Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

O jel sari,kirmizi,pembe,kahverengi sekilde gelebiliyormus normalmis yani.Ayrica belki de yerlesme pihtisidir gelen İnsallah oyledir.

Kimseler kalmadı mi bu topikte. Haydi yeni haftaya yeni hamile haberleri gelsin inşallah. Benim 9. Günüm ara ara adet sancısı çekiyorum. Gögüslerim de yara gibi acıyor. Bakalım neler olacak. Çarşamba kan verecegim.

Bugüne kadar idrar testi fln yapmadan dayanabildin mi? Valla tebrik ederim ben 7. Gün idrar testi yapmıştım 8 de kan. İnşallah güzel haberlerini alırız.

çok sevindim canım
Tesekkur ederim.Darisi bekleyen herkesin basina olsun.Sevincten havaya ucmuyorum ama kotuyu de dusunmuyorum.Zaman ne gosterecek bakalim.Bir tek ise uzun yola gidip gelmek beni yoruyor.İsi de birakip birakmamaya karar veremiyorum.Bi de bu kucucuk sey bi acikiyo,bi acikiyo

Ben düşük yapıyorum malesef kızlar nasipte yokmuş demek
Emin misin canim mi desem,gereksiz bir soru mu olur bu bilemedim.Buradaki tum negatiflere,dusuklere kendiminmis gibi cok uzuluyor,butun pozitiflere cok seviniyorum.Dusuk dendiginde canimdan can kopuyor.O yasanilan butun zorluklari,heyecanli bekleyisleri,pozitif sevincini,negatif uzuntusunu bizden baska anlayan olmaz. Burada gunlerdir bir suru hikaye okuyorum.Neler neler var.İleride hastane koselerinde surunecegimize daha basinda sagliksiz olup dusmesi kesinlikle daha iyiymis bunu anladim.Allah hayirlisini versin.En dogruyu o bilir.Minicik de olsa onun kulu ve biz sadece tasiyiciyiz.Hicbir sey bize ait degil.Üzülme.Bazilari cok buyutmus aglama krizleri vs yasiyorlarmis.Hic gerek yok.Kismetse olur.Stres yaratma kendine.Niye,niye deme hic.Bir sebebi vardir mutlaka de.Kendine olumlamalarla moral ver ki bedenin kendini erken toplasin.

Tamamen içimden geçenleri yazmışsın
Yoruldum tüp bebekten umutlanmaktan
Oysa çok heyecanlıydım tedaviye başladığımda
Hayırlısı demekten başka bşy diyemiyorum üzgünüm

Nasıl yaa doktora mı gittin o mu söyledi nerden biliyorsun düşük olduğunu?
Dün çok sancım vardı pıhtı pıhtı kan geldi zaten anladım düşük olduğunu
Bugun kan değerime baktı 3 gün önce 740 dı bugun 940 çıktı artmamış

Ya bos yere umitlendirmek istemem ama eger iki embriyo yukledilerse belki teki dusuyordur sadece. İnsallah dusmez sadece kanamadir.Daha once de yasadin mi bunu?

Yat hic kalkma ve bol bol ananas ye.Henuz dusmedigi icin umitlenelim.Ne iyi geliyorsa tutunmaya bu arada bi dene bol bol.

Ya bos yere umitlendirmek istemem ama eger iki embriyo yukledilerse belki teki dusuyordur sadece. İnsallah dusmez sadece kanamadir.Daha once de yasadin mi bunu?
Ama degerlerim çok Yüksek deilki ben zaten ilk kan verdiğimde sorun olduğunu anlamıştım
8. Gün 30
10. Gün 35
12. Gün 60
14: gün 137
18. Gün 740
21. Gün 940
Günlerdir kan vermekten sonuçları yorumlamaktan yoruldum tek embriyoya göre bile değerim az ama

Tüp bebek doktoru bşy demedi ilaçlarını kullan 2 gün sonra kan ver bidaha dedi
Kadın Doğum doktorumsa sağlıklı gebelik deil düşer cumartesi gel kan ver dedi

Ya bos yere umitlendirmek tabiki istemem ama cok yazi okudum burada ve inanki seninki kotu degil onlara gore.Bu yerlesme denklen sey uc ay suruyormus zaten.Bazi bebekler geriden geliyor.Kotuyu dusunmeden ne lazimsa yiyecek,dinlenme yap.Bir de progesteron olarak hap kullaniyorsan fitil ve hap jel al.Jel kullandigimda parcalari cok oluyordu da agrim olmuyordu.Jeli birakip fitile gectim iki gundur agrim var benimde.Ayrica dr corasprin 100mg verdi gece ic diye.Pihtilasmayi engelleyip bebegin beslenmesini sagliyor.Bunlari kullanmadigini dusunerek yaziyorum.Bunlar disinda son muayenemde dr dedi ki embriyo sagliksizsa,ondan saglikli bir bebek olusamayacaksa vucut onu atar.Obur turlu tansiyon,pihtilasma,tsh yuksekligi gibi sebepler varsa anne kaynakli dusebilir dedi.Sagliksiz embriyo da kalitesiz sperm ve yumurta demekmis.ya biri ya ikisi yuzunden embriyo yuklenirken 1.kalite gozukse bile iceride gerekli gucu gosteremeyebiliyormus.Bu arada tansiyonunu mutlaka olc.Eger yuksekse normalden ciddiye alinmaliymis.İleriki aylarda degil basinda baslarmis zaten sorunlar ve pek cok dr onemsemezmis ama onemsenmeliymis.Toksoplazmanin negatif olusu,kizamikcik gecirilip gecirilmemesi,tsh,tansiyon,D vitamini,kansizlik,pihtilasma bunlar en onemli kontrol edilmesi gerekenlermis.Sen biliyorsan bile bilmeyen varsa diye yaziyorum ki bende yeni yeni ogreniyorum su an.Dr.degilim de hcg gidisatin cok da kotu gorunmuyor.İnsallah dusmez.

:)))) bak biraz umut verdin içime ama kötüye alıştırdım kendimi Çarşamba yine üzülcem yoruldum belki iyi olur diyip kötü olmasından
Ama rabbimden umut kesilmez olumsuz bakıyorum sonuca ama Çarşamba'da kan vermek lazım zaten iyicene düşerse kanamam artar dahada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…