Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Tup bebek negatif sonuc alinmasi veya dusukle sonuclanmasi cok yuksek bir uygulama.Hepimiz her seye hazirlikli olmaliyiz.Kotu olursa cok uzulurum diye korkup umitlenmekten korkmamaliyiz.İyiyi dusun kotuyu hep dusunuyoruz zaten farkinda olmasan da hazirsin.İnsallah hcg yukselir.
 
Tüp bebek doktoru bşy demedi ilaçlarını kullan 2 gün sonra kan ver bidaha dedi
Kadın Doğum doktorumsa sağlıklı gebelik deil düşer cumartesi gel kan ver dedi
olumlu düşün canım çok zor biliyorum ama şu anda yapılacak şey bu. bir de kendini hiç yorma, dinlen bol bol. inşallah değerin yükselir kanaman durur.
 
olumlu düşün canım çok zor biliyorum ama şu anda yapılacak şey bu. bir de kendini hiç yorma, dinlen bol bol. inşallah değerin yükselir kanaman durur.
Baya kanamam arttı cnm daha yükselmezde yoruldum bu 3 haftada düşünmekten neyapalım bidaha denerim allah saglık versin biraz uyuyup uyandım kendime geldim .. hayat devam ediyor
 
Baya kanamam arttı cnm daha yükselmezde yoruldum bu 3 haftada düşünmekten neyapalım bidaha denerim allah saglık versin biraz uyuyup uyandım kendime geldim .. hayat devam ediyor
Aynen öyle hayat devam ediyor sen iyi olda inşallah bebişin gelir zamanı gelince.
 
Kızlar ben de dün sabah kan vermiştim 10. gün değerim 12,47 çıkmıştı bana düşük gelmişti yine de bi umut vardı içimde. Bu akşam yine kan verdim değerim 7,5 çıktı benimki de düşecek şindi tek kalan embriyomdu. Doktor tahlil gününü beklesen belkide hiç farkedemeyecektik tutunduğunu dedi. Hayırlısı demek lazım ama insan üzülüyor yinede en çok da bidaha o iğneli sürece girmekten
 
Hayırlısı olsun canım, herşeyde bir hayır vardır. Şimdi tutunup düştüğünü fark edince bir sonrakinde ona göre bir önlem alırlar veya araştırma yaparlar. Pes etme bence dinlendir biraz vücudunu sonra devam. İnşallah Allah'ım gönlüne göre versin.
 

Sağolasın Gokbenn.. evet doktorla tekrar görüşmeye gideceğiz bakalım ne önerecek. Bizde morfoloji düşük bu ilk tüp bebek denemesi ama üçüncü düşüğüm olacak.. Allahtan hayırlısı artık..
 
Bizimde morfoloji problemi vardı ama hiç düşük falanda dahil hamilelik olmamıştı. Hamilelik olduktan sonra neden düşüyor onu bi araştırmalılar bence, tüplerine falan bakıldı mı? Bazısınında kan pıhtılaşması oluyormuş ondan olurmuş düşük, bunlar araştırılır şimdide.
 
Ah o iğneler bende şimdiden onu düşünüyorum ama neyapalım mecbur
Keşke test günü negatif çıksa böyle pozitif olup düşmesi daha üzüyor insanı
 

Benim ilk gebeliğimde 4,5 aylıktı böbrekleri oluşmamıştı suyu bitmiş o sebeple gitti. Genetiğine bakıldı bişey bulunamadı. Bizdede tüp bebekte kromozom analizi yapıldı yine bişey çıkmadı. İkinciye klomenle kalmıştım. O da boş gebelik oldu. Tüplere bakıldı açıktı tüpler de. Kan pıhtılaşmasına bakılmadı ama baktırmayı düşünüyorum. Coraspin kullandm tüp bebek öncesi. Bence yine morfoloji olayıdır bu. Bir de bnm embriyolar 3. gün donduruldu sonra çözdürülüp 5e giderken biri hariç hepsini kaybettim şimdi direk transfer yapacaklar diye düşünüyorum
 
Ah o iğneler bende şimdiden onu düşünüyorum ama neyapalım mecbur
Keşke test günü negatif çıksa böyle pozitif olup düşmesi daha üzüyor insanı

Aynen hele ilk çıktığında arada kalıyosun bi gergin bekleyiş başlıyor arafta gibi. Neyseki şimdi sonuç en azından belli yoksa ne olacak diye beklemesi daha zordu benim için.
Cnm senin durum nasıl değerler nasıl gidiyor? Bana doktor yarında baktır bi ihtimal dedi
 
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer uğraşlarınıza değer Allahım gönlünüze göre verir.
 
Amin canım inşallah.. Senin de hayırlı olsun hamilelik var sanırım. Allahım sona kadar sağlıklı götürsün inşallah miniğinizi..
Amin inşallah canım, ikitaneler allah kucağımıza da almayı nasip eder inşallah, darısı başınıza
 
Cnm ben düşük yapıyorum değerler güzel yükseliyordu pazar günü biden sancım oldu kanamam çoğaldı ertesi gün kan verdim yükselmemişti zaten şuan foşur foşur kanamam var cuma kan vercem ama değer sıfırlandımı diye .. bunada şükür kürtaj olsam daha üzülürdüm en azından kendiliğinden gidiyor .. en kısa zamanda bidaha deniycem inş
 
Buralardayım ben canım sen nasılsın?
Stresteyim.İsimin oldugu ilcede ev tutmam gerekiyor.Tekrar esya al döşe,giderken bosalt bir suru is.Yanima kimse de gelemeyecek.6 ay tek basima hamilelik gecirecegim.İnsallah her evresi sorunsuz gecer de kimseye ihtiyacim olmaz.Ama o ilcede oturacak olmak tekrar canimi cok sıkiyor ama yola gidip gelmek de agri yapiyor bende.Okulda fazla kalmak iyi gelmedi gecen hafta.Son iki ders bicak saplanmasi gibi agrilar olustu.Hele bu hafta daha da zor gececek simdi.Henuz ev yok servisle git-gel yapicam.Dusundukce fenalik basiyor.Herkes cok mutsuz gorundugumu soyluyor.Anneme gore cocugum cok asik suratli dogacak bu yuzden.Ama stres icindeyim farkli hissedemiyorum.Daha Ekim bitmedi 6 ay nasil gececek yaaaaaButun bu eziyete sirf istifa etmeyim ucretsiz izin alayim diye katlaniyorum.Sanki bir daha hamile mi olacagim.Kocamin yaninda gecirmek varken bir basima orada burada gecirecek olmak ne kadar dogru bir karar bilmiyorum.Ama 40 yasindayken 20 li,30lu yaslarinda davranabildigin gibi fevri olamiyor,kesin kararlar veremiyorsun iste.Offff bilmiyorum cok bunaliyorum.
 
Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum ben de benzer durumdayım. Eşim iş durumundan dolayı yanımda değil ve ben de senin gibi ücretsiz izin olayına kadar çalışacağım. Yaşım da 39 eşim keşke yanımda olsa diyorum bir de benimki riskli gebelik perinatalog bulmam gerekiyor acil. İnşallah bu dönemi çabucak sıkıntısız geçiririz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…