Eylül 2017 anneleriii..:)

Evet tatlım kndi doktoruma gttim herşey çok normal yumurtlama tarihlerini biliyordu kayitliydi önceden yaptırmayı şimdi tam olarak 5haftann içindeyiz tabiki daha duyamz kalp atışlarını erkn dedi
Adet başından sayarsak evet 7haftann içinde oluyor ama o tam kafamdaki hesapla myla yaptı içimi rahatlattı 10gun sonra konturolm var

Evet tatlım kndi doktoruma gttim herşey çok normal yumurtlama tarihlerini biliyordu kayitliydi önceden yaptırmayı şimdi tam olarak 5haftann içindeyiz tabiki daha duyamz kalp atışlarını erkn dedi
Ay çok sevindim canım inşallah bir daha ki gidisinizde kalp atışlarını da duyarsınız kuzucugun :) biz de cuma gidicez bakalım umarım duyarız kalp atışlarını da içimiz rahatlar :))

Ay çok sevindim canım inşallah bir daha ki gidisinizde kalp atışlarını da duyarsınız kuzucugun :) biz de cuma gidicez bakalım umarım duyarız kalp atışlarını da içimiz rahatlar :))
Aynn tatlım hiç sıkıntı yapma kendine güzel haberlerini bekliyorum bnde

Kızlar neler yapiosunuz nasıl gidio? Bulantim 3 gündür çok iyi doktor bi ilaç verdi mucize gibi bi anda düzeltti beni tabi etkisi geçince baslio ama günde 2 kere zaten tabi ilaçla geçtiğine sukrediorum millet serumlarla geciremio Bulantilarını. .

ben de bu zamana kadar çok hafif oluyodu geçiyordu birşeyler yiyince şu 2 gündür bulantıyla kalkıyorum kusacak gibi ögurtü oluyo mutfağa girmek istemiyorum çizi yiyorum yatağın basına koydum ilaç iyi geldi demek ne yazdı canım doktorun

Premesis plus canım özel alırsın 45 tl fln ama içinde witamin kalsiyum fln da var bana çok iyi geldi istersen biraz araştır doktoruna da danis.

mewrhaba kızlar. Benim bu aralar kahverengi lekelenmelerim oluyor, aşırı değil ama oluyor. doktora gittim progestan başladık, bebek iyi dedi ama yine de endişeliyim. sizce ne kadar sürer ki bu kahverengi akıntı

kızlar şaka gibi bir olay yaşadım dün hastaney gittim son adet tarihine göre 7+1 dim bir hafta önce 6+1 iken kese gösüktü bebek yok dendi 15 gün sınra gel demişti doktorum dayanamayınca dün devlet hast gideyim dedim bir gittim oranın doktoru bebek kesede yok gelişmemiş haftaya kadar bekle olmasa kürtaj dedi nasıl çıktıgımı bilmiyorum hemen kendi doktorumu aradım dedim boş gebelik diyorlar bir gelsem bakmazmısınız hemen gel dedi aglama gittim bak dedi bu emriyo buda kalp atışı ordaki doktor kör demkki görmemiş yada makinaları eski olabilir sıkma canını dedi progestan kullan 15 gün sonra tekrar gel dedi hala bebegini göremeyen kalp atışını alamayan varmı bugun 7+2 olduk çok şükür.....

Ben 6+2 de gitmiştim duyamadım canım kalp atışlarını yarın 8+5 olucam doktora gidicez umarım duyarız

bebegi görmüşmüydünüz peki
Valla heyecandan soramamistim canım ama olumsuz birşey dememisti. Şimdilik herşey yolunda çok normal falan demişti. Bebek gözüküyor ya da gözükmüyor falan demedi. Bizim için ilk kontrolde önemli olan keseyi görmek o da çok sağlıklı herşey yolunda dedi.

sen hala gitmedin mi canım artik görürsün ya 9 haftaya girmişsin 2 ay i geciyo nerdeyse

sen hala gitmedin mi canım artik görürsün ya 9 haftaya girmişsin 2 ay i geciyo nerdeyse
Yarın gidicem canım 6+2 de gitmiştim en son doktor 2 hafta sonra gel garanti olsun dedi ondan bekledim. Yarın gidicem bakalım umarım duyurur kalbini bize :)

Çoktan duyulur canım artık zaten en geç 9 haftaya kadar bekletiyolar
Yarın gidicem canım 6+2 de gitmiştim en son doktor 2 hafta sonra gel garanti olsun dedi ondan bekledim. Yarın gidicem bakalım umarım duyurur kalbini bize :)
inşallah mutlu mutlu gelirsin

Kızlar kabızlık durumunuz için neler yapıyosunuz? ben bi türlü çare bulamadım, çok rahatsız ediyor bu durum.

Sabah bulantısı olmadığı zamanlarda ben kuru kayısı yedim canım su içiyorum en az 2 lt bol meyve yapabiliyorsun o zaman ilk zamanlar hiç birşey çare etmedi bana da doktora dedim 12 haftalık olana kadar yazamam ilaç dedi bende o şekilde idare ettim simdi daha iyi
Kızlar kabızlık durumunuz için neler yapıyosunuz? ben bi türlü çare bulamadım, çok rahatsız ediyor bu durum.

Canım şuan 10 haftalık oldum ama hiç bir çare bulamadım bi kaç gündür bulantılarım iyiydi 2 gündür yine fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…