Çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin de başına inşallah.ay maşallah, çok güzel sonucun, gözün aydın, bence ikiz dir
inş canım inş , ben daha idrar testi yapmaya bile cesaret edemedim, olumsuz sonuçla karşılaşmak istemiyorumÇok teşekkür ederim canım darısı sizlerin de başına inşallah.
Kaç günün kaldı tahlile?inş canım inş , ben daha idrar testi yapmaya bile cesaret edemedim, olumsuz sonuçla karşılaşmak istemiyorum
8.günüm doktorum test gününü ayın 27 sine verdiKaç günün kaldı tahlile?
Canim aynı günde transferimiz. Beraber bekleyelim . Benimde batma oluyor ara ara. Birde ben grip oldumMerhabalar. Bende transfer sonucu bekleyenlerdenim. Trasferim 15 eylulde yapildi. Bugun transfer gununu saymazssak 5.gun. suana kadar hep bi belirti aradim fakat ufak tefek kasik batmalari halsizlik ve ates hissiyati soz konusu (olctugumde atesim 37.5 ama ben kendimi 40derece gibi yaniyor hissediyorum) bunlarin disinda lekelenme yada akinti gibi birsey yok. Cok okudum insanlar baya bsy hissediyor hissedenlerin kimi hamile kimi psikolojik yasiyor. O yuzden bende birturlu karar veremiyorum bunlar belrti mi yoksa psikolojik mi diye. Kendimi hernekadar dinlememeye calissamda bu pek mumkun olmuyor. Bnmle ayni pskilojiye sahip insanlarla konusmanin iyi geleceğini dusunup yazmaya karar verdim. Umarim sonuc bekleyen herkes pozitifi görürüz. Sevgiler.
Kan tahlili mi yaptırdın daha erken değilmiydi senin .. belki hala belli olmamıştır olsa bile vazgeçmek yön başarana kadar olucak inşallah ..Benim ki negaitif gene. İkinci kez
Bekleyelim canim insallah hayirli guzel sonuclar aliriz. Benimde bogaz agrim var ikigundur iste ates gibi hissediyorumkendimi ama atesim yok. Kasik batmalari surekli degil bende ara ara gelip geciyo gun icinde aksamlari hicbi hissiyat yok. Anlamadigim ve merak ettigim o kadar cok sey varki artik dr uma sormaya utaniyorum. Ama cok olumsuz hissediyorum ya ben yok gibi sanki. Trasferim 5.gun emriyosu 1 taneydi 1.kalite. senin nasildi canim?Canim aynı günde transferimiz. Beraber bekleyelim . Benimde batma oluyor ara ara. Birde ben grip oldum((
Evet doğru konuşmuştuk aynı gün yaptırdık neden sana 27 dediler diye. İdrarda kesin çıkmayabilirmiş 8. Günde ama kanda kesin çıkıyor dediler. Sen bilirsinn canım nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap8.günüm doktorum test gününü ayın 27 sine verdi
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Heyecanla bekleyen bizlere umut oldunuz.Kızlar 8. Günüm 119.45 çıktı sonucumyüksek geldi bana ikiz mi acaba
Canim benimde 1 tane 1. Kalite . Herşey kader kısmet . Kendimi çok dinlemiyorum ama ara ara batma var. Hapsirmaktan birsey olur mi ki korkuyorum. Ben dayak yemiş gibi heryerim ağrıyor güzel hasta oldum.Bekleyelim insallah cektigimiz sikintilara deg
Bekleyelim canim insallah hayirli guzel sonuclar aliriz. Benimde bogaz agrim var ikigundur iste ates gibi hissediyorumkendimi ama atesim yok. Kasik batmalari surekli degil bende ara ara gelip geciyo gun icinde aksamlari hicbi hissiyat yok. Anlamadigim ve merak ettigim o kadar cok sey varki artik dr uma sormaya utaniyorum. Ama cok olumsuz hissediyorum ya ben yok gibi sanki. Trasferim 5.gun emriyosu 1 taneydi 1.kalite. senin nasildi canim?
Dr hapsirma oksurme gibi seylerin sorun olmicagini soylemisti. Bence korkma...Canim benimde 1 tane 1. Kalite . Herşey kader kısmet . Kendimi çok dinlemiyorum ama ara ara batma var. Hapsirmaktan birsey olur mi ki korkuyorum. Ben dayak yemiş gibi heryerim ağrıyor güzel hasta oldum.
inş canım inş , ben daha idrar testi yapmaya bile cesaret edemedim, olumsuz sonuçla karşılaşmak istemiyorum
Ay canım teşekkür ederim içim rahatladı. Ben arka arkaya hapsiriyorumDr hapsirma oksurme gibi seylerin sorun olmicagini soylemisti. Bence korkma...
Darısı başınıza inşallah canlarım olumlu düşünün, belirti fln hiç bişey aramayın. Hepimiz için hayırlısı olsunnHayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Heyecanla bekleyen bizlere umut oldunuz.
amin canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız, ben de grip gibiyim ama olmak yada olmamak arasında gidip geliyorum, sadece adet sancım oluyor ara ara, başka da belirtim yok,yarın kaçıncı gününbenim de test günüm yarın, korkumdan idrar testi yapmadım ben de, hatta evde vardı bir tane. bazı belirtiler hissediyorum ama ilaçlardan ya da psikolojik olabilir tabi. Ben de hafif gribim sanırım. Gribin belirtilerini bile hamilelik mi acaba diye düşünüyorum bazen. Yarın öğrencem bakalım, hakkımızda hayırlısı. Hamile olanlardan özellikle dua bekliyorum.
kaçıncı günün belki erkendir, umudunu kaybetmeBenim ki negaitif gene. İkinci kez
amin canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız, ben de grip gibiyim ama olmak yada olmamak arasında gidip geliyorum, sadece adet sancım oluyor ara ara, başka da belirtim yok,yarın kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?