Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Gobek daha az aciyor diye biliyorm . allah yardimcin olsun
diğerlerini hep göbekten yapınca diğer yerleri deneyeyim dedim ama bende göbeğe geri döneceğim sanırım, allah hepimizin yardımcısı olsun. sen nerede yaptırıyorsun canım?

ben toplamaya kadar göbekten yaptım hep ama toplamadan beri progestan 2 ampul kalçadan devam. 1 tane kan sulandırıcı iğneyide kol bacak veya göbek dediler ben dün ilkini bacaktan yaptım ama çok canım yandı
Benimde gobektendi hep,esim yapti..toplamadan sonra igne vermediler bana,jeli kullandim,transfer sonrasi igneyi verdi..2 ampulu birlestirip mi vuruyorlar?

Umarim olur biran once.. Biyolojik saatim geriye isliyor malum:)
Bursaliyim ben..bursa acibademde yaptirdik..siz nerelisiniz,merede yaptirdiniz?
Ben 27 yasindayim ama biyolojik yasim malesef ki 40 kusur ;( diyarbakir bahceci de yaptirdim canm. Tokat liyim

ayyy bende bursalıyım ama istanbulda yaşıyorum. 8 yaşıma kadar bursada yaşadım.

diğerlerini hep göbekten yapınca diğer yerleri deneyeyim dedim ama bende göbeğe geri döneceğim sanırım, allah hepimizin yardımcısı olsun. sen nerede yaptırıyorsun canım?
Diyarbakir bahceci de yaotiriyorum canim. Evet gobek derisi daha kalin oldugu icin daha az aciyormis sanirim

ayyy bende bursalıyım ama istanbulda yaşıyorum. 8 yaşıma kadar bursada yaşadım.

yaa internetimde problem var sanırım aynı msj 3 kere çıktı gönderilmedi diye göndere basıp durdum bende hepsi gitmiş

en güzelii benim ailevi şartlar yüzünden öyle gerekti. şuan istanbuldayım. maslak acıbadem de Bülent Tıraş var. bütün acıbadem tüp bebek merkezlerinin de koordinatörüymüş o yaptı işlemi.
Tabi canim saka diyorum..terketmedim derken:)universiteyi de burda okuyunca hep burda kaldim..esim de eskisehirli ama ikimizde bursada calisinca burda kalmaya devam ettim..tabi canim biliyorum,bulent tiras..biz de dun acibademin sitesini incelerken bakiyorduk hatta..sizin ilk denememiydi?

evet canım ilk denemem inşallah son da olur hepimiz için

Amiiinn:) yani tek de olabilir:) saglikli olsun yeter...
Birsey merak ettim,sakincasi yoksa,ne kadardi tedavi ucreti?
6500 tüp bebek pakedi ama ilaçlar hariç, bizim problem eşimde olduğu içimn spermler mikroçip diye bir aletle ayrıldı 1200 ona fark aldılar. ilaçlarda 2000 e yakın tuttu. he birde dondurma için 1305 tl aldılar ama 5 yıl donduruyorlar. toplam 11000 e fln geldi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…