Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Belirti falan varmi ben pek aramiyrm ama bugn byle midem kalkcak her an cikarcak gbi bi his var snde vrmi canm
bende hiç belirti yok, az önce doktoruma da sordum, belirtim yok dedim, o da herkeste olacak diye birşey yok hem erken daha dedi.. hayırlısı inşallah bekliyoruz :) çarşamba 12.günün mü? seninde 23'ünde mi transfer oldu?

Ben smdi test yaptm mrgatf cikti aynen canm 23.de oldu snra dedm kendi kendime hem ill idrarmla yapmadm hemfr bugn daha 10.gn dedim moralimi bozmuyrm

Ben smdi test yaptm mrgatf cikti aynen canm 23.de oldu snra dedm kendi kendime hem ill idrarmla yapmadm hemfr bugn daha 10.gn dedim moralimi bozmuyrm
bence de moralini bozma hiç, idrar yanıltıcı, ben o yüzden yapmıyorum, bu kadar sabrettik 2 gün daha bekleriz, yeterki bebişlerimiz bize gelsin

Kızlar benim 3. Tüp bebeğim bugun 7. Günüm transferin normalde 2. Tüp bebekten bi kızım oldu kardeş için şimdi yapıyorum
Bugun idrarda test yaptım baya silik çizgi çıktı ben test hatalı yada test çizgisi dedim kardeşim bekar ona bitane idrar testi yaptırdım gölge bile çıkmadı umarım tutmuştur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Üstteki kardeşimin testi

Alta 7 yazan benim testi çok silik

Son düzenleme:
Valla bende
bence de moralini bozma hiç, idrar yanıltıcı, ben o yüzden yapmıyorum, bu kadar sabrettik 2 gün daha bekleriz, yeterki bebişlerimiz bize gelsin
Valla bende yapmicaktm ama brden seytan grdi aklima yaptm ama kalbm bi hop etti demesen yalan olr sma icim rahat smdi hayret edilesi bsi yani bellicez ve gorcez

5. Gün embriyosuydu. Bana yumurta toplamadan iki gün önce çatlatma iğnesi yaptığım gün hem östrojen hem progesteron hormon testi yaptılar sonrasında yapılmadı hiç.

Herkese merhabalar uzun zamandır sizleri takipteyim ama bir türlü yazamadim bende transferimin 9. Günündeyim perşembe tahlil günüm. Bu 4. denememiz bu seferki tup bebek serüvenimiz uzun ve yorucuydu temmuz ayında adetimle başladık en son 2 embriyom kaldi genetige gitti bir tanesi saglam geldi oda donduruldu iki ay sonra transfer edildi suan bekliyorum 6. Gün idarda baktigimda çıktı dun yine baktım iki cizgi net çıktı ne diyeceğimi bilemiyorum inanamıyorum hala (

Benimde 7. Gün aynı silik çizgim vardıı, cumartesi keselerimi gördük. 2 tane mi yerleştirildi senin de?
Evt cnm 2 embriyo konuldu 5. Gün embriyosuydu

Hayırlı olsun rabbim kucağına Almayıda nasip etsin inş
Peki kan testini kaçıncı gün yaptırdın ve kaç çıkmıştı

Benim de 8.gun boyle cikmisti.Kanda pozitif sonuc aldim 10.gun

hayırlı olsun diyelim biz Allah kavuştursun bebeğinize inşallah.

Bariz belli canm hadi hayrlisi olsn dyelm kacnci gn embriysydu demekki hemen tutunms
5 . Gün embriyosuydu cnm 2 tane kodu

2. Tüp bebeğimde kızımı kucağıma aldım 10. Gün gebelik testi yapmıştım bundan da silik çıkmıştı moralini bozma

Hayırlı olsun cnm insan kucağına alana kdr inanamıyor çok alışmışız negatiflere ya bünyemiz alışkın deil pozitife:)

5 . Gün embriyosuydu cnm 2 tane kodu

2. Tüp bebeğimde kızımı kucağıma aldım 10. Gün gebelik testi yapmıştım bundan da silik çıkmıştı moralini bozma
Benmde ayni canm 2tane transfer.gn embriyosu ama 8.gn progestrn testi yapildi degerm 16.48 ckti hemen igne verildi eczanedeki kadinda dusuk tehlikesimi vr dynce sevindm tuttu dye ama bakalm grcez carsamba gnu

Benmde ayni canm 2tane transfer.gn embriyosu ama 8.gn progestrn testi yapildi degerm 16.48 ckti hemen igne verildi eczanedeki kadinda dusuk tehlikesimi vr dynce sevindm tuttu dye ama bakalm grcez carsamba gnu
Bence bugun bile kan testi yaptırabilirdin yarın yatır bence zaten 5. Gün embriyosuna 10. Gün test yapın diyorlar varsa zaten çıkar kendine eziyet etme bekleyip benim yarın8. Günüm kan testi yapasım çok var:)

Evt cnm 2 embriyo konuldu 5. Gün embriyosuydu

Hayırlı olsun rabbim kucağına Almayıda nasip etsin inş
Peki kan testini kaçıncı gün yaptırdın ve kaç çıkmıştı
Amin inşallah canım hepimizin benimde 5. Gün embriyosuydu ve 2 taneydi 7. Gün silik çizgiyi görünce 8. Gün test yaptırdım 119 çıkmıştıı şuan 2 side benimleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…