- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
Ok..agrisiz sizisiz gecsin isallah:) ben de aksama gidicemben iğnemi yaptırmaya gidiyorum kızlar görüşürüz.
Merhaba hagirli olsun isallah..Benim daha dun oldu..herhangi bir agri yok..cok az kahverengi lekelenme oluyor sadece..endiselenme surekli de yatilmaz ki..ben de evde dolaniyorum arada..haftayada ise baslayacagim..yoktur bir sikinti,takma kafana..Selam arkadaşlar ben de 10unds transfer oldum. Maalaesef şişkinlik ve kabızlık var. Duphalac surup aldım son çare de rahatladım biraz.
Ilk 3 gün sancim batmalar oluyordu ama iki gündür tık yok. Ilk gunler yatmistim artık dolaniyorum acaba yatmaktan mi oluyordu. Sizde var mı belirtiler?
Teşekkürler senin de hayırlı olsun.Merhaba hagirli olsun isallah..Benim daha dun oldu..herhangi bir agri yok..cok az kahverengi lekelenme oluyor sadece..endiselenme surekli de yatilmaz ki..ben de evde dolaniyorum arada..haftayada ise baslayacagim..yoktur bir sikinti,takma kafana..
Ben bulent bey e sirf cok yogun calistigi icin gitmemistim coo hastasi varmis sanirm500 tl buyuksehir farki aliyorlar demek:) bizim ilaclar haric 6000..acibademin anlasmali oldugu eczaneler var ordan alin ilaclari dediler..1200 gibi birsey tuttu ilaclar..sizin nasildieszinbb07
Tabi istanbulda cok merkez var,bursada da var da kisitli sonuctaacibadem one cikiyormdaha cok..belki o yuzden kalabalikti merkez cok..ben hergittigimde 2 saat beklemisimdir..ozellikle dun beni idrar sikisikken 2.5 saat beklettiler ki cok gerildim..belki ondan belki genel duruun gerginliginden benim ici gergin gecti islem,agladim bayaislemde sonrasinda..hani o bakimdan dr u sevsem de cok da memnun kaldim denemz acibademden
Canim benim ilaclar coktu en yiksek protokol uygulandihi icin ilaclar 2600 tuttu 1250 dondirma parasi 5000 de klinige odedim sanirim tabi muayeneler de ucretli bizde her seferin 200 tl verdim 10 bin i gecmisti ilk denemem. Bu kez dondurulmuslarla transfer oldum oda 2000 tl transfer ucreti 200 muayene 250 falan da ilaclar tuttu sanirim ben pek ilgilenmedim o yizden net bilmiyorm canim500 tl buyuksehir farki aliyorlar demek:) bizim ilaclar haric 6000..acibademin anlasmali oldugu eczaneler var ordan alin ilaclari dediler..1200 gibi birsey tuttu ilaclar..sizin nasildieszinbb07
Tabi istanbulda cok merkez var,bursada da var da kisitli sonuctaacibadem one cikiyormdaha cok..belki o yuzden kalabalikti merkez cok..ben hergittigimde 2 saat beklemisimdir..ozellikle dun beni idrar sikisikken 2.5 saat beklettiler ki cok gerildim..belki ondan belki genel duruun gerginliginden benim ici gergin gecti islem,agladim bayaislemde sonrasinda..hani o bakimdan dr u sevsem de cok da memnun kaldim denemz acibademden
Pazadtesi kacinci gun daha erken degil mi?sizn kacinci deneme,kac emb konulduTeşekkürler senin de hayırlı olsun.
