Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

Ben adetin 3. Gunu gittim ama kucuk bir kistim vardi onun icin 10 gunluk bir hap kullandim kist gidince menopur igneye basladim 11 adet menopur kullandim benm bu sekilde ve dun 20 adet yumurtam toplandi bugin aradilar 17 tanesi olgunmus 13 tanesi döllenmis
Hımm anladımm bana da benzer olmuştu ama ilaç bitince bir iki gün regl gibi olmuştum sonra başlamıştık 🤗 maşallah hepsi gelir inşallah 5. Gune

Sizinle aynı durumda sayılırım. Benimde 5. gün embriyom var ve sadece 1 tane. Ben de yarın itibari ile rahim kalınlaştırıcı ilaçlara başlayacağım. Rabbim umarım gebe kalmanızı ve sağlıklı, hayırlı birer evlat nasip eder hepimize. Siz transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız?
Inşallah canim . Ben estrofem günde 4 defa corasprin 1 tane
folatro 1 tane
prendnol yarim bir defa
prolutex igne göbekten 1 defa
Protestan kapsül sabah 1 akşam 2 defa

Ben 23. Günü transfer oldum

Neden bu kadar çok ilaç verdiler acaba size? Benim de 22 eylül transfer günüm bugün belli oldu. Estrofem verdiler 3 gün tek tablet, sonra 2 tablet olarak alıcam, ondan sonra 3 tablete cıkıcak zaten transferden 5 gün öncede prolutex iğneye başlayacağım sabah-akşam 1 tane olarak. Benim sürecim de bu şekilde :) Şuan transferden sonra kaçıncı gününüz? Çok heyecanlı değil mi :)

Neden bu kadar çok ilaç verdiler acaba size? Benim de 22 eylül transfer günüm bugün belli oldu. Estrofem verdiler 3 gün tek tablet, sonra 2 tablet olarak alıcam, ondan sonra 3 tablete cıkıcak zaten transferden 5 gün öncede prolutex iğneye başlayacağım sabah-akşam 1 tane olarak. Benim sürecim de bu şekilde :) Şuan transferden sonra kaçıncı gününüz? Çok heyecanlı değil mi :)

Benim ikinci transferim herşey normaldi ama tutmadi ilki doktor o yüzden ilaçlarımı biraz arttirdi.bu gün ikinci gün transferin ama 1. Gün satılıyor. Busefer kendimi daha rahat hissediyorum neler beklediğini bildiğim için umarım güzelde sonuçlanır 😊

Benim ikinci transferim herşey normaldi ama tutmadi ilki doktor o yüzden ilaçlarımı biraz arttirdi.bu gün ikinci gün transferin ama 1. Gün satılıyor. Busefer kendimi daha rahat hissediyorum neler beklediğini bildiğim için umarım güzelde sonuçlanır 😊

Umarım bu sefer pozitif olur. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua:

Ben 23. Günü transfer oldum
Benim bundan once 4 transferim oldu ilki taze digerleri dondurulmuştu ve dondurulmuşlar maksimum 14.gun yapildi bana da hep erken gelmisti sde o yuzden sordum.simdi baska bir doktorda tekrar deniyorum onumuzdeki adetle baslayacagiz transfer hazirliklarina bakalim bu sefer kacinci gun olacak transfer.

Merhabalar tatlı anne adayları, benimde 1 Eylülde transferim oldu. Bu ikinci transferim ilkinde tutmadı . Bu sefer iki tane transfer edildi. İnşallah hepimizinki tutar.
Merhaba insallah bebisleriniz trunur isteyen emek veren herkezin dualarini kabul etsin rabbim bende asiri heycanliyim daha bebisimi transfer bile edilmedi

Dinlendirme olmayacak mı sendr canım. Taze embriyomu transfer yapılacak
Doktorum ilk başta taze olur sende muhtemelen dedi ama bu kontrolde ne diyecek hiç bilmiyorum.ilk denemem çok ta deneyimli değilim acikcasi. Rahimde yyada başka birşeyde bir sorun görmedi henüz bugüne kadar.dinlendirmeye gerek duyacak mi hiç bilmiyorum cidden.kac yumurta toplanacak dollenecek mi nasıl olacak hepsi şuan sürpriz zaten sadece en son gidişatın iyi olduğunu biliyorum bugün daha bir netleşir sanirin

Merhaba, geçen hafta ctesi opu işlemim yapıldı. Embriyolarım donduruldu ve genetik incelemeye gittiler. Onların dönmesini bekliyorum heyecanla😇 Benimde transferim ya eylül sonu ya da ekim ayında olacak. Toplama işlemi ve sonrasına ilişkin kafanızda ne varsa sorabilirsiniz ama transfer sürecini bende bilmiyorum bizim de ilk denememiz☺
Merhaba 😊 bende bu ay başladım tüp bebeğe o kadar heyecan yaptım ki anlatamıyorum. Genetik inceleme benim emriyolarada yapılacak buda ayri stres yapti bende🙈 toplama işleminden sonra ağrı olyor mu çok korkuyorum
Birde yumurta toplama ne zaman yapılıyor cevaplarsaniz cok sevinirim😊

Doktorum ilk başta taze olur sende muhtemelen dedi ama bu kontrolde ne diyecek hiç bilmiyorum.ilk denemem çok ta deneyimli değilim acikcasi. Rahimde yyada başka birşeyde bir sorun görmedi henüz bugüne kadar.dinlendirmeye gerek duyacak mi hiç bilmiyorum cidden.kac yumurta toplanacak dollenecek mi nasıl olacak hepsi şuan sürpriz zaten sadece en son gidişatın iyi olduğunu biliyorum bugün daha bir netleşir sanirin
tumurta kpnusunda emin olun son lpntrole gittiginizden daha cok cikiyor benm 10 taneydi normalde 3 gun sonra yumurtalalrim toplandi 20 tane almislar

Merhaba 😊 bende bu ay başladım tüp bebeğe o kadar heyecan yaptım ki anlatamıyorum. Genetik inceleme benim emriyolarada yapılacak buda ayri stres yapti bende🙈 toplama işleminden sonra ağrı olyor mu çok korkuyorum
Birde yumurta toplama ne zaman yapılıyor cevaplarsaniz cok sevinirim😊
Yok zaten bana 2 tane agri kesici igne yapmislar sadece hafif agrilarim oluyor oyle dayanilmicak agrilar degil ilk gunde cok hafif kanamam oldu oda normalmis zaten

Back
X