- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
Moralini yüksek tut canım.. Bebeğin senin stresini anlar.. İnşallah bebișin sana sıkı sıkı tutunur..Slm kızlar benim kan değerleri çok Yüksel deildi
8. Gün 30
10gün 35
12. Gün 60
14. Gün 137
Bugun yani 18. Gün 740 çıktı
Ama geceden beri kanamam oluyor ara ara doktor iğne verdi sancımda oluyor
Doktor olumsuz konuşmadı olabilir böyle kanamalar haftaya keseyi görmeye gel dedi ..
Ben mutsuzum agrım var ayni adet olunacaktı agrı ve silince peçeteye gelen kan
Umarım sonu iyi olur
Temizliyorum bi saat icinde geri pislenmis oluyor. Fitil kullanmak cok sıkıntılı bir şey.İnşallah göbekten bakar çünkü ben alttan bakıldığında çok geriliyorum.Ciyak ciyak söyleniyorum.Bir an önce bitirmesini istiyorum.Söylediği hicbir seyi duymuyorum,gosterdiklerine bakasim gelmiyor.Kese çok onemli bir an ve doyasiya yasamak isterim.Canım kullandığım jelden dolayı aynı sıkıntılar bende de olmuştu. Doktora gitmeden önce epey temizlemeye uğraşmıştım ama sonra zaten doktor karnımdan ultrasonla baktı kese için, hatta kalp atışı için de aynı şekilde üstten baktı. Belki senin de öyle yapar doktorun.
Canım yat bol bol.Kötüyü düşünme.Benim arkadaşım 4 ay boyunca kanama yaşadı ama bebeğini sağ salim aldı kucağına.Seninde oyle olacak insallah.Slm kızlar benim kan değerleri çok Yüksel deildi
8. Gün 30
10gün 35
12. Gün 60
14. Gün 137
Bugun yani 18. Gün 740 çıktı
Ama geceden beri kanamam oluyor ara ara doktor iğne verdi sancımda oluyor
Doktor olumsuz konuşmadı olabilir böyle kanamalar haftaya keseyi görmeye gel dedi ..
Ben mutsuzum agrım var ayni adet olunacaktı agrı ve silince peçeteye gelen kan
Umarım sonu iyi olur
İnş cnm Bnm korktuğun herşey başıma geldi inş rabbim sağ saglim sonunu görmeyi nasip ederMoralini yüksek tut canım.. Bebeğin senin stresini anlar.. İnşallah bebișin sana sıkı sıkı tutunur..
Doktor hiç önemsemedi kanamayı ama benim bide sancımda var öyle olunca kafam sadece orada çalışıyor sanki .. hafta sonu geldi dinlencem iki gün inş bidaha olmaz rabbim yardımcımız olsun heraşaması zor kadın olmak zorCanım yat bol bol.Kötüyü düşünme.Benim arkadaşım 4 ay boyunca kanama yaşadı ama bebeğini sağ salim aldı kucağına.Seninde oyle olacak insallah.
Cnm beyaz olarak geri gelmesi normal aslında kahve olarak gelmeside normalKizlar bu progesteron iceren ilaclari fitil olarak kullananlarda da vajinada beyaz beyaz artiklar oluyor mu?Yarin keseye bakicak dr.Agdaciya gidemiyorum kotu goruntuden dolayi.
Prolutan iğne yaptırsan canım.. Benim merkez evde bulundur, kanama yada sandın olursa kullan demişti.. Rahimi sakinlestiriyormus düşük olmasını önlüyormuş..Cnm beyaz olarak geri gelmesi normal aslında kahve olarak gelmeside normal
Benim başından beri beyaz sarı gibi geri geliyordu songünlerde kahve olarak geldi şimdi kanlı olarak geliyor
Bugun vurundum cnm doktor verdi işe yaramıyor sanki hala agrım var hala kanamamProlutan iğne yaptırsan canım.. Benim merkez evde bulundur, kanama yada sandın olursa kullan demişti.. Rahimi sakinlestiriyormus düşük olmasını önlüyormuş..