Yok zaten yatma sürecini bıraktım artık ucak yolculuğu bile yaptım mecburen. Ben de başlayacağım ama pazartesi ilk önce test yaptırmaya gitmeyi dusunuyorum. En azından ona göre davranırım diyorum
Biz malatyada Fethiye ersan tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyo transferi yaptık ilaçlarla hepsi yaklaşık 1800 TL tuttu transferde bi türlü sıkışamadım en az 10 bardak su ve sıvı aldım en son sade kahve içtim öyle sıkıştım transfer iyi geçmişti hayırlısı olsun bakalımCanim benim ilaclar coktu en yiksek protokol uygulandihi icin ilaclar 2600 tuttu 1250 dondirma parasi 5000 de klinige odedim sanirim tabi muayeneler de ucretli bizde her seferin 200 tl verdim 10 bin i gecmisti ilk denemem. Bu kez dondurulmuslarla transfer oldum oda 2000 tl transfer ucreti 200 muayene 250 falan da ilaclar tuttu sanirim ben pek ilgilenmedim o yizden net bilmiyorm canim
Hmm bizim burası biraz daha sistemli sanırım en uzun beklemem ara kontrolde 1 buçuk saat oldu oda kan sonucumu görmek istedi hoca ona göre toplama gününe karar verdi. Çatlatma iğnesini de sonuca göre yazacak diye yollamadıkar yoksa maksimum 15-20 dk da içerideydim hep. Bülent bey de inanılmaz yoğun bana transfer için 8:30 dediler 9 da aldılar benden önceki bayan stresten transfer esnasından tualetini tutamadı sıkışık olmamız gerektiği için Bülent hoca kızdı biraz çok üzüldüm500 tl buyuksehir farki aliyorlar demek:) bizim ilaclar haric 6000..acibademin anlasmali oldugu eczaneler var ordan alin ilaclari dediler..1200 gibi birsey tuttu ilaclar..sizin nasildieszinbb07
Bence de daha sistem oturmus..ben de 2 saat sikisik bekleyince,dayanamayacak hale geldim.biraz rahatlamak icin idrarini yapabilirsin dediler..biraz yaptim da az da olsa rahatladim..beni 11,30 da cagirmislardi,2 gibi ancameliyathaneye aldilar..Hmm bizim burası biraz daha sistemli sanırım en uzun beklemem ara kontrolde 1 buçuk saat oldu oda kan sonucumu görmek istedi hoca ona göre toplama gününe karar verdi. Çatlatma iğnesini de sonuca göre yazacak diye yollamadıkar yoksa maksimum 15-20 dk da içerideydim hep. Bülent bey de inanılmaz yoğun bana transfer için 8:30 dediler 9 da aldılar benden önceki bayan stresten transfer esnasından tualetini tutamadı sıkışık olmamız gerektiği için Bülent hoca kızdı biraz çok üzüldüm
Ayy oldum valla sol yanım felç ama daha kan sulandırıcıyı yapmadım bugün karnımdan yapacağımBence de daha sistem oturmus..ben de 2 saat sikisik bekleyince,dayanamayacak hale geldim.biraz rahatlamak icin idrarini yapabilirsin dediler..biraz yaptim da az da olsa rahatladim..beni 11,30 da cagirmislardi,2 gibi ancameliyathaneye aldilar..
Oldun mu igneleri
Darisi aksam benim basima:))Ayy oldum valla sol yanım felç ama daha kan sulandırıcıyı yapmadım bugün karnımdan yapacağım
İnşallahh canım ağrısız sızısızDarisi aksam benim basima:))
Birsey sorcam.ne zaman dus aldiniz?bana dun yapmayin,ertesi gun yapabilirsin dediler ama yapmadim hala..igneyi yapan hemsire benim canimi yakarsa ben de kokumla onun canini yakacam bu gidisle:))İnşallahh canım ağrısız sızısız
Bana transferden 2 gün sonra ayakta ılık duş alabilirsiniz dediler. Yarın alabileceğim yani.Birsey sorcam.ne zaman dus aldiniz?bana dun yapmayin,ertesi gun yapabilirsin dediler ama yapmadim hala..igneyi yapan hemsire benim canimi yakarsa ben de kokumla onun canini yakacam bu gidisle:))
Ben de bekleyeyim o zaman bugun,yarin alayim.riske atmayalimBana transferden 2 gün sonra ayakta ılık duş alabilirsiniz dediler. Yarın alabileceğim yani.
Bizim transfer 1990 tl sirf zaten . ekstra ilaclar ve muayene parasi da varBiz malatyada Fethiye ersan tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyo transferi yaptık ilaçlarla hepsi yaklaşık 1800 TL tuttu transferde bi türlü sıkışamadım en az 10 bardak su ve sıvı aldım en son sade kahve içtim öyle sıkıştım transfer iyi geçmişti hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?