkü en fazla 1buçuk saat uyuyor çok basit aslında ama sağlam irade gerek ilk günler. 1buçuk saat uyursa 1buçuk saatte uyanık tutup saat dolunca hemen uyutmaya çalışacaksın eğerki 2saat uyuyorsa 2saat uyanık kalacak ama bazen 1buçuk saat sonrada uykusu gelir sorun değil uyut hemen ben ilk başladığımda saat başı uyurdu sonra 1.5 uyur 1.5 uyanır hale geldi ama 1ayı geçti oturması uyku saatini kaçırtma ısrarla uyut irade burda devreye giriyor sonra tıngır mıngır işliyor rutin arada bozulur tekrar düzelt şimdi uyanır mesela komşuya kahveye giderim saati gelir gözler küçülür kalkar eve gelirim anında uyur kesinle tavsiye ederim hayatım düzene girdi bazen huysuz olunca sekiyor evet ama artık fix akşamda 20-20.30 da uyumuş olur
Bizimki 2 saat olan sekilde zaten 2 saat uyur 2 saat uyanikkalir ama iste sallanmadan uyumuyor sallanarak uyuttugum zamanda hic sallamadan en cooook 20 dk uyuyor bu sallamadan uyutma isinide daha birakamam hala sıkıntilari devam ediyor offf offf bu sallama isi bi bitse

Kizlar selam oglusuma havuc suyu baslicam ama kayi meyve sikacagi disinda nasil suyu sıkılir fikriniz varmi?

cam rende kullanılacakmış facebookta falan gruplar var bir bak istersen oralara daha detaylı bilgi verirler :) hayırlı olsun bu arada

Şükür bizde iyiz kızlar aynen havalar biraz düzeldi rahatladık sadece kabızlık devam onun dışında herşey yolunda. Kızlar ben iki gündür kayısı tattırıyorum oğluşa yiyor valla :) kabızlığa iyi gelsin hem, sizde ne var ek gıda süreçleri

Ben bikac gun elma suyu verdim ama gaz yapti sanirim huysuzdu zaten iyice huzursuzlandi 2 gundur vermiyorum biraz rahatladi sanirim daha gaz olayimiz duzelmedigi icin boyle oldu :( bende ek gida olayini erteledim bebisim duzelene kadar nasilsa emiyor gec baslasin napim

kızlat selamlar bebişler nasıl iyidir inşallah benim prensesim birazcık hasta oldu ama atlatıyor gibi.. pazar günüde mevlüt yaptık minnoşuma :21:

bu arada ben emzik askısı yaptım kızıma çok tatlış oldu emzik kve emzik askısı kullanıyorsanız bir göz atar mısınız ? profilimde albümlerde fotoğraf var :KK36:

kızlat selamlar bebişler nasıl iyidir inşallah benim prensesim birazcık hasta oldu ama atlatıyor gibi.. pazar günüde mevlüt yaptık minnoşuma :21:

bu arada ben emzik askısı yaptım kızıma çok tatlış oldu emzik kve emzik askısı kullanıyorsanız bir göz atar mısınız ? profilimde albümlerde fotoğraf var :KK36:
Allah kabul etsin canim mevludunuzu gecmis olsun bebisede

Geçmiş olsun, Allah kabul etsin canım.

Back
X