Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Yaaaa olurmu gerçekten 😅🙏İnşallah yaa varmı önerin bana beslenme vs
Canım opudan önce mutlaka bağırsaklarını boşalt. Ve detoks tarzı lifle şekilde beslen. Ben kabızlıktan perişan oldum lağman yapıldı karnım şişti serumlar takıldı. Vitaminlerini kullan bol su iç ve karbonhidratı azalt😊

Canım opudan önce mutlaka bağırsaklarını boşalt. Ve detoks tarzı lifle şekilde beslen. Ben kabızlıktan perişan oldum lağman yapıldı karnım şişti serumlar takıldı. Vitaminlerini kullan bol su iç ve karbonhidratı azalt😊
Opuda lağman mı yapılıyor 😥 sonda da takılıyor mu 🤦‍♀️

Yok canım ben opudan 2 gün sonra fenalaştım . Ohss denen şeyi geçirdim ondan. Yoksa öyle birşey olmuyor. Sonda da takılmıyor😊
Merhaba, öncelikle sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim 😌 ben de pcosum. Bugün sabah 8de 2 adet ovitrelle vuruldum. Yarın 18.30 da opu olacak anestezili. İki saat hastanede yatıracağız dediler. Sonrası için de doktor en başından beri ohss olacaksın, muhtemelen en geç cumaya o yüzden cumadan sonra 3-4 gün hastanede yatacaksın dedi. Nasıl bir şey bu ohss, hastaneye yatmalık aşamaya geldiğimizi nasıl anlıyoruz. Bi hayli stresliyim bu durumdan dolayı.

Tmm canım öle yapayım zaten ekmeği kestim şekerde azalttım baya vitaminleri mi kullanıyorum. Bu sabah çok afedersin ishal ve bel ağrısı ile uyandım yarın ne dicek doktorum mrk ediyorum 🤔

Merhaba, öncelikle sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim 😌 ben de pcosum. Bugün sabah 8de 2 adet ovitrelle vuruldum. Yarın 18.30 da opu olacak anestezili. İki saat hastanede yatıracağız dediler. Sonrası için de doktor en başından beri ohss olacaksın, muhtemelen en geç cumaya o yüzden cumadan sonra 3-4 gün hastanede yatacaksın dedi. Nasıl bir şey bu ohss, hastaneye yatmalık aşamaya geldiğimizi nasıl anlıyoruz. Bi hayli stresliyim bu durumdan dolayı.
Günaydın canım çok üzüldüm neden öle net konuştu acaba anlamadım hiç sanırım yumurtası çok olanlarda oluyor ohss durumu

Çok sağol canım amin hepimizin insallah 🤲🏻
Doktorun cok korkutmus belki ohss olmayacaksın? Direk hastanede yatacaksın mı dedi. Kaç yumurtan var bu arada?
Ohss ben de karın şişliği yaptı ödem yaptı kabızlık kusma yaptı. Adet olana kadar rahatlayamadm.sadece bir kez serum takıldım. Zaten önlem amaçlı iğne de veriyorlar , yumurtalar gelişmeye devam ediyor pcolarda. Cetrotide iğnesini ben opudan sonra 4 gün daha oldum ohss önlensin diye

Tmm canım öle yapayım zaten ekmeği kestim şekerde azalttım baya vitaminleri mi kullanıyorum. Bu sabah çok afedersin ishal ve bel ağrısı ile uyandım yarın ne dicek doktorum mrk ediyorum 🤔
Hadi insallah hakkından hayırlısı olur canım . Kasık bel ağrısı cok normal. Ben transfer oldum bel kasık ağrısıyla basladım hala daha ağrıyor düşün yani 🙄

Bilmiyorum ki benim dozum mu yüksek acaba yada bünyemmi hassas bilemedim canım senin iğne etkisi değildir ya çok erken değilmi kaç dozla başladın sen
Canım günaydın ben de yeni uyandım ve uyandığımdan beri kasık ağrım var ya bence yumoşlar büyüdüğü için ağrıyor

Çok sağol canım amin hepimizin insallah 🤲🏻
Doktorun cok korkutmus belki ohss olmayacaksın? Direk hastanede yatacaksın mı dedi. Kaç yumurtan var bu arada?
Ohss ben de karın şişliği yaptı ödem yaptı kabızlık kusma yaptı. Adet olana kadar rahatlayamadm.sadece bir kez serum takıldım. Zaten önlem amaçlı iğne de veriyorlar , yumurtalar gelişmeye devam ediyor pcolarda. Cetrotide iğnesini ben opudan sonra 4 gün daha oldum ohss önlensin diye
Cuma günkü ultrason kontrolümde 40 adet saydı sağlı sollu. Biz ilk tedavi için görüşmeye gittiğimizden beri sen aşırı pcossun o yüzden neredeyse kesin ohss olman diyordu zaten. Opudan sonrası için oksapar kan sulandırıcı iğne verdi sabah akşam bir de dostinex hap verdi sabah akşam.

Cuma günkü ultrason kontrolümde 40 adet saydı sağlı sollu. Biz ilk tedavi için görüşmeye gittiğimizden beri sen aşırı pcossun o yüzden neredeyse kesin ohss olman diyordu zaten. Opudan sonrası için oksapar kan sulandırıcı iğne verdi sabah akşam bir de dostinex hap verdi sabah akşam.
Oooo canım sen kesin ohss olursun. Ben 18 yumurtayla ölüyordum. Senin ki 40 yumurta çok çok fazla vucudun kesin tepki verir. Sen doktorun ne diyorsa onu uygula mutlaka çok zor oluyor evde çekmek onu. O değil karaciğere zararı bile var. Ölüm riskine kadar yolu var. Hastanede yatacaksın diyorsa mutlaka yat Allah korusun

Yazınızı okudum ve yazmak istedim öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah o 5 yumurtanın birisi size hayırlısı ile bebiş olarak döner 🤲🌷 hiç yumurta sayısına takılmayın inşallah sağlıklı ve kaliteli olurlar önemli olan bu benimde 3 yumurtam toplantı çok şükür 3de döllenip 5. Güne geldi fakat 1 tanesinin gelişimi 5.gün durdu ve 2si transfer oldu çok şükür pozitif gördüm pazartesi kese için gidicem Rabbim sizlerede hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🤲❤ yumurta sayısına takılıp moral bozma olurmu😍
Bugün aradılar mi seni canın bilgi verdilermi

Back
X