Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Hahahahabenim komik mudurum tum ilceye yaymis.Gelmeyecek o tup bebek yapio demis.Ogrenciler duyduysa zaten yeni nesil edepsiz hic susmazlar.Sorar dururlar artik.Ben gizlemedim.Herkes biliyor.Hesap yapamam kime dedim kime demedim diye.

Hahahahabenim komik mudurum tum ilceye yaymis.Gelmeyecek o tup bebek yapio demis.Ogrenciler duyduysa zaten yeni nesil edepsiz hic susmazlar.Sorar dururlar artik.Ben gizlemedim.Herkes biliyor.Hesap yapamam kime dedim kime demedim diye.
Vallah en iyisi bana kalsa soylerim bunun ayibi yok allahin isine karisilmaz ama iste benim soylememe nedenim esimin ailesi onlar aman kimseye soyleme dedi ama varya cok kotu bi durum heleki icinden cikilmicak hal aliyo ya halbuki millete ilk duyuracaklar bile onlardan cikicak bunuda adim gibi biliyorum onun icin esime diycem ben artik yalan soyleyemiyorum gercekten cok kotu durumda kaliyorum ya (

Sizin kacinci denemeydi bu?

Ilki ayni agrilar vardi ama 6 gun surdu saat 21de butun agrilarim kesildi ve hatta esime dedim agrilarim birden kesildi herhalde tutmadi ertesi gun saat 14de adet oldum zaten ama ozaman 2 tranfer yapildi biri 3 diyeri 4 hucreliydi

Vallah guzel bi soru zaten birinci derecedekiler biliyolar ama ikinci derece bilmiyo ama suda var elbet ogrenirler yani ben soylemem ama kendileri sorarsa tedavimi oldun diye evet derim herhalde
Benim sadece ablam ve en yakın arkadaşım biliyor anneme bile soylemedim duyunca soylemedim diye cok kızcak
5 yıldan once istemiyodu yaptırmamı yaş olmuş 30..yumurta morfoloji sorunu var daha fazla bekleyemezdim
Allah hepimize sagliklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Ama 5 yil sonra zaten etti sana 35 e zaten yumurtalar eskisi gibide olmuyoki heleki bunun bide tutup tutmayacagida var tabi 40 yasindan once umut var ama 35den sonra azaliyo diyolar bence annenin sana destekci olmasi ve verdigin karara saygi duyup yaninda olmasi lazim tabi bu benim gorusum sen bilirsin sonucta onu en iyi taniyanda sensin ama korkma anneler bitanedir kiyamazlar bize

Tutunca veya dogunca artık soyliycem herkese
Annem üzüntüsünden istemiyo normal olacagına cok inanıyordu
Artık torun haberini alınca cok önemsemez

Ilki ayni agrilar vardi ama 6 gun surdu saat 21de butun agrilarim kesildi ve hatta esime dedim agrilarim birden kesildi herhalde tutmadi ertesi gun saat 14de adet oldum zaten ama ozaman 2 tranfer yapildi biri 3 diyeri 4 hucreliydi
Anladim sorun embrio kalitesizligiymis o zaman.Doktorum 10 hucrenin alti kalitesiz embriyo demektir.Tutunma ihtimali neredeyse yoktur.Elimizde baska embriyo yoksa,kisi israr ederse kullaniriz dedi.Benim sekiz hucreli embriyolarimi bile cope attilar.Bunlar 10 hucreli ve 3.gun embriyolari.Bunlar icin bile umutlu olmamakta fayda var diyerek yuklediler.

Gercektenmii

Ozaman ben iki haftadir bosuna uzaniyom olmicak duaya amin diyorum bu sefer sevinmistim biri 6 diyeri 4 hucre ilkine gore yine iyi dedim iste o 6 hucreliden dolayi bu kadar umutluydum ben ozaman bu seferde olmicak ondan testim surekli negatif cikiyo belkide yarin doktora gidip kan testi isticem

Benimkide 2. Gün embriyosu 4 hücreli
Embriyolog 2 tanesi iyi diğeri orta dedi
Forumda 4 hücreli olupta hamile kalanlarda var nasip kısmet işleri kızlar
Benim test gunumde 1 ekim

Doktorun ne zaman dediyse o gunu bekle bence.Ayrica Allahtan umit kesilmez.Eger istiyorsa o iki kisiden bir kisi yaratmak tek hucreli embriyodan ikizler,ucuzler bile olusturur.İnsallah hamilesindir.Eger degilsen de psikolojik olarak toparlanma asamasinda bedeninle cok ilgilen.Yumurtaliklari besleyen seylere yonel.Mesela yiyor musun bilmiyorum da incir yumurta kalitesini arttiriciymis.Kurusu ve yasi da.Beslenmeyle ilgili ozel seyler yap.Benim tutmazsa iyi bir diyetisyen bulup yoga ve akapunktura falan baslicam.Nefes calismalarinin bile harikalar yarattigini okudum.İyi bir dahiliye uzmanina da gorun.Vucudunun tum ihtiyaclarini belirle.Onlari yok et.Daha gencsin ve en onemlisi inanmak.Emir verir gibi konustum kusura bakma,yanlis anlama.Hicbir dusuk bir bitis degil.Soyle dusunuyorum ben;eger bedenin kendine bile yetecek hali yoksa baska canliyi icine kabul eder mi?Sana zor yetiyorum bir de bebenle mi ugrasicam der atar tabiki.

Katiliyorum.Her sey Allahin yazgisi.O isterse tekmis,ucmus,onmus hic farketmez.Bu donem baya tur attim bu tup bebek kisminda da 18 hucreli embriyolari tutmayip,uc,bes hucreli embriyoyla hamile kalanlarda var.Bu is nasip isi.Dr.lar genele gore konusuyorlar tabiki.100 kisiden 98 de tutmuyorsa tutmaz,tutuyorsa tutar diyorlar.O iki kisiden biri sen olabilirsin demiyorlar cunku tutmazsa karsisina dikilip hani tutardi?diye sorma ihtimalin var.Bu tup bebek seruveninde muayene surecinde cok kisiye de transfer yapildigini gordum ve bazen kapilar acikti duyuyordum konusmalari.Hicbirine umut vaatetmediler.Hep beraber elimizden geleni yaptik.Gerisi Allaha kalmis dediler hep.

Ama benim testlerde hic bi sorunum cikmadi sadece esimde cikti evet inciri biliyorum kurusu kadinlara tazeside spermler icin iyi bide keci boynuzu pekmezi ama yemiyor ben yine yerim sorun degil ama bende sorun olmayinca bende ozel bisi yapmadim o zaten yapmiyor ama bilmiyorum icimden bi his hamilesin diyo onun icin karamsarliga girmemem gerek eger bebis burdaysa uzulmesin :))
Evet kesinlikle allah nasib ederse olur canim

Evet benim ilk denememde 3.gundu 4 hucreliydi
Bu seferde 2.gunde 6 hucreli ya olmasa bence heryerde yazar sukadar hucreden az ise tutmaz diye pozitif olalim ve bol duaa insallahhh burda bebislerr

Evet canim kesinlikle cunki adamlar sadece normal sekilde yumurtayla sperm i birlestiriyolar ve rahime birakiyolar gerisi allahin isi nasip ve kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…