- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Aminn, inanın nolur. Karamsarlığa düşmeyin, inşallah hepiniz pozitif soNuclar alirsin. Merak ettiğiniz bi durum olursa her zaman dilim döndüğünce yardımcı olurum.Ne guzel..isallah hepimizin test gununu degil de dogum gununu bekleriz sizin gibi..alllah saglikla kucaginza almayi nasip etsin isalllah!..
Nescafe icmeyip turk kahvesi icmekAslinda iyi oldu 1 haftadi evde bunalmistim..isim de eve 5 dakika..genelde masa basinda isim..agir bir is olsa da birsey uydurup yapmam derim..sabahlarineskiden nescafe icerdim hep..cayci arkadasa biraktim artik nescafeyi midemi bozuyor dmistim tedaviye baslayinca..oglenleri de turk kahvesi getirirdi hep..bgun de getirdigi kahveyi gizlice lavaboya doktum:)normalde turk kahvesi icmistim aslinda genelde ama bgun zararli falan yazanlar olmus..korktum bende..yanmda badem,kayisi,findikta var..ikizlerden mi onlardan mi gobek cikacak hayirlisi artik:))
Yarinda senden guzel haber bwkliyoruz kuzu. Bende bu topigi beklerim herkesler test yaptirsin herkeslerAmin inşallahh canım. Ben yarın yaptırınca yazarım sonucu sende ona göre yaptırırsın istersen
Bana diyene bak,esas yorucu olan ev isleri..sen de is yapicam diye hirpalama kendini..cmtesiye kadar tv karsisinda uzan iste,ne guzel..benim esimde gecen hafta evde supurge falan yapti,camasir/bulasik mak ile hep o ilgilendi,bir de bana ananas/kivi soydu:)ben de dedim,cmrtesiden sonra da bana boyle iyi davranacakmisin:):)
Nescafe icmeyip turk kahvesi icmekicme kuzum icme sen bol bol su ic ayran ic soda ic bol bol badem kabak cekirdegi bide urfali fistik ye antepli de olabilir . bende bugun ise baslayayim bari ev himiyim sonucta coi isim var cok bulasik camasir beni bekler. İyi de alismistim aslinda esime yaptiriyordum tum isleri neyse artikin
şaşkınlık hissediyorum sadece .. bir belirti sayılırsa hala hasta olacakmışım gibi bir his var üzerimde kasıklarım sanki ona hazırlanıyor gibi canım sıkılıyor ve çok fazla göğüslerimde ağrı ve şişlik var .Heyoo kizlar pisttt size sesleniyorum. Pozitifi gorenler ! Transfeden sonra neler hissettiniz belirti falan yasadiniz mi ? Deyin bakalim da test yapmaya korkan beni bi aydinlatin.
Benim esim acayip beceriklidir ben bi kac gun daha yatmaya devam edersem enfeksiyon kapip gebericemBana diyene bak,esas yorucu olan ev isleri..sen de is yapicam diye hirpalama kendini..cmtesiye kadar tv karsisinda uzan iste,ne guzel..benim esimde gecen hafta evde supurge falan yapti,camasir/bulasik mak ile hep o ilgilendi,bir de bana ananas/kivi soydu:)ben de dedim,cmrtesiden sonra da bana boyle iyi davranacakmisin:)
İdrar testi al bi tane yaparsın kan testini de ona göre yaparsınn. Ben şimdi iğnelerimi olmaya gitmiştim hemşire kıza gösterdim sabahki idrar testimin resmini gebesin dikkat et kendine dedicanım inş, güzel sonuçlarını bekliyorum, olmazsa bende yaptırırım, hatta akşam giderken test alıp sabah yapsam mı diyorum
Kiz niye canini sikiyorsun mutlu ol kahkaha at falan ne bilimşaşkınlık hissediyorum sadece .. bir belirti sayılırsa hala hasta olacakmışım gibi bir his var üzerimde kasıklarım sanki ona hazırlanıyor gibi canım sıkılıyor ve çok fazla göğüslerimde ağrı ve şişlik var .
valla iyi gaza geldim, şu an bile yapasım geldi, işde olmasaydım hemen yapardım, neyse akşam iş çıkışında alıp yapayım sonra sabah ilk idrarla yapayım, eşime dedim bence yapma dedi, kan testini bekle dedi ama, ben dayanamayacağım, sende mi hergün iğne vuruluyon, bende hergün hastaneye gidip vuruluyom, kendi kendime yapamıyorum iğneyiİdrar testi al bi tane yaparsın kan testini de ona göre yaparsınn. Ben şimdi iğnelerimi olmaya gitmiştim hemşire kıza gösterdim sabahki idrar testimin resmini gebesin dikkat et kendine dedi
Benim hergün iki ampul progesteronum var canım jel vermediler bana onu yaptırırken kan sulandırıcıyı da yaptırıveriyorum arada.valla iyi gaza geldim, şu an bile yapasım geldi, işde olmasaydım hemen yapardım, neyse akşam iş çıkışında alıp yapayım sonra sabah ilk idrarla yapayım, eşime dedim bence yapma dedi, kan testini bekle dedi ama, ben dayanamayacağım, sende mi hergün iğne vuruluyon, bende hergün hastaneye gidip vuruluyom, kendi kendime yapamıyorum iğneyi
Bende de hiç belirti yok kimisinde çok oluyor kimisinde hiç birşey olmuyo takılma hiçya bendede hiç belirti yok, sadece arada bir karnıma adet sancısı giriyor, başka bir şey yok
ben hergün clexane iğne vururluyorum, yarın proluton adında bir iğnem olacak, bi de 14 eylülde gonapeplty iğne vuruldum, jel kullanıyorumBenim hergün iki ampul progesteronum var canım jel vermediler bana onu yaptırırken kan sulandırıcıyı da yaptırıveriyorum arada.
Test gunune kadar mi igne..bnim igne 5 gundu bitti,jele basladim..2 ampul bir de..allah kolaylik versin..5 gun yetti bana:)Benim hergün iki ampul progesteronum var canım jel vermediler bana onu yaptırırken kan sulandırıcıyı da yaptırıveriyorum arada.
Benimde clexane gibi hibor diye bi iğnem var bir de progestan diye biye bir iğnem var onun dışında coraspirin ve estroferm var.ben hergün clexane iğne vururluyorum, yarın proluton adında bir iğnem olacak, bi de 14 eylülde gonapeplty iğne vuruldum, jel kullanıyorum
Al benden de o kadar..bazen kendimi goguslerimi ellerken buluyorum sapik gibi:)ya bendede hiç belirti yok, sadece arada bir karnıma adet sancısı giriyor, başka bir şey yok
Valla cumartesiye kadar hibor da progestan da devam ama cumartesiden sonra jel verecekler heralde. Süzgeçe döndüm ağrıdan oturamıyorum ama dediğin gibi değicek sıkıntılarımıza inşallahTest gunune kadar mi igne..bnim igne 5 gundu bitti,jele basladim..2 ampul bir de..allah kolaylik versin..5 gun yetti bana:)
Ama olsun degecek isallah o sikntilara
çok güldüm ya , bende kendimi dinliyorum sürekli, senin gibi düşünmedim desen yalan olurAl benden de o kadar..bazen kendimi goguslerimi ellerken buluyorum sapik gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?