- Konu Sahibi MuhendisYas
- #3.501
Hadi inşallah canım haberlerini bekliyorumSevgili kader arkadaşlarım kan vermeye gidiyorum inşallah değerim artmıştır dualarınızı rksik etmeyin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canım haberlerini bekliyorumSevgili kader arkadaşlarım kan vermeye gidiyorum inşallah değerim artmıştır dualarınızı rksik etmeyin![]()
Dualarımız seninle canım. Güzel haberler ile gel .Sevgili kader arkadaşlarım kan vermeye gidiyorum inşallah değerim artmıştır dualarınızı rksik etmeyin![]()
İnşallah yükselir bende yine kan vermeye geldim...Sevgili kader arkadaşlarım kan vermeye gidiyorum inşallah değerim artmıştır dualarınızı rksik etmeyin![]()
Güzel haberler alırsın insallahİnşallah yükselir bende yine kan vermeye geldim...
Yap canım bugün az da olsa cıkarGünaydın kızlar
Bu gün transfer olalı tam 7 . Gün ne zaman test yapmalıyım? Dün sabah ki negatiften sonra test yapmaya korkar oldum açıkçası
Rabbim yüzümüzü güldürsün.. güzel haber bekliyoruz haydi..Sevgili kader arkadaşlarım kan vermeye gidiyorum inşallah değerim artmıştır dualarınızı rksik etmeyin![]()
Normal gebelik testi alayım demi?Yap canım bugün az da olsa cıkar
Bende gidiyorum ilk kan testimi vermeye hakkımızda hayırlısı olsunSevgili kader arkadaşlarım kan vermeye gidiyorum inşallah değerim artmıştır dualarınızı rksik etmeyin![]()
Rabbim yardım etsinBende gidiyorum ilk kan testimi vermeye hakkımızda hayırlısı olsun![]()
5.gün embriyosu ise yapsan çıkarNormal gebelik testi alayım demi?
Yap ama çıkmassa üzülme yarın tekrar yap çok silik cikiyo bazen göremiyorsunTransferin 12 günü 30 eylüle denk geliyor
Sen tekrarladın mi canım testiniYap ama çıkmassa üzülme yarın tekrar yap çok silik cikiyo bazen göremiyorsun![]()
Evet 5.gün embriyosu5.gün embriyosu ise yapsan çıkar
İş yerindeyim test yok yanımdaYap ama çıkmassa üzülme yarın tekrar yap çok silik cikiyo bazen göremiyorsun![]()
Ozaman yap çıkar canımEvet 5.gün embriyosu![]()
Kızlar 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Sizce var mı biseyler ? Dün de kanamam oldu , korktum