Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Ne guzel..isallah hepimizin test gununu degil de dogum gununu bekleriz sizin gibi..alllah saglikla kucaginza almayi nasip etsin isalllah!..
Aminn, inanın nolur. Karamsarlığa düşmeyin, inşallah hepiniz pozitif soNuclar alirsin. Merak ettiğiniz bi durum olursa her zaman dilim döndüğünce yardımcı olurum.
Allah yardımcınız olsun

:)
Nescafe icmeyip turk kahvesi icmek icme kuzum icme sen bol bol su ic ayran ic soda ic bol bol badem kabak cekirdegi bide urfali fistik ye antepli de olabilir . bende bugun ise baslayayim bari ev himiyim sonucta coi isim var cok bulasik camasir beni bekler. İyi de alismistim aslinda esime yaptiriyordum tum isleri neyse artikin

Heyoo kizlar pisttt size sesleniyorum. Pozitifi gorenler ! Transfeden sonra neler hissettiniz belirti falan yasadiniz mi ? Deyin bakalim da test yapmaya korkan beni bi aydinlatin.

Bana diyene bak,esas yorucu olan ev isleri..sen de is yapicam diye hirpalama kendini..cmtesiye kadar tv karsisinda uzan iste,ne guzel..benim esimde gecen hafta evde supurge falan yapti,camasir/bulasik mak ile hep o ilgilendi,bir de bana ananas/kivi soydu:)ben de dedim,cmrtesiden sonra da bana boyle iyi davranacakmisin:)

Heyoo kizlar pisttt size sesleniyorum. Pozitifi gorenler ! Transfeden sonra neler hissettiniz belirti falan yasadiniz mi ? Deyin bakalim da test yapmaya korkan beni bi aydinlatin.
şaşkınlık hissediyorum sadece .. bir belirti sayılırsa hala hasta olacakmışım gibi bir his var üzerimde kasıklarım sanki ona hazırlanıyor gibi canım sıkılıyor ve çok fazla göğüslerimde ağrı ve şişlik var .

Benim esim acayip beceriklidir ben bi kac gun daha yatmaya devam edersem enfeksiyon kapip gebericem adam sadece getir goturden anliyo daha bi tas corba icemedim ellerinden. Giymeye camasirimiz kalmadi. Gerci benim esim polis hergun 12 saat iste o kadar yorulup geliyor adamcagiz ona is yapta diyemiyorum ;( ben azar baslayayim ev isime bari yoksam kurtlanacaz

canım inş, güzel sonuçlarını bekliyorum, olmazsa bende yaptırırım, hatta akşam giderken test alıp sabah yapsam mı diyorum
İdrar testi al bi tane yaparsın kan testini de ona göre yaparsınn. Ben şimdi iğnelerimi olmaya gitmiştim hemşire kıza gösterdim sabahki idrar testimin resmini gebesin dikkat et kendine dedi

Kiz niye canini sikiyorsun mutlu ol kahkaha at falan ne bilim dondurulmusmuydu embroylr taze transfermiydi sislik dondurulmusta pek olmuyor sanirim da.

Bende sislikte yok goguslerim de ne sisti ne hassaslasti . progesteron etki etmedi sanirim bu kez cunku gecenkinde goguslerim agriyordu . ama adet sancisi gibi hafif bi sanci var duzenli agriyor

İdrar testi al bi tane yaparsın kan testini de ona göre yaparsınn. Ben şimdi iğnelerimi olmaya gitmiştim hemşire kıza gösterdim sabahki idrar testimin resmini gebesin dikkat et kendine dedi
valla iyi gaza geldim, şu an bile yapasım geldi, işde olmasaydım hemen yapardım, neyse akşam iş çıkışında alıp yapayım sonra sabah ilk idrarla yapayım, eşime dedim bence yapma dedi, kan testini bekle dedi ama, ben dayanamayacağım, sende mi hergün iğne vuruluyon, bende hergün hastaneye gidip vuruluyom, kendi kendime yapamıyorum iğneyi

ya bendede hiç belirti yok, sadece arada bir karnıma adet sancısı giriyor, başka bir şey yok

Benim hergün iki ampul progesteronum var canım jel vermediler bana onu yaptırırken kan sulandırıcıyı da yaptırıveriyorum arada.

Benim hergün iki ampul progesteronum var canım jel vermediler bana onu yaptırırken kan sulandırıcıyı da yaptırıveriyorum arada.
ben hergün clexane iğne vururluyorum, yarın proluton adında bir iğnem olacak, bi de 14 eylülde gonapeplty iğne vuruldum, jel kullanıyorum

Test gunune kadar mi igne..bnim igne 5 gundu bitti,jele basladim..2 ampul bir de..allah kolaylik versin..5 gun yetti bana:)
Ama olsun degecek isallah o sikntilara

ben hergün clexane iğne vururluyorum, yarın proluton adında bir iğnem olacak, bi de 14 eylülde gonapeplty iğne vuruldum, jel kullanıyorum
Benimde clexane gibi hibor diye bi iğnem var bir de progestan diye biye bir iğnem var onun dışında coraspirin ve estroferm var.

Test gunune kadar mi igne..bnim igne 5 gundu bitti,jele basladim..2 ampul bir de..allah kolaylik versin..5 gun yetti bana:)
Ama olsun degecek isallah o sikntilara
Valla cumartesiye kadar hibor da progestan da devam ama cumartesiden sonra jel verecekler heralde. Süzgeçe döndüm ağrıdan oturamıyorum ama dediğin gibi değicek sıkıntılarımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…