diğerlerini hep göbekten yapınca diğer yerleri deneyeyim dedim ama bende göbeğe geri döneceğim sanırım, allah hepimizin yardımcısı olsun. sen nerede yaptırıyorsun canım?Gobek daha az aciyor diye biliyorm . allah yardimcin olsun
Benimde gobektendi hep,esim yapti..toplamadan sonra igne vermediler bana,jeli kullandim,transfer sonrasi igneyi verdi..2 ampulu birlestirip mi vuruyorlar?ben toplamaya kadar göbekten yaptım hep ama toplamadan beri progestan 2 ampul kalçadan devam. 1 tane kan sulandırıcı iğneyide kol bacak veya göbek dediler ben dün ilkini bacaktan yaptım ama çok canım yandı
Ben 27 yasindayim ama biyolojik yasim malesef ki 40 kusur ;( diyarbakir bahceci de yaptirdim canm. Tokat liyimUmarim olur biran once.. Biyolojik saatim geriye isliyor malum:)
Bursaliyim ben..bursa acibademde yaptirdik..siz nerelisiniz,merede yaptirdiniz?
ayyy bende bursalıyımUmarim olur biran once.. Biyolojik saatim geriye isliyor malum:)
Siz nerelisiniz,nerde yaptirdinizevet progesteronu kalçadan yaptırıyorum, kan sulandırıcıyı bacaktan yaptım dün ama çok fena ağrı yaptı dedğin gibi.
Diyarbakir bahceci de yaotiriyorum canim. Evet gobek derisi daha kalin oldugu icin daha az aciyormis sanirimdiğerlerini hep göbekten yapınca diğer yerleri deneyeyim dedim ama bende göbeğe geri döneceğim sanırım, allah hepimizin yardımcısı olsun. sen nerede yaptırıyorsun canım?
ayyy bende bursalıyımUmarim olur biran once.. Biyolojik saatim geriye isliyor malum:)
Aa oyle mi hemserim:) ben terketmedim bursa yi hic..dogma buyume buraliyimayyy bende bursalıyımama istanbulda yaşıyorum. 8 yaşıma kadar bursada yaşadım.
en güzelii benim ailevi şartlar yüzünden öyle gerekti. şuan istanbuldayım. maslak acıbadem de Bülent Tıraş var. bütün acıbadem tüp bebek merkezlerinin de koordinatörüymüş o yaptı işlemi.Aa oyle mi hemserim:) ben terketmedim bursa yi hic..dogma buyume buraliyim
seninlede hemşeri sayılırız benimde eşim tokatlı :)Ben 27 yasindayim ama biyolojik yasim malesef ki 40 kusur ;( diyarbakir bahceci de yaptirdim canm. Tokat liyim
seninlede hemşeri sayılırız benimde eşim tokatlı :)[/QUOTE
Ya ne guzel canim hemseri ciktik:)
Tabi canim saka diyorum..terketmedim derken:)universiteyi de burda okuyunca hep burda kaldim..esim de eskisehirli ama ikimizde bursada calisinca burda kalmaya devam ettim..tabi canim biliyorum,bulent tiras..biz de dun acibademin sitesini incelerken bakiyorduk hatta..sizin ilk denememiydi?en güzelii benim ailevi şartlar yüzünden öyle gerekti. şuan istanbuldayım. maslak acıbadem de Bülent Tıraş var. bütün acıbadem tüp bebek merkezlerinin de koordinatörüymüş o yaptı işlemi.
evet canım ilk denemem inşallah son da olur hepimiz içinTabi canim saka diyorum..terketmedim derken:)universiteyi de burda okuyunca hep burda kaldim..esim de eskisehirli ama ikimizde bursada calisinca burda kalmaya devam ettim..tabi canim biliyorum,bulent tiras..biz de dun acibademin sitesini incelerken bakiyorduk hatta..sizin ilk denememiydi?
Amiiinn:) yani tek de olabilir:) saglikli olsun yeter...aminnnn
6500 tüp bebek pakedi ama ilaçlar hariç, bizim problem eşimde olduğu içimn spermler mikroçip diye bir aletle ayrıldı 1200 ona fark aldılar. ilaçlarda 2000 e yakın tuttu. he birde dondurma için 1305 tl aldılar ama 5 yıl donduruyorlar. toplam 11000 e fln geldi yani.Amiiinn:) yani tek de olabilir:) saglikli olsun yeter...
Birsey merak ettim,sakincasi yoksa,ne kadardi tedavi ucreti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?