Hanımlar bende yarın 3. Gün transferi olacağım. Öncesinde ve sonrasında neler yapmalıyım
Bir grupta tutunan arkadaşlar yazmıştı denk geldim bende uymaya çalıştım kendimce paylaşıyorum...
ilk 5 gün dinlenmeniz de fayda var tutunma için önemli demişti doktorum bana
Evde sabah akşam 15 dk hafif hafif yürüyüş yapabilirsiniz kan dolaşımı da gerekli
İlk gün yatıp dinlenin sonraki günler ihtiyaç harici kalkmayın yürüyüş harici oturarak dinlenin ayağınızın altına yastık koyun yüksekte kalsın
Bol su için anans yiyin havuç yiyin yada havuç suyu imkan varsa için yalnız havucu 5 günden fazla tüketmeyin
Protein ağırlıklı beslenin et balık süt yoğurt yumurta mutlaka tüketin ceviz badem fındık tüketin kuru meyveler meyve yiyin meyvelerin yanına mutlaka protein ekleyin kan şekerinizi dengeler
Zararlı tüm yiyeceklerden uzak durun beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek tüketin
Tuz as tüketin un şeker uzak durun kızartmalar dan uzak durum
Taze nane maydanoz dereotu asla tüketmeyin
Bitki çayları normal çay kahve uzak durun
3 ana 3 ara öğün olarak beslenmek hem vücudu dinç tutar hemde sağlıklı beslenmek olacağı için bebeğin tutunmasına yardımcı olur
Ağır kaldırmayın ani hareket yapmayın eğilip kalkmayın ev işi yapmayın uzanmayın birşey almak için ağır iş asla yapmayın
5 günden sonra yavaş yavaş ama temkinli kendinizi sakınarak günlük hayatınıza dönün ama gene ev işi ağır işler yapmayın işe gitmeniz gerekiyorsa kasis çukur gğbi şeylerden sakınacak şekilde yol alın