Adet başından sayarsak evet 7haftann içinde oluyor ama o tam kafamdaki hesapla myla yaptı içimi rahatlattı 10gun sonra konturolm varEvet tatlım kndi doktoruma gttim herşey çok normal yumurtlama tarihlerini biliyordu kayitliydi önceden yaptırmayı şimdi tam olarak 5haftann içindeyiz tabiki daha duyamz kalp atışlarını erkn dedi
Ay çok sevindim canım inşallah bir daha ki gidisinizde kalp atışlarını da duyarsınız kuzucugun :) biz de cuma gidicez bakalım umarım duyarız kalp atışlarını da içimiz rahatlar :))Evet tatlım kndi doktoruma gttim herşey çok normal yumurtlama tarihlerini biliyordu kayitliydi önceden yaptırmayı şimdi tam olarak 5haftann içindeyiz tabiki daha duyamz kalp atışlarını erkn dedi
Aynn tatlım hiç sıkıntı yapma kendine güzel haberlerini bekliyorum bndeAy çok sevindim canım inşallah bir daha ki gidisinizde kalp atışlarını da duyarsınız kuzucugun :) biz de cuma gidicez bakalım umarım duyarız kalp atışlarını da içimiz rahatlar :))
İnşallah canım cuma gideyim haber vericem zaten :)Aynn tatlım hiç sıkıntı yapma kendine güzel haberlerini bekliyorum bnde
ben de bu zamana kadar çok hafif oluyodu geçiyordu birşeyler yiyince şu 2 gündür bulantıyla kalkıyorum kusacak gibi ögurtü oluyo mutfağa girmek istemiyorum çizi yiyorum yatağın basına koydum ilaç iyi geldi demek ne yazdı canım doktorunKızlar neler yapiosunuz nasıl gidio? Bulantim 3 gündür çok iyi doktor bi ilaç verdi mucize gibi bi anda düzeltti beni tabi etkisi geçince baslio ama günde 2 kere zaten tabi ilaçla geçtiğine sukrediorum millet serumlarla geciremio Bulantilarını. .
Premesis plus canım özel alırsın 45 tl fln ama içinde witamin kalsiyum fln da var bana çok iyi geldi istersen biraz araştır doktoruna da danis.ben de bu zamana kadar çok hafif oluyodu geçiyordu birşeyler yiyince şu 2 gündür bulantıyla kalkıyorum kusacak gibi ögurtü oluyo mutfağa girmek istemiyorum çizi yiyorum yatağın basına koydum ilaç iyi geldi demek ne yazdı canım doktorun
teşekkür ederim canım :)Premesis plus canım özel alırsın 45 tl fln ama içinde witamin kalsiyum fln da var bana çok iyi geldi istersen biraz araştır doktoruna da danis.
Ben 6+2 de gitmiştim duyamadım canım kalp atışlarını yarın 8+5 olucam doktora gidicez umarım duyarızkızlar şaka gibi bir olay yaşadım dün hastaney gittim son adet tarihine göre 7+1 dim bir hafta önce 6+1 iken kese gösüktü bebek yok dendi 15 gün sınra gel demişti doktorum dayanamayınca dün devlet hast gideyim dedim bir gittim oranın doktoru bebek kesede yok gelişmemiş haftaya kadar bekle olmasa kürtaj dedi nasıl çıktıgımı bilmiyorum hemen kendi doktorumu aradım dedim boş gebelik diyorlar bir gelsem bakmazmısınız hemen gel dedi aglama gittim bak dedi bu emriyo buda kalp atışı ordaki doktor kör demkki görmemiş yada makinaları eski olabilir sıkma canını dedi progestan kullan 15 gün sonra tekrar gel dedi hala bebegini göremeyen kalp atışını alamayan varmı bugun 7+2 olduk çok şükür.....
Valla heyecandan soramamistim canım ama olumsuz birşey dememisti. Şimdilik herşey yolunda çok normal falan demişti. Bebek gözüküyor ya da gözükmüyor falan demedi. Bizim için ilk kontrolde önemli olan keseyi görmek o da çok sağlıklı herşey yolunda dedi.bebegi görmüşmüydünüz peki
sen hala gitmedin mi canım artik görürsün ya 9 haftaya girmişsin 2 ay i geciyo nerdeyseValla heyecandan soramamistim canım ama olumsuz birşey dememisti. Şimdilik herşey yolunda çok normal falan demişti. Bebek gözüküyor ya da gözükmüyor falan demedi. Bizim için ilk kontrolde önemli olan keseyi görmek o da çok sağlıklı herşey yolunda dedi.
Yarın gidicem canım 6+2 de gitmiştim en son doktor 2 hafta sonra gel garanti olsun dedi ondan bekledim. Yarın gidicem bakalım umarım duyurur kalbini bize :)sen hala gitmedin mi canım artik görürsün ya 9 haftaya girmişsin 2 ay i geciyo nerdeyse
inşallah mutlu mutlu gelirsinYarın gidicem canım 6+2 de gitmiştim en son doktor 2 hafta sonra gel garanti olsun dedi ondan bekledim. Yarın gidicem bakalım umarım duyurur kalbini bize :)
Ay inşallah canım ya :)Çoktan duyulur canım artık zaten en geç 9 haftaya kadar bekletiyolar
inşallah mutlu mutlu gelirsin
Kızlar kabızlık durumunuz için neler yapıyosunuz? ben bi türlü çare bulamadım, çok rahatsız ediyor bu durum.
Canım şuan 10 haftalık oldum ama hiç bir çare bulamadım bi kaç gündür bulantılarım iyiydi 2 gündür yine fenayımSabah bulantısı olmadığı zamanlarda ben kuru kayısı yedim canım su içiyorum en az 2 lt bol meyve yapabiliyorsun o zaman ilk zamanlar hiç birşey çare etmedi bana da doktora dedim 12 haftalık olana kadar yazamam ilaç dedi bende o şekilde idare ettim simdi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?