Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Valla cumartesiye kadar hibor da progestan da devam ama cumartesiden sonra jel verecekler heralde. Süzgeçe döndüm ağrıdan oturamıyorum ama dediğin gibi değicek sıkıntılarımıza inşallah
Benim iki kalcamda bant var,corasprin ve jel var sdc...aman tutunsunlar keske..burada bir yerde gormustum..arnica krem iyi geliyormus galiba igne acisi icin..sen de bir arastirirsin

Kiz niye canini sikiyorsun mutlu ol kahkaha at falan ne bilim dondurulmusmuydu embroylr taze transfermiydi sislik dondurulmusta pek olmuyor sanirim da.
yok benim ilk denememdi 10 tane yumurta toplanmıştı 5 olgun dendi 3 ü döllendi iki tane transfer ettiler diğeri gelişmedi o yüzden pek umudum yoktu açıkçası ama bugün hem çok mutlu oldum hem de korkular insanın peşini bırakmıyor genede ..

Siskinlik ve agrilarin cogu opu dan dolayi oluyormus canim. Benimki dondurulmislarla suan ve bi sikayetim yok cok sukur ilkinde baya siskinlik vardi. Cok sukur bebisin var artik buna odaklan onu sev onunla konus durmadan

Merhaba arkadaşlar bugün embriyo yüklemesi yaptırarak aranıza katılmış bulunuyorum.Yaşım 40.Tüp bebekte ilk denemem.Sol yumurtalıktan 5 tanecik yumurta çıkmıştı.4'ü olgunlaşmış ve döllenmiş ama sadece ikisi 1.ci kaliteydi,onları yüklediler.Öbür ikisini 5.güne kadar izleyecekler.Uygun olurlarsa donduracağım.Kan testi 12 gün sonra.Özel Ankara Tüp Bebek Merkezinde yaptırdım.Doktorum Cem AKARSU.Çok ilgili,kibar ve eli hafif bir dr.OPU olduğumu da ,embriyo yüklendiğini de hiç hissetmedim.Ağrım,şişkinliğim,halsizliğim vs.hiç olmadı.Progesteron hapını her defasında iki adet fitil olarak kullanıyorum.Ağızdan da alınabilir ama böylesi daha etkili dediler.İğneyi yağlı ve çok can yaktığı için önermiyoruz dediler.Bir hafta da rapor verdiler.

Hoşgeldiniz aramıza. Hayırlı olsun transferleriniz inşallah tutunur bebiş olurlar. Progesteronu iğne vermemeleri isbet olmuş ben opu dan beri kullanıyorum mahvolmuş durumdayım ama herşey miniklerimiz için. Onlar tutsunda ben delik deşik olayım çok da önemli değil artık. Zor bölüme şimdi geçtiniz bu 12 gün geçmek bilmeyecek

Teşekkür ederim.Hayırlı evlatlar olacaklarsa,beni sağlığımdan etmeyeceklerse,üzüntü değil mutluluk kaynağı olacaklarsa hayatımıza gelsinler.Öbür türlüsü daha fena oluyor.Evladın hayırlısı mühim.İllaha da çocuk doğurmalıyım diye saplantı yapmamalı insan.Düşünmemeye,özel bir şey yapmamaya çalışacağım.Sakınılan göze çöp batar demiş atalar.Hatta eve gelirgelmez Türk kahvemi bile içtim.Dr.birer fincanı aşmadığın sürece içebilirsin sakıncası yok dedi.Önemli olan karıniçi basıncı yaratacak aktivitelerden kaçınmak,kabız olmamakmış.Eğer Tanrı bizden bir insan yaratmak istiyorsa hicbir güc embriyoların tutunmasını engelleyemez.Eğer istemiyorsa kendimi pamuklara sarsam nafile diye inanıyorum.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

İste aradigim mesaj:) ben de kahve icebilirmiyim diye sordum hemen..bana da hastaneden gunde 1 kahve icebilirsiniz dediler..tranferden sonra 7.gunum..her gun degil ama 2\3 gun ictim.ama sonra kahve icmek iyj degil yazilarini da gordum..hatta bugun cayci bayan kahve getirdiginde caktirmadan lavaboya doktum:) aynen dediginiz gibi cok fazla takilmamak lazim ama olmuyor iste...hep kafa dolu..isallah hepimiz ici

Bgun kahve icmedim yA..mesaji bile tamamlayamamisim bak:) isallah hepimiz icin mujdeli haberlerle sonuclanir bu surec

Bgun kahve icmedim yA..mesaji bile tamamlayamamisim bak:) isallah hepimiz icin mujdeli haberlerle sonuclanir bu surec
Bende kahveyi çok seviyorum toplama zamanı içtim ama bende zararlı olduğunu duyunca bıraktım günde bir tanede sıkıntı yok mudur o zaman ..

Daha erken yaa dayanamadım ama idrarda da silik ikinci çizgiyi görünce yaptırayım dedim 8. Günümdeyim
Aynı bende dün dayanamamıştım .. silik çizgi sayesinde baktırdım kana ne olucaksa olsun diye inşallah sende o güzel sonucu görürsün

Kızlar 8. Günüm 119.45 çıktı sonucum yüksek geldi bana ikiz mi acaba
maşallah canım ıkız olabılır darısı ısteyen herkesın basına benımde basıma ınsallah..bende bugun baslıyorum aksm ılk ıgnemı olcam dua at ınsallah duacı olalım bırbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…