Ben bikac gun elma suyu verdim ama gaz yapti sanirim huysuzdu zaten iyice huzursuzlandi 2 gundur vermiyorum biraz rahatladi sanirim daha gaz olayimiz duzelmedigi icin boyle oldu :KK43: bende ek gida olayini erteledim bebisim duzelene kadar nasilsa emiyor gec baslasin napim
Bende dün 1-2 kaşık elma suyu verdim kabızlığa iyi geldiğini duydum ancak senin dediğin gibi eğer ben yanılmıyorsam huzursuzluk verdi gibi sanki bi süre vermem artık

Kizlaaar napiyosunuz bebisler napiyor? Benim oglan iyice bir huysuzlasti yaa gunicinde surekli sallayarakda olsa 2 ser saat uyutuyordum bikac gundur istediğim kadar sallayim yarim saatten cok uyumuyor ve kalkincada surekli agliyor offf napicam ben iyice tukendim oturmaya alistirmaya calisiyorum yok hic niyeti yok hep mizmiz :(

Bende dün 1-2 kaşık elma suyu verdim kabızlığa iyi geldiğini duydum ancak senin dediğin gibi eğer ben yanılmıyorsam huzursuzluk verdi gibi sanki bi süre vermem artık
elma suyu benimkide huzursuz etti. ve kv bugün elma suyu kabız yapar dedi canım ama ? sen tam tersi duymuşsun hangisi doğru acep

Kizlaaar napiyosunuz bebisler napiyor? Benim oglan iyice bir huysuzlasti yaa gunicinde surekli sallayarakda olsa 2 ser saat uyutuyordum bikac gundur istediğim kadar sallayim yarim saatten cok uyumuyor ve kalkincada surekli agliyor offf napicam ben iyice tukendim oturmaya alistirmaya calisiyorum yok hic niyeti yok hep mizmiz :KK43:
benimkide mızmızlaştı uyutamıyorum bi türlü ağlayarak uyudu biraz önce mesela canım çok sıkkın :( büyüdkçe bazı şeyler düzeliyor bazı şeyler zorlaşıyor.. neden böyle yapıyorki ? neden uykuya zor dalıyor ? bakıyorum atak haftasıda değil. ama bazı günler böyle oluyor..
annelik zormuş ya. ama allah sağlık versinde yaşlarına girince düzelir inşallah herşey..

bikaç gündür de arkama ağlıyor benimki :)

elma suyu benimkide huzursuz etti. ve kv bugün elma suyu kabız yapar dedi canım ama ? sen tam tersi duymuşsun hangisi doğru acep
Yok canim bende kabizliga iyi gelir diye biliyorum bende elma suyu verdigimde kabiz olmadi ama cok huysuzlasti offf zaten hep mizmiz bir duzelse artik havalar guzellesiyor biz hala evde yok besik yok gaz sancisi cok yipraniyorum Allah beterinden saklasin ama gunler zor geciyor :( yaa benim oglus hem donmuyor hemde oturtmaya calisiyorum agliyor sizinkiler yapabiliyorlarmi bunlari cok canim sıkıldı

Yok canim bende kabizliga iyi gelir diye biliyorum bende elma suyu verdigimde kabiz olmadi ama cok huysuzlasti offf zaten hep mizmiz bir duzelse artik havalar guzellesiyor biz hala evde yok besik yok gaz sancisi cok yipraniyorum Allah beterinden saklasin ama gunler zor geciyor :KK43: yaa benim oglus hem donmuyor hemde oturtmaya calisiyorum agliyor sizinkiler yapabiliyorlarmi bunlari cok canim sıkıldı
Tam olarak dönebiliyor diyemem ama oturuyor gayet canım destekli bi şekilde. Hatta oyuncaklarınıda önüne koyuyorum oynuyor şuan mesela. Bebekten bebeğe değişşyor demekli canım hele bi 6 ay dolsun sabret. Benimkide sesli gülemedi bi türlğ bir iki kez sadece. Kendisini sıkıyor ama beceremedi bi türlü :)

an itibarri ile benim minnoşum :KK200::KK15::nazar:
image.webp

biz dolu dizgin emmeye devam ediyoruz ek gıda için 6yı bekliyorum bir hazırlık da yapmadım kafam o kadar rahat ki bu rahatlık nereden geliyor anlayamadım...
bu aralar popoyu havaya dikiyoruz emekleme antrenmanları hız kazandı :) bakalım ne zaman becerecek

maşallah.... benim oğlanda otura biliyormuş korkumdan çocuğu engelliyordum bende :)

biz dolu dizgin emmeye devam ediyoruz ek gıda için 6yı bekliyorum bir hazırlık da yapmadım kafam o kadar rahat ki bu rahatlık nereden geliyor anlayamadım...
bu aralar popoyu havaya dikiyoruz emekleme antrenmanları hız kazandı :) bakalım ne zaman becerecek
Aynen bendeöyleyim valla nolucak nasıl başlıcaz bakalım..
En erken ne zaman becerirler acaba?
Benimkide anne diyor gibi çoğu zaman çok mutlu oluyorum ya :)

maşallah.... benim oğlanda otura biliyormuş korkumdan çocuğu engelliyordum bende :)
Ben bayadır oturtuyorum canım bi sıkıntı olmadı şükür. Başlarda korkuyıdumda

Aynen bendeöyleyim valla nolucak nasıl başlıcaz bakalım..
En erken ne zaman becerirler acaba?
Benimkide anne diyor gibi çoğu zaman çok mutlu oluyorum ya :)

Ben bayadır oturtuyorum canım bi sıkıntı olmadı şükür. Başlarda korkuyıdumda

ben de kucağıma oturtuyorum ama tek başına denenmemiştim meğer oturuyormuş resim çekip bizimkilere yolladım böyle mi oluyor diye :)
ek gıdayı düşünmüyorum kolay olacak inşallah
emekleme de dün kollarını falan kullanıyor yavaş yavaş bakalım 6 ayı bulur gibi gene o zaman bana hiç durmak yok :)

Back
X