Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün kala 114 çıkması çok iyi bir değer ama mutlaka 2 gün sonra tekrar kan verip takip edin aynı hastanede tahlil yaptırın

Canımmm amin tatlım teşekkür ederim.

Tebrik ederim canım gebesin sağlıkla devam etsin inşallah. 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatlerde kan ver 2 kat artış olacak mı bak. Sonra da kese görmek içim bir süre bekleyeceksin Eylül çok güzel başladı yaaa allahım böyle devam etsin bizler için de

Dün çok az lekelenmem gelmişti. Bugün hala gelen giden yok böyle olup birkaç güne regl olan oldu mu acaba ?

Kızlar selam ben bugün aile hekimliğinde kan verdim değer takibi yapıyorum. Aile hekiminde sonuç 4-5 gibi çıkar dediler ama ben kanı sabah 9.10 da verdim neden bu kadar uzun sürüyor sonuç çıkması.
Bence aile hekimliğe göre hızlı çoğu aile hekimliği bir gün sonra veriyor sonucu. En hızlı sonuç çıkanda acil

Bence aile hekimliğe göre hızlı çoğu aile hekimliği bir gün sonra veriyor sonucu. En hızlı sonuç çıkanda acil
Valla bence en hızlı sonuç özelde çıkıyor ama Bugün özele gidemedim

Valla bence en hızlı sonuç özelde çıkıyor ama Bugün özele gidemedim
Sonuçta aile hekimliği de bakıyor her seferinde beta binlerce gelene kadar orada baktırılabilir. Özele sürekli para veriliyor tabiki yanlış anlamayın beni Umarım güzelce artmıştır

Sonuçta aile hekimliği de bakıyor her seferinde beta binlerce gelene kadar orada baktırılabilir. Özele sürekli para veriliyor tabiki yanlış anlamayın beni Umarım güzelce artmıştır
Estağfirullah yanlış anlamadım. Evet para vermekten kaçındığım için aile hekimliğinde verdim ama merakımdan çatlayacağım.

Guzel masallah umarim tez zamanda kavusursun. Bende beslenmemw dikkat ediyorum Ama hic ozel Bir sey uygulamadim. Doktor tavsiyesj olmadigi surece tedirginim bu tarz seylere. Ama cok duyuyorum faydasini gorenleri

Bugünde olmazsam sabaha karşı kan testi yaptırayım.
Bence kan testinde acele edip benim gibi kendini üzme sabırla bekle adetin geçerse öyle yap öncesinde bende çok sabırsız davranıp yaptırdım kendini strese sokma İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…