- 30 Eylül 2016
- 99
- 49
- 18
- 33
Okuyabildigim kadar okuyorum zaten Rabbim herkesin yardimcisi olsun ins canim :)Hosgeldiniz :) umarim tum ugraslarinizin karsiligini alirsiniz.1.sayfadan itibaren usenmeyip okursaniz hic cenemiz durmadi.Her seyi paylastik ve paylasmaya da devam ediyoruz gorursunuz zaten :)
canım bizim aşılı olduğumuz mikrop bebeciğe ulaşamadan kendi bağışıklık sistemimiz halleder o mikrobu. toksoplazma için de bağışıklık varsa daha rahat davranıyor doktorlar. ama bağışıklık olmadığında toksoplazma virüsü vücuda girince kürtaj tavsiye ediliyor.Tesekkurler.Bu kadarini bilmiyordum bu mikropla ilgili.Ne yazik ki her sey risk bebek icin.Biz kucukken su cicegi olmusuz.Annem hamileymis.Dr.garanti veremem icerideki bebek de su cicegi olmus olabilir.Cicek goze atarsa kör dogar deyince annem kürtaj olmuş.Bizim aşılı olduğumuz pek çok hastalığa karnimizdaki bebegin yakalanma riski daima yuksek.Ben hamileyken uzak kalsam bile cocuklugunda,bebekliginde hasir nesir olacak.Eeee peki biz o mikrobu aldiysak tasiyorsak ne olacak?
canım bizim aşılı olduğumuz mikrop bebeciğe ulaşamadan kendi bağışıklık sistemimiz halleder o mikrobu. toksoplazma için de bağışıklık varsa daha rahat davranıyor doktorlar. ama bağışıklık olmadığında toksoplazma virüsü vücuda girince kürtaj tavsiye ediliyor.
İnsan bu dönemde iyi vakit harciyor burada cunku insani en iyi kendi gibi olanlar anliyor.Okuyabildigim kadar okuyorum zaten Rabbim herkesin yardimcisi olsun ins canim :)
ben ikili test için bile kararsızım..Büyük konuşmayım ama yaptırmam
Ya Allah insani bu konularda çelişkiye düşürmesin,karar vermek zorunda birakmasin.Sonucta 40.gun kalbi atmaya basliyor.Artik bir canlı oluyor.Öyle olur,böyle olur diye onu öldürmek bilmiyorum,buyuk konusmak istemiyorum ama yapabilecegim birsey degil.ben ikili test için bile kararsızım..
5.gun ayaga bile kalkamayacagim agrilar yasadiktan sonraki gunler hepsi kesildi.6.ve7.gun ardarda bocek isirmasi gibi acilar hissettim ama gunde bir veya iki kez.İki uc gundur hic agrim yoktu.Dun 14.gun olacak ve bugun o adet olacakmisim hissi agrisi ile kuyruk sokumuma vuran agri basladi.Ben de dusuk mu yapicam acaba diye korkuyorum su anSelam kizlar, daha once de yazdim ama kimse cevap yazmadi banatest gunume az kaldi, bende hicbir belirti yok, hemsire de belirti olmaz normalde demisti ama siz yasadiklarinizi yazinca bende niye birsey yok diye dusunmeden edemiyorum
Allah korusun oyle dusunme, her bunye ayni degil demekki hepimiz farkli seyler yasiyoruz. Bence bebisin sana sikica tutunuyorlar boyle dusunupte uzme onu5.gun ayaga bile kalkamayacagim agrilar yasadiktan sonraki gunler hepsi kesildi.6.ve7.gun ardarda bocek isirmasi gibi acilar hissettim ama gunde bir veya iki kez.İki uc gundur hic agrim yoktu.Dun 14.gun olacak ve bugun o adet olacakmisim hissi agrisi ile kuyruk sokumuma vuran agri basladi.Ben de dusuk mu yapicam acaba diye korkuyorum su ano agrilar icin dr gebelik belirtisi demedi ilaclardan dedi zaten.Agrin olmayabilir herkesin agrisi olacak diye bir sey yok.
güzel haberlerle gel inşallah. benimde 7 ekim ama o güne kadar dayanamam sanırımKizlar benide araniza alirmisiniz carsamba gnu gebelk testi sonucum vr ins pozotftr 3 senedr bekliyrz
İnşallah canım öyledir.İnşallah senin de tutunmustur bebisin de cok uslu olduğu için annesini hiç rahatsız etmiyordur.Allah korusun oyle dusunme, her bunye ayni degil demekki hepimiz farkli seyler yasiyoruz. Bence bebisin sana sikica tutunuyorlar boyle dusunupte uzme onu
Hoşgeldiniz :) İnşallah güzel haber alirsiniz hep birlikte seviniriz.Kizlar benide araniza alirmisiniz carsamba gnu gebelk testi sonucum vr ins pozotftr 3 senedr bekliyrz
günaydın herkeseben ikili test için bile kararsızım..
ah iyi çok sevindim, bende keseleri gördükden sonra iğneyi bıraktım, jele devam ediyorum,kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdıKızlar günaydın
Progestan iğnelere daha fazla dayanamadımtasdan dan aldığım cesaretle bugün bende gittim kontrole. 2 kesemizi gördük çok şükür önümüzdeki hafta kalp atışları için kontrole çağırdı doktor ve progestan iğneden kurtuldummm jel verdi @dreamonn
benimde 11.gün değerim 755 di, iki kese gördük çok şükür, iki tane mi embriyo transfer edildi, belki senin de iki tane kese vardırBen transfer yapalı 28 gün oldu mide bulantılar im bile başladı 11.gün degerim 869 du dün aradım da dönen yok
inşallah pozitifi göreceğin canım. benim de nerdeyse üç sene oldu inşallah ben de görürüm pozitifiKizlar benide araniza alirmisiniz carsamba gnu gebelk testi sonucum vr ins pozotftr 3 senedr bekliyrz
14. güne kadar adet olmadıysan bence hamilesindir normalde adetinin günü geçmiş oldu mu?5.gun ayaga bile kalkamayacagim agrilar yasadiktan sonraki gunler hepsi kesildi.6.ve7.gun ardarda bocek isirmasi gibi acilar hissettim ama gunde bir veya iki kez.İki uc gundur hic agrim yoktu.Dun 14.gun olacak ve bugun o adet olacakmisim hissi agrisi ile kuyruk sokumuma vuran agri basladi.Ben de dusuk mu yapicam acaba diye korkuyorum su ano agrilar icin dr gebelik belirtisi demedi ilaclardan dedi zaten.Agrin olmayabilir herkesin agrisi olacak diye bir sey yok.
çok takma belirtilere falan. hiç belirtisi olmadan hamile kalan çok var bu forumda. çok belirtisi olup da kalmayan daSelam kizlar, daha once de yazdim ama kimse cevap yazmadi banatest gunume az kaldi, bende hicbir belirti yok, hemsire de belirti olmaz normalde demisti ama siz yasadiklarinizi yazinca bende niye birsey yok diye dusunmeden edemiyorum
ben 7 yada 8 ekimde idrarda deneyeceğim yoksa çatlayacağım kesin ayın 13üne kadargüzel haberlerle gel inşallah. benimde 7 ekim ama o güne kadar dayanamam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?