Ay hadi inşallah seninde güzel haberlerini alırız yaz sende buraya, hayırlısıyla inşallah hepimizin gönlüne göreBencesw ver canım bende yarın test yapıcam iğne etkisi bitti artık silik cıkaraa bende carsamba kan vericem bakalım ♥
Çok çok teşekkür ederim, sabah vereceğim inşallahBence hamilesin en güzeli kan testi vermenhayırlı olsun tebrik ederim
Çok çok teşekkür ederim, sabah vereceğim inşallah
Allah allah MâşaAllah yarabbi şu görüntünün güzelliğine bakın. Rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşaAllah. Hayırlı olsun kuzum. Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin.Ay erken yoktu ama ovulasyon ve normal kaset test vardı şimdi yaptım üstteki ovulasyon alttaki normal gebelik testi. Eğer test yanlış değilse var sanırım
İnşallah canım ❤❤Ay hadi inşallah seninde güzel haberlerini alırız yaz sende buraya, hayırlısıyla inşallah hepimizin gönlüne göre
bende bisey yok daha bi wc trafigi yasiyorum suan benimde gelir heralde bi 2 guneBenim geldi bile. Ara ara regl sancım oluyodu zaten. Akşam eve gelince gördüm.
Bendede 1 haftadır bel agrısı bitmek blmıyor yabende bisey yok daha bi wc trafigi yasiyorum suan benimde gelir heralde bi 2 gune
Ay inşallah hayırlısıyla sağlıkla hemen sizde görün ikinci çizgiyi, böyle arka arkaya yazalım buraya hepimiz sevinçli haberlerimiziTakipteyim betası güzel anne olarak gelirsin İnşşallah çok mutlu oldum sizin adınıza silik çizgilere hasret anne adayı olarak
Hakkında hayırlısı olsun canım.bende bisey yok daha bi wc trafigi yasiyorum suan benimde gelir heralde bi 2 gune
Çoook teşekkür ederim amiiin Allah isteyen herkese içinde sizlere bana hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekler nasip etsin. Hepimiz arka arkaya yazalım güzel haberlerimiziAllah allah MâşaAllah yarabbi şu görüntünün güzelliğine bakın. Rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşaAllah. Hayırlı olsun kuzum. Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin.
Ay inşallah hayırlısıyla sağlıkla hemen sizde görün ikinci çizgiyi, böyle arka arkaya yazalım buraya hepimiz sevinçli haberlerimizi
aAy inşallah hayırlısıyla sağlıkla hemen sizde görün ikinci çizgiyi, böyle arka arkaya yazalım buraya hepimiz sevinçli haberlerimizi
Hiç belirtisi olmayan da oluyor, bekleyelim.Herkeste oluyorher aydan hiçbir farkı yok. Bence ufak da olsa sinyal verirdi. Offf offfd
Evet var benim bel ağrım hatta şu an çok ağrıyor ama benim bel fıtığım var ondan da olabilir. Ama hamilelikte de ağrıyor bel benim çevremdekilerden gördüğümCanım benm 1haftade bel agrım var hafif sendede oldumu
a
Çatlamadan 8 gun snra basladı bendedeEvet var benim bel ağrım hatta şu an çok ağrıyor ama benim bel fıtığım var ondan da olabilir. Ama hamilelikte de ağrıyor bel benim çevremdekilerden gördüğüm
Hiç akıntım yok ama galıba regl gelcekEvet var benim bel ağrım hatta şu an çok ağrıyor ama benim bel fıtığım var ondan da olabilir. Ama hamilelikte de ağrıyor bel benim çevremdekilerden gördüğüm
Kaç gün vardı adete senin kuzum? Benimde akıntım yok bu arada.Hiç akıntım yok ama galıba regl gelcek
İnşaAllah canım aminÇoook teşekkür ederim amiiin Allah isteyen herkese içinde sizlere bana hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekler nasip etsin. Hepimiz arka arkaya yazalım güzel haberlerimizi
İğneye göre 2 gün normalde 4 gün var canımKaç gün vardı adete senin kuzum? Benimde akıntım yok bu arada.
Hadi hayırlı haberlerle az kalmış şeninde vallahi. Eğer bir gelişme olursa test falan yaparsan yaz bizeİğneye göre 2 gün normalde 4 gün var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?