- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Biraz skntili bir test sen baska markayla da yarin sabah yap bence. Herkeste yanlis sonuc gostermiyor tabiki.Amin kuzum İnşallahAma işte test hakkında ki yorumlar kafamı karıştırdı . Prodoctor marka
daha yolumuz çok uzun sen tabi ki çok haklısın sabırsızsın meraklısın heyecanlısın ama stresin zararı da çok unutma bunu heyecanlı anne adayı :)Aynen haklısın kuzum ama ben hiç engel olamıyorum soğuk kanlı olamıyorum
Yarın kana gidicemBiraz skntili bir test sen baska markayla da yarin sabah yap bence. Herkeste yanlis sonuc gostermiyor tabiki.
Bunu genelde son 6 kala yaşıyorum hep öncesinde düşünmüyorum ama sonrasında hadi bakalımdaha yolumuz çok uzun sen tabi ki çok haklısın sabırsızsın meraklısın heyecanlısın ama stresin zararı da çok unutma bunu heyecanlı anne adayı :)
İnşallah hayırlısıyla olurMerhabalar kizlarhamile kalanlarin bebekleri saglikla dogsun, digerleride en yakin zamanda guzel haberler alsinlar insallah..
Bende bu ay denemelere basladim. 2. Cocugum olacak. 1 dogum yaptim bir kizim var 3 yasinda. Daha sonrasinda bir dusugum oldu aslinda bu 3. Cocuk olacak sayilirinsallah olur..
bat 6 Eylül bakalim bu ay olacak mi yoksa ugrastiracak mi bizi
Ayyyy maşallah Rabbim saglikli bi sekilde kalp atisini duymani hareketlerini hissetmeni nasip etsin inşaallah gozun aydin cok sevindim adinizaKızlar heralde benim de miniğim geliyo
benim tam 8 gün var görünüyor son adet tarihime göre hassasiyet var elleyince uçları değil de dipleri acıyor kararma falan fark etmedim normal gibi onun dışında damar falanda yok göremedim benBat a 7-8 gun kalan arkadaslar. Göğüsleriniz ne durumda? Şislik hassasiyet uclarda kararma gibi durumlar var mi?
Damarlar bat gectikten bir sure sonra cikiyor. Bende hassasiyet ve dolgunluk yok. Bakalim ne olacakbenim tam 8 gün var görünüyor son adet tarihime göre hassasiyet var elleyince uçları değil de dipleri acıyor kararma falan fark etmedim normal gibi onun dışında damar falanda yok göremedim ben
o zaman senin gebe kalma ihtimalin daha yüksek çünkü bende böyle başlayıp bat gününe kadar kalmıyor hiç hassasiyet falan sende daha çıkmadıysa senin gebe olma ihtimalin varDamarlar bat gectikten bir sure sonra cikiyor. Bende hassasiyet ve dolgunluk yok. Bakalim ne olacak
bir de benim hep hassasiyetim göğüslerimin altından başlıyor nedense oradan da anlıyorum bu ay adet geliyor sanırım aaa bir de benim yumurtlamam 22 ağustosa oldu 2 gün erken oldu belki o yüzden erken hassasiyet yaşadım sende de 2 gün sonra başlayabilirDamarlar bat gectikten bir sure sonra cikiyor. Bende hassasiyet ve dolgunluk yok. Bakalim ne olacak
Canım benimde yumurtlama 20.21 çatlama 22 oldu. Senin regl ne zaman.bir de benim hep hassasiyetim göğüslerimin altından başlıyor nedense oradan da anlıyorum bu ay adet geliyor sanırım aaa bir de benim yumurtlamam 22 ağustosa oldu 2 gün erken oldu belki o yüzden erken hassasiyet yaşadım sende de 2 gün sonra başlayabilir
benim son adet tarihime göre 7 eylülde 28 günde 1 çok düzenli oluyorum 11 ağustos son adet tarihim 14. gün değil de 12. gün gördüm yumurtlamayı yani 22 ağustosta pik oldu tamamen silik çıkması ise 27 ağustosu buldu o yüzden bu ay biraz kafam karışık :/Canım benimde yumurtlama 20.21 çatlama 22 oldu. Senin regl ne zaman.
ben bunu denedim ama hamile olmadığım halde o teste göre hamile çıktım doğruluğuna inanmıyorum :)Kızlar merhaba.. Kocakarı saçmalığı diyerek dalga geçmezseniz birşey sormak istiyorum.Çamaşır suyu testi ile hamile kaldığımızı öğrenebiliyormuşuz.Bunu bugün duydum.Sadece merak ettiğim için soruyorum. Bunu duyan uygulayan varmı. Eskiden kadınlar bu şekilde öğrenirlermiş.
Anladım canım benimde dediğim gibi 20.21 yumurtlama 22 çatlama oldu siliklesti. Bekliyorum canım bende normalde takvimim 8 eylül diyor adetime ama yumurtlamaya göre gidersem 5 eylül oluyor.benim son adet tarihime göre 7 eylülde 28 günde 1 çok düzenli oluyorum 11 ağustos son adet tarihim 14. gün değil de 12. gün gördüm yumurtlamayı yani 22 ağustosta pik oldu tamamen silik çıkması ise 27 ağustosu buldu o yüzden bu ay biraz kafam karışık :/
aynen bakalım hangisi doğru çıkacak geçen ayda 16. gün pik olmuştu ertesi gün çatlamıştı ama ben yine şaşmadan 28. gün adet oldum bu ayda öyle bekliyorum erken gelip sürpriz yapmazsa bakalım ama göğüs hassasiyeti umudumu kırıyor bilemiyorumAnladım canım benimde dediğim gibi 20.21 yumurtlama 22 çatlama oldu siliklesti. Bekliyorum canım bende normalde takvimim 8 eylül diyor adetime ama yumurtlamaya göre gidersem 5 eylül oluyor.
Bende 26 ile 30 gün arasında değişiyor canım adetim. Bu ay 11.12. Gun yumurtlama gördüm. 13. Gun çatlama oldu. Geçen ay mesela benim hiç yumurtlamam olmadı adetimde normal tarihimden 4 gün gecikmişti. Bu ay nezaman gelir bilmiyorumaynen bakalım hangisi doğru çıkacak geçen ayda 16. gün pik olmuştu ertesi gün çatlamıştı ama ben yine şaşmadan 28. gün adet oldum bu ayda öyle bekliyorum erken gelip sürpriz yapmazsa bakalım ama göğüs hassasiyeti umudumu kırıyor bilemiyorum
Bende bazı şeyler çatlamadan 2 gün sonra başladı ama bilemiyorum emin değilim. Halada devam eden durumlar var. Kafam karışık anlican.aynen bakalım hangisi doğru çıkacak geçen ayda 16. gün pik olmuştu ertesi gün çatlamıştı ama ben yine şaşmadan 28. gün adet oldum bu ayda öyle bekliyorum erken gelip sürpriz yapmazsa bakalım ama göğüs hassasiyeti umudumu kırıyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?