Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Günaydınnnnnn 🥰
Güzel Hayırlı Mutlu haberler Alacağımız Bir Hafta Olsun inşallah 🙏🙏🙏
Güzel Haberlerinizi Bekliyoruz 🥰
Canım senin duan bitti
Sende seccaneni ser abdestini al elleri aç
1 Fatiha 3 ihlas oku ve duani niyetini et insaAllah Rabbim dualarımızı kabul eyler 🤲 birbrimize ismimize yapılan dualar hürmetine buradaki herkesin ne niyeti varsa Rabbim kabul eylesin.🤲🤩😘

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi

🤩" Dua listesi "😍

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Okundu)
3. Merveecan ( Okundu )
4.bygsns ( Devam Ediyor )
5. Hayalperest
6.agostos 72
7. Kardelen
Senin icin okudum Allah kabul etsin

Merhaba arkadaşlar,

benim de önümüzdeki ay yumurta toplama işlemine başlanacak doktor acele ediyor benim rezervim çok az 3 ay üst üste toplanacak ne olursunuz banada dua edin.. öncesinde takviye alsam mı arı sütü filan yumurta kalitesini artırmak için doktor pro women diye bir ilaç verdi 1 ayda ne kadar etkili olur blmiyorum. vurdukları iğnelerde yumurta kalitesini artıran iğneler oluyor mu. :(

Merhaba arkadaşlar,

benim de önümüzdeki ay yumurta toplama işlemine başlanacak doktor acele ediyor benim rezervim çok az 3 ay üst üste toplanacak ne olursunuz banada dua edin.. öncesinde takviye alsam mı arı sütü filan yumurta kalitesini artırmak için doktor pro women diye bir ilaç verdi 1 ayda ne kadar etkili olur blmiyorum. vurdukları iğnelerde yumurta kalitesini artıran iğneler oluyor mu. :KK43:
Merhaba lar tedavin hayırlı olsun hoşgeldin 😊propolis ve c vitamini çok iyi geldiğini söylüyor lar 1 ayda tabiki vitaminlerin faydası olur. İğnelerin yumurta büyütme etkisi var kaliteli yumurta olması için etkisi var mı bilmiyorum canım bilen arkadaşlar cvp verirler mutlaka doktorunda söylemiştir sen bu dönemde kilo almamaya dikkat et birde beslenmene dikkat et ben tedavi öncesi imom adında vitamin takviyesine başladım içeriği çok iyi birde suda çözünen c vitamini ağırlıklı youplus 3ü bir arada kullandım

Merhaba arkadaşlar,

benim de önümüzdeki ay yumurta toplama işlemine başlanacak doktor acele ediyor benim rezervim çok az 3 ay üst üste toplanacak ne olursunuz banada dua edin.. öncesinde takviye alsam mı arı sütü filan yumurta kalitesini artırmak için doktor pro women diye bir ilaç verdi 1 ayda ne kadar etkili olur blmiyorum. vurdukları iğnelerde yumurta kalitesini artıran iğneler oluyor mu. :KK43:
Dozunu ayarlıyacaktır mutlaka çok yumurta değil sağlıklı olsun yeter sağlıklı beslen takviyelerini mutlaka al inşallah bebişine kavuşursun🤲🤲

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba , tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah sonunda güzel haberler alırsınız.
Şunu söyleyeyim ben pro women kullandım o ay adetin 3.günü 11 yumurtam sayıldı. Fakat ben tedaviye başlamadım. Sonra prowomen ı kestim 5 6 ay sonra tedaviye başladım 6 yumurta toplandı 3üne işlem yapıldı 1 tanesi döllendi . O da cumartesi transfer edildi bir umut bekliyorum.
Diyeceğim o ki çok etkisi oluyor. Benim doktorum bunların para tuzağı olduğunu düşündüğü için kullanma dedi ama ben çok pişmanım.
Umudunuzu kaybetmeyin ❣

çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimiz feraha kavuşuruz.
aldığım vitaminler balık yağı d vitamini folik asit pro women ayrıca arı sütü aldım onu kullanmak konusunda kararsızım .

arı sütü polen karışım var onu da kullanmakta kararsızım .
adet günüme kadar arı sütü kullanacağım ama korkuyorum da.