Amin inşallah güzel sonuçlanır, bu sıkıntıları biran önce atlatırsın..Bugun vurundum cnm doktor verdi işe yaramıyor sanki hala agrım var hala kanamam
Zorla hamile kalıyoruz tüm olacak sorunlar başımıza geliyor
Kendiliğinden hamile kalanlar aylarca hamile olduğunu farketmiyor bile..
Demek bizimse göreceğimiz böyleymiş inş sonu güzel olur ve bugünleri unutturur
Amin insallah oyle olur.Ya farketmemeyi birak dusurmek icin hoplayanlar ziplayanlar bile kurtulamiyorlar biz iki adimi bin kez tartarak atiyoruz yine de sorun cikiyor.O yuzden baglanmadim.her seye hazirim.Sorunsuz dogurursam supriz diyorum.Bugun vurundum cnm doktor verdi işe yaramıyor sanki hala agrım var hala kanamam
Zorla hamile kalıyoruz tüm olacak sorunlar başımıza geliyor
Kendiliğinden hamile kalanlar aylarca hamile olduğunu farketmiyor bile..
Demek bizimse göreceğimiz böyleymiş inş sonu güzel olur ve bugünleri unutturur
Sakınan göze çöp batar.. Bence formülü burda.. Saglikliysa embriyo zaten sorunsuz bir gebelik olur..Amin insallah oyle olur.Ya farketmemeyi birak dusurmek icin hoplayanlar ziplayanlar bile kurtulamiyorlar biz iki adimi bin kez tartarak atiyoruz yine de sorun cikiyor.O yuzden baglanmadim.her seye hazirim.Sorunsuz dogurursam supriz diyorum.
Normal hepsi.Zamanla geciyor.Yumurta toplandigi icin yumurtalar agriyor,sancilaniyor.İyilesene kadar gecmiyor agrilar.Benim o agrilar bitti ama regl olacakmisim gibi olan devam ediyor.Arada bir kasik cekmeleri,batmalari oluyor.Lutfen kotuyu dusunmeyin.Arkadaşlar benimde transferimin 9. günü. Dünden beri bel ağrım vardı bugün birazda kasık ağrım var. Adet günüm 2 gün sonra normalde. Bu belirtiler pek hayra alamet değil gibi geliyo moralim çok bozuk haftasonu evde zamanda geçmiyo
Normal hepsi.Zamanla geciyor.Yumurta toplandigi icin yumurtalar agriyor,sancilaniyor.İyilesene kadar gecmiyor agrilar.Benim o agrilar bitti ama regl olacakmisim gibi olan devam ediyor.Arada bir kasik cekmeleri,batmalari oluyor.Lutfen kotuyu dusunmeyin.
Hadi güzel haberlerle gel cnm kese işe kalp atışı duysak içimiz biraz rahat etcek bende haftaya çarşamba gitcem inş..Ayyyy bugun çok heyecanliyimkese icin randevum var saat 15:00 de.Bakalim gorunecek mi?İkiz mi,tek mi,gercek gebelik mi?Kimyasal mi?Dis mi?Bosuna gitmiyorumdur tum sorulara tam cevap alacagimdir insallah.
Yalniz vajinal mi karindan mi bakacak onu bilmiyorum.Vajinal beni cok geriyor
Az kalmış test zamanına :) transferimin 19. Günü bugun hala adet agrımm var kimi zaman şiddetli oluyor kanamam da oldu .. doktor normal diyor ama insan takıyor kafasına :)Arkadaşlar benimde transferimin 9. günü. Dünden beri bel ağrım vardı bugün birazda kasık ağrım var. Adet günüm 2 gün sonra normalde. Bu belirtiler pek hayra alamet değil gibi geliyo moralim çok bozuk haftasonu evde zamanda geçmiyo
Ayy çok sevindim hadi darısı başımıza :)Keseyi gördük cok sukur.Hic beklemiyordum ama kalp atisini da duyduk.Tek kese vardi ama arkasinda golge vardi.Bazen tek kesenin arkasinda kalabiliyormus.İkinciyse bu diger haftalarda o da cikar ortaya dedi.6 haftalikmis.
Aminnnn aminnnn insallah.Ayy çok sevindim hadi darısı başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?