Insallah gorursun canim guzel haberlerini bekliyoruz
kızlar bugun ilk kez kese görmek için doktora gidicem, lütfen dua edin bebeğimi göreyim inşallah :)
Hadi hayırlı haberlerle gel bende heyecan yaptım :)
Gordummm çok sukurrr. Kuzucumun kesesi olusmuss :))
Aminnn insallahhhhCanım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı bize olsun
benim kese 5. hafta da görüldü 4+3 de ilk gittim görülmemişti.Bu kesecik ne zaman görülüyor acaba?
Canım noldu sonuç ne?Kızlar bana dua edin lütfen kanamam oldu hastahaneye gidiyorum
Hayırlı olsun canım umarım değerin katlayarak yükselir kese betaya göre kaç olunca bilmiyorum ama ben 5. haftada gördümKızlar ben de eylül annesi olacağım inşallah dün kan tahlilim gebeliğe işaret ancak erken öğrendiğim için değerim çok yüksek değil Dr um 4 gün sonra tahlil yaptır dedi inşallah katlanır değer. Kaç haftalık olfuğumu bilmiyorum. Kese beta hgc kaç olunca görülür bilen var mı? Ayrıca hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah sağlık versin hep birlikte güzel bir hamilelik yolculuğu geçiririz inşallah
Canım hayırlı olsun öyle gezinirken bu sayfayı gördüm soruna cevap vermek istedim beta HCG 1000 nin üstünde olunca kese görünüyo ben ilk öğrendiğimde benim beta 2000 nin üstündeydi merak etme inşallah görünür kese bebişin de görünür kalbide atar küt küt çok güzel bi duygu gerçekten rabbim tüm herkese tattirsın bu duyguyuKızlar ben de eylül annesi olacağım inşallah dün kan tahlilim gebeliğe işaret ancak erken öğrendiğim için değerim çok yüksek değil Dr um 4 gün sonra tahlil yaptır dedi inşallah katlanır değer. Kaç haftalık olfuğumu bilmiyorum. Kese beta hgc kaç olunca görülür bilen var mı? Ayrıca hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah sağlık versin hep birlikte güzel bir hamilelik yolculuğu geçiririz inşallah
Çok teşekkür ederim Canm inşallah hayırlı haberler veririm benim daha çok yeni biraz beklemem gerekecek sabredeceğim artıkCanım hayırlı olsun öyle gezinirken bu sayfayı gördüm soruna cevap vermek istedim beta HCG 1000 nin üstünde olunca kese görünüyo ben ilk öğrendiğimde benim beta 2000 nin üstündeydi merak etme inşallah görünür kese bebişin de görünür kalbide atar küt küt çok güzel bi duygu gerçekten rabbim tüm herkese tattirsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?