Benim bir ay bile zamanım yok .
adetim 16 ekimde bir kaç gün erkene de çekebilir . dr adetimin ilk günü gelmemi söyledi yumurta rezervime bakılacak
iğneler ne zaman vurulmaya başlanıyor.

Merhaba , tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah sonunda güzel haberler alırsınız.
Şunu söyleyeyim ben pro women kullandım o ay adetin 3.günü 11 yumurtam sayıldı. Fakat ben tedaviye başlamadım. Sonra prowomen ı kestim 5 6 ay sonra tedaviye başladım 6 yumurta toplandı 3üne işlem yapıldı 1 tanesi döllendi . O da cumartesi transfer edildi bir umut bekliyorum.
Diyeceğim o ki çok etkisi oluyor. Benim doktorum bunların para tuzağı olduğunu düşündüğü için kullanma dedi ama ben çok pişmanım.
Umudunuzu kaybetmeyin ❣
İnşallah tutunur sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin Allah.
bu çok zor bir intiham 2 aydır perişan oldum hep mutsuzum. Allah bu yolda uğraşan herkese nasip etsin.

İnşallah tutunur sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin Allah.
bu çok zor bir intiham 2 aydır perişan oldum hep mutsuzum. Allah bu yolda uğraşan herkese nasip etsin.
Çok zor bilmez miyim ...
Benim 2 yıllık hasretim . Rabbim emeklerimizin mükafatını versin inşallah.

bysgns bysgns canım nasıl gidiyor belirtin Yada farklı hissettiğin bişey varmı? Sen transfer sonrası yattınmı yoksa normalmi davrandın biraz bahsedermisin ben dünden beri lavobo yemek dışında pek kalkmıyorum ev içi ufak adımlarla yürüyorum sonra geri uzanıyorum

Yeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim

bysgns bysgns canım nasıl gidiyor belirtin Yada farklı hissettiğin bişey varmı? Sen transfer sonrası yattınmı yoksa normalmi davrandın biraz bahsedermisin ben dünden beri lavobo yemek dışında pek kalkmıyorum ev içi ufak adımlarla yürüyorum sonra geri uzanıyorum
Canım hiçbir belirtim yok. Bana hastaneden verilen kağıtta yemek bulaşık ve günlük işin yapılabileceği aksine sürekli yatmanın kan akışını yavaşlattığı için olumsuz olduğu yazıyor. Ben normal hayatıma devam ediyorum ilk gün yoldan geldiğim için yattım ama ertesi gün salata falan yaptım ortalığı toparlıyorum 1 saat yatıyorsam 1 saat ayaktayım. Sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum. Ağır kaldırma ya da ağır işler elbette yapmam ama çok da abartmıyorum. Hasta psikolojisi daha kötü yapıyor beni .
Herkesin doğrusu kendisine ama bence normal hayatına yavaş yavaş dön canım en azından benim doktorum ve araştırmalarım öyle söylüyor.

Canım hiçbir belirtim yok. Bana hastaneden verilen kağıtta yemek bulaşık ve günlük işin yapılabileceği aksine sürekli yatmanın kan akışını yavaşlattığı için olumsuz olduğu yazıyor. Ben normal hayatıma devam ediyorum ilk gün yoldan geldiğim için yattım ama ertesi gün salata falan yaptım ortalığı toparlıyorum 1 saat yatıyorsam 1 saat ayaktayım. Sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum. Ağır kaldırma ya da ağır işler elbette yapmam ama çok da abartmıyorum. Hasta psikolojisi daha kötü yapıyor beni .
Herkesin doğrusu kendisine ama bence normal hayatına yavaş yavaş dön canım en azından benim doktorum ve araştırmalarım öyle söylüyor.
Haklısın vallahi kendimi yatalak hasta gibi hissediyorum kalktım şimdi bende canım bide akıntım var benim sendede oldumu yoksa enfeksiyon mu kaptım ben acaba

Haklısın vallahi kendimi yatalak hasta gibi hissediyorum kalktım şimdi bende canım bide akıntım var benim sendede oldumu yoksa enfeksiyon mu kaptım ben acaba
Progestan fitil kullanıyorum canım ben günde 3 tane ondan dolayı oluyor bütün akıntılar o yüzden farklı bir şey göremedim. Enfeksiyon riski olsa doktorun ilaç verirdi bence ilaçlardan oluyor o

Back
X