Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

Benim yumurtalarda hiç birbirine paralel gitmedi hepsi ayni büyüklükte olamaz zaten ama onemli olan toplandiginda olgun yumurta olmasi. Doktor bana kontrolde bunlari buyuk goruyoruz ama toplandiginda olgun yumurta sayacagiz anlami gelmiyor ancak toplaninca belli olur demisti
Aynen evet benmde 20 den 17 tanesi olgunmus

Evet kizlar 4 tanesi 20 mm i gecmis 5 tane koccaman yumurtam var birkaç tane de daha küçük var buyuyebilirler dedi doktor güzel gorunuyormus herşey yarın gece çatlatma ignemi vurup pzt yumurtalar toplanacak inşallah guzellerdir.

Merhaba 😊 bende bu ay başladım tüp bebeğe o kadar heyecan yaptım ki anlatamıyorum. Genetik inceleme benim emriyolarada yapılacak buda ayri stres yapti bende🙈 toplama işleminden sonra ağrı olyor mu çok korkuyorum
Birde yumurta toplama ne zaman yapılıyor cevaplarsaniz cok sevinirim😊
Merhaba, hayırlı olsun bu süreci en rahat şekilde geçirmenizi dilerim🌸 Benim tedavim reglimin 2. günü başladı tedavi başlangıcından itibaren tam 12. Günde de toplama işlemim oldu. Benim merkezim tamamen uyutuyor hiç acı hissetmedim sadece işlemden sonra 1-2 gün hafif sancılanma yaşadım. Ama sonrasında ohss oldum 1 hafta kadar çok sıkıntı yaşadım😣 Sizin yaşınız kaç ve embriyolarınız hangi yöntemle incelenecek acb?

Merhaba, hayırlı olsun bu süreci en rahat şekilde geçirmenizi dilerim🌸 Benim tedavim reglimin 2. günü başladı tedavi başlangıcından itibaren tam 12. Günde de toplama işlemim oldu. Benim merkezim tamamen uyutuyor hiç acı hissetmedim sadece işlemden sonra 1-2 gün hafif sancılanma yaşadım. Ama sonrasında ohss oldum 1 hafta kadar çok sıkıntı yaşadım😣 Sizin yaşınız kaç ve embriyolarınız hangi yöntemle incelenecek acb?
Teşekkürler umarım sizinde rahat geçer 😊 umarım şimdi sıkıntınız kalmamıştır 💖 embri yolar için hangi yöntem olacağına önümüzdeki hafta karar verilecekmis 🤷‍♀️

Su an aradilar 13 emriyorda 2. Gune kalmis dunde 13 tane demislerdi sükür azalma olmamis
Merhaba canım merak ettim hepsi ilerliyor mu embriyolarin? Benim de yarın sabah toplanacak yumurtalar bakalım.toplama 11 buçukta öğleden sonra ise gidwbilir miyim acba? Nasıl oluyor toplama sonrası?

Merhaba canım merak ettim hepsi ilerliyor mu embriyolarin? Benim de yarın sabah toplanacak yumurtalar bakalım.toplama 11 buçukta öğleden sonra ise gidwbilir miyim acba? Nasıl oluyor toplama sonrası?
Benm 13 emriyom sukur hepsi ilerliyor yarin 5. Gun ve transferim olucak
Yumurta toplandigi gun bende ise gitmedim hafif agrilariniz oluyor hatta benm hala var idrarim gelince tutmak istedigimde rahatsizlik hissediyorum hemsire normal dedi sonrasinda isime gittim sadece ilk gun gitmedim

Yumurta toplandigi gun bende ise gitmedim hafif agrilariniz oluyor hatta benm hala var idrarim gelince tutmak istedigimde rahatsizlik hissediyorum hemsire normal dedi sonrasinda isime gittim sadece ilk gun gitmedim
Ama sizin gitmeniz gerekiyorsa ogleden sonra gidebilirsiniz anestezinin etkisi ben uyandiktan yarim saat sonra iyice gecmisti

Benim 3. gün embriyosu 2 tane bugün 8. gün. 2-3 gündür ayaklarıma sıcak basıyo ara ara renksiz su gibi akıntı geliyo. Sizce iyiye yormalı mıyım..

Hadi bakalım dualarım seninle..aslında her ihtimale karşı gitmemek daha iyi sanirim

T
Hadi bakalım dualarım seninle..aslında her ihtimale karşı gitmemek daha iyi sanirim
Teşekkür ederim inslalah hepimiz bir an once kavusuruz miniklerimize bende su an transferden sonra 1 hafta is yerinden izin almayi planliyorum yani kara ever3miyorum girmelimiyim gitmemelimiyim

Bana yumurta toplamadan bir saat sonra cikartiriz dediler operasyondan sonra 3 saat hastnede kalman lazim cikaramayiz dediler. O gün hic riske atmayın izin alin en iyisi belli olmaz çünkü. Birde ağrı oluyor gercekten kasiklar şiş gibi zor yürüyor insan

Bana yumurta toplamadan bir saat sonra cikartiriz dediler operasyondan sonra 3 saat hastnede kalman lazim cikaramayiz dediler. O gün hic riske atmayın izin alin en iyisi belli olmaz çünkü. Birde ağrı oluyor gercekten kasiklar şiş gibi zor yürüyor insan
Evet kizlar yymurtalarim toplandı 6 tane dedi doktor iyi görünüyor ama tsh yüksek çıktı 3.1 çıkmış 2.5 u geçmemesi gerekiyormuş hamilelikte sorun olmaması için muhtemelen.o yüzden donduracagiz dedi.tabi nasıl olacak bakalım embriyolar.bir sonraki aya kaldı anlayacağınız.

Evet kizlar yymurtalarim toplandı 6 tane dedi doktor iyi görünüyor ama tsh yüksek çıktı 3.1 çıkmış 2.5 u geçmemesi gerekiyormuş hamilelikte sorun olmaması için muhtemelen.o yüzden donduracagiz dedi.tabi nasıl olacak bakalım embriyolar.bir sonraki aya kaldı anlayacağınız.
Ayni zamanda olacak galiba transferlerimiz. İnşaallah guzel gelisim gosterir embriyolariniz. Bu 5 gün heyacanli

Ayni zamanda olacak galiba transferlerimiz. İnşaallah guzel gelisim gosterir embriyolariniz. Bu 5 gün heyacanli
Aynen heyecanlı doktor güzel dedi ama 6 biraz az mı bilemedim. Az olsun güzel olsunlar inşallah güzel dollenirler kısmet artık.tsh hiç yüksek çıkmadı hayatım boyunca ilginç bu kez yüksek çıktı taze transfer yapamıyoruz bu durumda.her işte bir hayır vardır diyorum artik

Back
X