Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Gününü bekle o zaman canım ben 8. Gün yaptım ama idrar testinde silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm. Kiminin 12. Günde daha yeni 10 falan çıkıyor değer geç tutunmuş oluyor falan, gününden erken yapıp boşa üzülmüş olma sonra.

Insallahhh benimkide ondan oyle gorunmuyodur bakalim artik beklicez hayirlisiyla seninkide ikiz galiba allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin

Insallahhh benimkide ondan oyle gorunmuyodur bakalim artik beklicez hayirlisiyla seninkide ikiz galiba allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin
Valla iki tane yerleştirildi ama daha keseyi göremediğimiz için bir mi iki mi bilmiyoruz. Hayırlısı olsun inşallah. Hepimiz sağlıkla kıcağımıza alalım bebişlerimizi.

Ya bir de dikkatimi cekiyor millette tup bebek yaptirana karsi bir asagilama,bir hor gorme,yarim gorme,gercekten hamileden,anneden saymama gibi bakislar,ima eder gibi cumleler kurmalar mi var yoksa östrojen ve progesteron beni alingan mi yapti?

Ya bir de dikkatimi cekiyor millette tup bebek yaptirana karsi bir asagilama,bir hor gorme,yarim gorme,gercekten hamileden,anneden saymama gibi bakislar,ima eder gibi cumleler kurmalar mi var yoksa östrojen ve progesteron beni alingan mi yapti?
Hadi ya onadami baslamislar acaba sacmalamanin son gelecegi yer nere olacak ben oyle his etmedim hic ama oyle davranan bence ne oldugunu bilmiyodur bile amann takmayin oyle gereksizleri bence

Allah yardimcin olsun hakkinda hangisi hayirliysa o olsun ama nasipte varsa olur bence

Ben de hiç öyle birşey hissetmedim ama yapan vardır illaki. Sende boşver tıka kulaklarını duyma kimseyi, bebişlerini düşün herşey güzel olacak.

Hadi ya onadami baslamislar acaba sacmalamanin son gelecegi yer nere olacak ben oyle his etmedim hic ama oyle davranan bence ne oldugunu bilmiyodur bile amann takmayin oyle gereksizleri bence
Ay hayir duyanin yuzu degisiyor.Basliyorlar sunlarinda olmamisti cocugu tup yaptilar,sunlar senelerce beklemisti vs.olur senin de insallah.Artik tip ilerledi cogu kisi sirf beklememek icin tup yaptirir oldu.Kismet vs.ama normal hamilelikler icin ayyyy hadi hayirlisi diyorlar bir tek.Kim duyduysa tup bebek yaptirdigimi once teselli cumleleri kurmaya basliyorlar cok ilginc.Hayir ben umutsuz umutsuz konusup bunalima girmisimdir tamam teselli etmeye calis da alti ustu tup bebek yaptirdim niye teselli etmeye ihtiyac duyuyorsun ki.Offf insanlar cok acayipler.Sanki kimyagerler uretiyor bebeleri.Yumurta benim,sperm kocamin sonucta

Hahahah oyle ama onu oyle dusunme teselli ediyolar cunki hani biz cocuk istiyoz ya olmuyo e tup bebegin tutup tupmayacagininda garantisi yok ondan teselli etmeye calisiyolar yani takma kafana gibisinden benim cepedede oyle allahtan ben kimseye soylemiyorum yoksa bunalima girerim hahaha

Bide insan bu ilaclardan dolayi biraz daha alingan olmaya basliyo zaten hormonlar icerde halaya durmus biri bisi dediginden cabuk alinabiliriz buda var

Bende kimseye soylemedim üzerimde baskı olmaması için..ama dogduktan sonra soylesem mi acaba diye düşünüyorum..Sonuç bekliyorum şuan tutarsa inş
Sen soyleyecek misin

Vallah guzel bi soru zaten birinci derecedekiler biliyolar ama ikinci derece bilmiyo ama suda var elbet ogrenirler yani ben soylemem ama kendileri sorarsa tedavimi oldun diye evet derim herhalde

Ya peki benim boyle adet sancisinin gelip gelip gitmesi sanki heran adet olcam gibi olmam normalmi acaba ? Bende illa teselli ariyom varya kusura bakma azcik idare et yazmasam catlarim vallah bilmesen bile soyle sence normalmi?
Valla bende de adet sancısı gibi sancı olmuştu ara ara birde çok batma oluyordu kasığıma. Hatta hala bazen sancılarım oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…