Teşekkür ederim oğlumun şuan 4 dişi var ve mükemmel kullanıyor az önce beni ısırdı :KK70:şu sıralar sıralıyor kendisi yürüdü yürüyecek herhalde bekliyoruz bakalım

Sizin bebeklerinizde heryere dokunmak karıştırmak istiyor mu bizim gibi nerde zararlı şey varsa kendisi orda bende peşindeyim :halay:
Bizimkinin de 4. Dışı yeni çıktı daha ama masallah her seyi yiyor. Kendi basina tutunup kalkiyor sur3kli bize tutunup yuruyor ama daha tam kendisi yuruyemiyor. Simdi bile surekli pesindeyiz yuruyunce nasil olacak bakalim :)

Bizimkinin de 4. Dışı yeni çıktı daha ama masallah her seyi yiyor. Kendi basina tutunup kalkiyor sur3kli bize tutunup yuruyor ama daha tam kendisi yuruyemiyor. Simdi bile surekli pesindeyiz yuruyunce nasil olacak bakalim :)
Kaç kilo bizim ki 9,2 kaç aydır kilo almıyor ve yemiyorda maalesef :(

Olmadık hiç demediler de bize öyle bişey. Hatya 9 aylıkken gidip sorduk bi aşı var mı diye yok dediler. Bahsetmedilerde.. allah allah :işsiz:
Aşı takviminde yok zaten menenjit. Özel hastaneye gidince yaptırın diye söylüyorlar. Tek dozluk ve 2 dozluk olan vardi. Biz 2 dozluk olanı yaptırdik. Iyi mi yaptık kötü mu bilmiyorum. 2. Dozu da eczaneden alıp sağlık ocağında yaptiricaz...

Kaç kilo bizim ki 9,2 kaç aydır kilo almıyor ve yemiyorda maalesef :KK43:
Bizimki de yeni yeni başladı yemeye ve kilo almaya. 2 ay düzeni değişti diş çıkardı derken sarsıldı ve kilo alimi epey yavasladi kiz imin. Simdi 8.7 oldu. 9. Ayda 8 kiloydu. Istah olayı dönemsel heralde.

D vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz? Bugün başka bir doktorla görüştük
2 yaşına kadar devam edin dedi...

Bizimki de yeni yeni başladı yemeye ve kilo almaya. 2 ay düzeni değişti diş çıkardı derken sarsıldı ve kilo alimi epey yavasladi kiz imin. Simdi 8.7 oldu. 9. Ayda 8 kiloydu. Istah olayı dönemsel heralde.
Geçen hastalandı kendi doktorumuz izinliydi başka bir doktora göründük zayıf dedi çinko şurubu verdi moralim bozuldu benim de

Merhabalar benim ikizlerimde artık bir yaşındalar :emir_bebek::emir_bebek: Yemek yedirme problemleri yaşıyorum sadece süt istiyorlar . Sizce ne yapmalıyım. Doktor uyardı fazla süt kansızlık yapar diye ama bu seferde aç kalıyorlar

Bize de menenjit aşısından hiç bahsetmediler. D vitamini kullanmaya devam ediyoruz kan ilacıyla beraber. Uyku saatleri tam düzelmişti gene bozuldu onu ayarlamaya çalışıyorum. Maşallah yürümeye başladığından beri evin içinde koştur koştur savaş alanı gibi her yer. Zaman nasıl geçiyor ne ara akşam oluyor anlamıyorum :)
Sizlerde ne var ne yok?

Bize doktorumuz 1 yas kontrolunde soyledi menenjit asisini 15 aylikken yapilcak diye bugun yaptirdik bizimki yurumede gecikti bikac gundur yurumeye basladi huysuzlugu tam gaz devam bikac kelime soylemeye basladi ama zaman cok hizli gecti yahu ama benimki asiri huysuz oldugu icin c9k yoruluyorum ;)

Zaman hızlı ikinci yaşlarına ilerliyorlar. Geçen sene bu zamanlar da koyduğum yerde kalıyordu şimdi yataktan iniyor tut tutabilirsen :) hayırlısıyla durulacağı günleri bekliyorum
4.aydan sonra bize gelmenize gerek yok hasta olmadığı müddetçe dedi Doktor bir sorayım soruşturayım bakalım gerek varmıymış. Göz doktoru muayenesine 3 aylıktı başladık 6 ayda bir gideceğiz ona da.

Back
X