Merhabalar hayirli olsun nerede yaptırıyorsunuz tup bebeği ve tup bebek yapma sebebi nedir benimde 7 eylülde ege üniversitesinde görüşmem olacak hakkımızda hayırlısı inşallahKızlar 32 yaşındayım Eylül 20 si bat tarihimi bekliyorum tüp bebek tedavim başlıyor inşallah,dualarınızı eksik etmeyin bu süreçte yaşadığım her tecrübeyi sizinle paylaşmak istiyorum soru cevap yaparak birbirimize faydalı olabilceğimizi düşünüyorum
Merhaba canım tşk ederim seninde tedavin hayırlı olsun.Merhabalar hayirli olsun nerede yaptırıyorsunuz tup bebeği ve tup bebek yapma sebebi nedir benimde 7 eylülde ege üniversitesinde görüşmem olacak hakkımızda hayırlısı inşallah
Merhaba canım inşallah güzel geçer opu işlemi sonrası uygun zamanda bana yazarmısın neler yapılıyor hazırlık işlem vs mrk ediyorumbenimde yarın toplamam olacak pcosum hayırlısıyla hepimiz pozitif sonuç alalım
Merhabalar hayirli olsun nerede yaptırıyorsunuz tup bebeği ve tup bebek yapma sebebi nedir benimde 7 eylülde ege üniversitesinde görüşmem olacak hakkımızda hayırlısı inşallah
Aa sende izmirdesin ilk deneyimi egede yapayım diyorum bakalim hayırlısı Allah pozitif sonuçlar nasip eylesin insallahhh canimMerhaba canım tşk ederim seninde tedavin hayırlı olsun.Ben nette çok araştırdım konakta kliniği var hasan yıldız beyle ön görüşme yaptım netteki yorumlarıda çok iyi tahliller kendi kliniğinde opu ve transfer tavmergen de olucak inşallah transfer ve opu 9 binliraya anlaştım
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin bu süreç inşallahAa sende izmirdesin ilk deneyimi egede yapayım diyorum bakalim hayırlısı Allah pozitif sonuçlar nasip eylesin insallahhh canim
Sağol canimmm..Opum oldu cok sukur 27 tane toplandiMerhaba canım inşallah güzel geçer opu işlemi sonrası uygun zamanda bana yazarmısın neler yapılıyor hazırlık işlem vs mrk ediyorum
Maşallah sanaSağol canimmm..Opum oldu cok sukur 27 tane toplandidinleniyorum suan..hazirlik olarak bi iki gun once covid testi istemislerdi baskada bisey yapmadilar sadece beni aldiklarinda esimdende ayni anda sperm ornegi aldilar cikinca biraz agrim oldu onun disinda 15 20 dk surdu galiba genel anestezi oluyo zaten.
inşAllah canim benim bende pco varya ondan galiba..saglikli guzel embriyolar ciksin inşAllah sende tum sureci hayirlarla gecirMaşallah sanaçok güzel iyi geçmiş baya yumurtan varmış canım inşallah benimde çok yumurtam olur
Bende adetimi bekliyorum. Çok heyecanlıyım inşallah canım güzel sağlıklı embriyo lar olur buraya yaz mrk ederim,inşAllah canim benim bende pco varya ondan galiba..saglikli guzel embriyolar ciksin inşAllah sende tum sureci hayirlarla gecir
Mutlaka yazarim canim benim hepimizin hikayesi farkli olsada umut oluyo burda her sey insana..Bende adetimi bekliyorum. Çok heyecanlıyım inşallah canım güzel sağlıklı embriyo lar olur buraya yaz mrk ederim,
Aynen çok haklısın gün sayıyorum resmen adetimi bekliyorum normalde olmayım isterim bu ayda bir an önce olmak istiyorumMutlaka yazarim canim benim hepimizin hikayesi farkli olsada umut oluyo burda her sey insana..
Hic olmayan duymadim 1 taneds olsa oluyo ama hic embriyo olmayani duydum yani dollenme olmuyo anladinmi? Yum zaten rezerve ve yasa bagli..yasin ne kadar gencse o kadar kaliteli oluyo ha ama suda var20 22 yasinda olupta erken yum yetmezligi fibi rahatsziliklari olanlarda 1 2 tane cikabiliyo yum bu tamamen kisinin kendi bunyesi ile alakaliAynen çok haklısın gün sayıyorum resmen adetimi bekliyorum normalde olmayım isterim bu ayda bir an önce olmak istiyorumbişey mrk ediyorum bilgin varmı bu konuda hiç yumurta olmayan yoktur değilmi iğneleri kullanınca illaki yumurta olur birden fazla
Hiç embriyo olmayan sağlıksız kişilerdir sanırım benim doğal yollarla gebelik gerçekleşti ama sağlıksız Dı sanırım düştü. İnşallah birden fazla embriyolarım olur sağlıklı bir şekildeHic olmayan duymadim 1 taneds olsa oluyo ama hic embriyo olmayani duydum yani dollenme olmuyo anladinmi? Yum zaten rezerve ve yasa bagli..yasin ne kadar gencse o kadar kaliteli oluyo ha ama suda var20 22 yasinda olupta erken yum yetmezligi fibi rahatsziliklari olanlarda 1 2 tane cikabiliyo yum bu tamamen kisinin kendi bunyesi ile alakali
Evet haber verdiler bile sabah aradilar 23 olgunmus yumurtamin 13 dollenmis bizde sperm sorunu var aslinda o yuzden tup denedik.. inşAllah 5. Gunede guzelce giderler ve su gunleri unuturuzHiç embriyo olmayan sağlıksız kişilerdir sanırım benim doğal yollarla gebelik gerçekleşti ama sağlıksız Dı sanırım düştü. İnşallah birden fazla embriyolarım olur sağlıklı bir şekildebu arada sana bugün bilgi vermeleri lazım inşallah güzel haberler alırsın canım
Çok güzel yaa maşallah çok iyi bence eminim 5 güne kadar sağlıklı birsürü embryon olur canım dualarım seninleEvet haber verdiler bile sabah aradilar 23 olgunmus yumurtamin 13 dollenmis bizde sperm sorunu var aslinda o yuzden tup denedik.. inşAllah 5. Gunede guzelce giderler ve su gunleri unuturuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?