Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

Ya insallah bakalim 🤗 sabirla beklicez
Dualarım sizinle kizlar.benim de ertelendi diye biraz canım sıkıldı bir de 6 tane az geldi bana ama yarın kaç tanesi dollendi onu öğrenmek için beklemek bile zorken sizin bekleyisiniz çok daha zor inşallah hepinizin pozitif çıkar 🙏

Dualarım sizinle kizlar.benim de ertelendi diye biraz canım sıkıldı bir de 6 tane az geldi bana ama yarın kaç tanesi dollendi onu öğrenmek için beklemek bile zorken sizin bekleyisiniz çok daha zor inşallah hepinizin pozitif çıkar 🙏
Bence hic sıkmayın caninizi sizin icin dogru zaman o demekki beklemek bencede mantikli benm 13 tane dollenen vardi bugun 5. Gun 1 tanesini transfer ettiler digerleriyle ilgili yarina kadar bekliceklermis gec gelisiyo felan demek istedi hemaire pekte aciklayamadi bende yarin aricaklar zaten diye onu kafama takmadim o yuzden sayisinin cok olmasi degil hepsinin olgun olmasi

Benimde 5. Gun emriyosun benim 1 emriyor transfer edildi acaba 7. Gunde erken gebelik testi yapsam cikarmi
Peki bebekleriniz ikizmi ikiz bebeklerde deger daha yuksek cikiyormus belki o yuzden erken ogrendiniz
Hcg Değerim 50 çıktı. Pek sanmıyorum ama ne güzel olurdu 🥰 çıkabilir benim iki seferdir çıkıyor. Ama herkes aynı değil 5. Günde çıkan da var idrarda çıkmayan da hislerinize göre hareket edin. Acele etmek pek iyi değil 🙈

Hcg Değerim 50 çıktı. Pek sanmıyorum ama ne güzel olurdu 🥰 çıkabilir benim iki seferdir çıkıyor. Ama herkes aynı değil 5. Günde çıkan da var idrarda çıkmayan da hislerinize göre hareket edin. Acele etmek pek iyi değil 🙈
Evet cok haklisiniz beklerim herhalde ya cunku negatifse bile ne kadar gec igrenirsem o kadar iyi cok uzulucem biliyorum

Bence hiç sıkılmasın belki böyle olduğu için tutacak. Rahim dinlenince şans artıyor. Öyle bir süreçteyiz ki hepimiz bir ay iki ay bir şey değil. En doğru şekilde yapılsın da öyle değil mi? Hayırlısı olsun.

Bence sizde hamilesiniz kacinci gununuzde 50 cikti degeriniz 2 gun sonra tekrarlayin bence cunku 10 ustu gebelik diyor herkez cok forum okudum
Evet canim 5 ustu gebelik diye geciyor. Su anda oyle gorunuyor. Doktora gonderdim iki gun sonra tekrarla dedi artis onemli. 3. gun emb 9. gunde cikti bu deger

Bence
Evet canim 5 ustu gebelik diye geciyor. Su anda oyle gorunuyor. Doktora gonderdim iki gun sonra tekrarla dedi artis onemli. 3. gun emb 9. gunde cikti bu deger
Bence deger guzel benm 5. Gun emriyorsun 12. Gun kanda baktirmami istediler sizin 3. Gun emriyorsun 15. Gun baktirmaniz lazim aslinda o yuzden degeriniz guzel
Peki naptiniz bu dokuz gunde bende cok yatmamak kaydiyla 1 haftayi evde geciricem

Back
X