Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Enfeksiyon sebebiyle kaybettim cnm.nasipi yokmuş.1ekimde 2.transferim olacak .sen ne durumdasın suan
Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeklerlerinle kucağınız tez zamanda doldurur inşallh:dua:
ben daha ilk görüşmeye gidicem ne tedavi başlatacak bilmiyorum.hani bizim sorun gebeliğin ilerlememesi.genetik taramalı tüp mü dicek napcak
maliyeti nasıl çok mu pahalı senin normal tüp dimi

Kızlar 2 doz bugün 1 doz yarın cetrotide verdi bana eczacı sadece bunu vermiş bunun dozunu benmi ayarlıcam yoksa bu iğne tek kullanımlıkmı

Eklentiler

• IMG-20210927-WA0003.webp
    IMG-20210927-WA0003.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 35
Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeklerlerinle kucağınız tez zamanda doldurur inşallh:dua:
ben daha ilk görüşmeye gidicem ne tedavi başlatacak bilmiyorum.hani bizim sorun gebeliğin ilerlememesi.genetik taramalı tüp mü dicek napcak
maliyeti nasıl çok mu pahalı senin normal tüp dimi
benim normal evt.ben ılk denemeyı aret hocada yaptım oldu lakın başı aşırı kalabalık.ben bu denemeyi ozan hoca var orda ona yaptırıyorum suan memnunum 🥰 genetikli embryo yaptırman daha dogru olur. Aret hoca bir kerege mahsus 650 muayene ucreti alıyr ozan hocada muayene ucret almıyor.aret hoca bir kerede peşin alıyr parayı ve ozan hoca peşinatla alıyor sana liste atıyrm

Eklentiler

• DB2FA6E2-0F46-43A3-A209-47F7672114D6.webp
    DB2FA6E2-0F46-43A3-A209-47F7672114D6.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 06C1B212-9BB5-44B7-93E7-50E2F44363FC.webp
    06C1B212-9BB5-44B7-93E7-50E2F44363FC.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar muaynemi oldum. 4 tane yumurtam diğerleri ne göre büyük diğerleri hep ufak büyük olanlarda 13mm 14 mm 16mm boylarında cetr. Diye Bi iğne yazdı ama hemen alma dedi. Ben haber verince al dedi kan aldı değerlere göre ilaç vercem gün içinde haber bekle benden dedi muhtemelen cuma günü opu yapcam belki hafta sonuna kayabilir dedi en geç hafta sonu opum var doktor dediki 5 in üstünde olması benim için yeterli yumurtada duruma göre bakıcaz dedi benim anladığım. Kan değerlerine göre karar veriyor herşeye doktorum. @SiyahPapatyaa @nilozgul Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt Kardelen060492 Kardelen060492
Canım gözün aydın bak tahmin ettiğimiz gibi olacak.

benim normal evt.ben ılk denemeyı aret hocada yaptım oldu lakın başı aşırı kalabalık.ben bu denemeyi ozan hoca var orda ona yaptırıyorum suan memnunum 🥰 genetikli embryo yaptırman daha dogru olur. Aret hoca bir kerege mahsus 650 muayene ucreti alıyr ozan hocada muayene ucret almıyor.aret hoca bir kerede peşin alıyr parayı ve ozan hoca peşinatla alıyor sana liste atıyrm
teşekkür ederim canım.çok pahalı yaa Allah yardımcımız olsun

Kızlar bende doktordan çıktım 12-15 adet yumurtam olmuş ama ne kadar olduğunu söylemedi. 2sinde kontrol 4ünde yumurta toplama var sanırım taze transfer olmyck kuzum benim ki
Oo maşallah hepsi sağlıklı embriyo olur inşallah. Taze transfer olmayacağını kandan mı söylüyorlar acaba bir orayı çözemedim . Bana hiç bu konu hakkında bilgi vermediler yarın toplama var

Oo maşallah hepsi sağlıklı embriyo olur inşallah. Taze transfer olmayacağını kandan mı söylüyorlar acaba bir orayı çözemedim . Bana hiç bu konu hakkında bilgi vermediler yarın toplama var
Canım yumurta sayısı eğer cumartesiye kadar daha da artmış olursa taze yapmıyorlarmış

Canım yumurta sayısı eğer cumartesiye kadar daha da artmış olursa taze yapmıyorlarmış
Heee anladım olsun sonu güzel olsun da geç olsun. Benim zaten 5 tane vardı o zaman benim taze olabilir şayet döllenirse 🙏 dinlendirme iyi diyorlar belki benim de taze olmaz benimki tamamen doktorun tercihine kalacak sanırım

Ne güzel işte hiç gerilme merakla bekliyorum çıkınca uygun olduğun iyi hissettiğin zaman yaz merak ederim benimde az kaldı🙈heycanlıyım çok 🥰
tamam canım çıkınca haber vereceğim inşallah 🙏 dualarınızı bekliyorum ben işlemden ziyade anestezi için gerginim korktuğum ve ilk defa deneyimleyeceğim için. İnşallah kaliteli yumurtalarım olur 🙏 evet peş peşe gidiyoruz senin opu heyecanın olduğunda benim 3.güne gidebildiler mi strestim olacak. Böyle böyle güzel bir sonuca varacağız inşallah

Back
X