Canım halen kasiklarim çok sızlıyor adet sancısı gibi ağrım var koltuk altlarim ağrıyocoknsukur belirttiler var kendimi halsiz hisseidyirun yorgunum eminim ki artiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım halen kasiklarim çok sızlıyor adet sancısı gibi ağrım var koltuk altlarim ağrıyocoknsukur belirttiler var kendimi halsiz hisseidyirun yorgunum eminim ki artiyo
Amin inşallah tutunmuşturKaliteli embriyo demişler zaten kaliteli embriyo transfer olunca tutma ihtimali çok yüksek oluyormuş bana embriyolog böle dedi ama orta kalite yada düşük kalite olunca onlarda şüpheli konuşuyorlar. İnşallah tutunmuştur bebeğin sana varmı belirtin nasıl gidiyor bugün kaçıncı günün senin 4 gün mü transfer oldu
İnşallah canım bak belirtin varmış dua et bol bol az kaldı zaten kan testineCanım halen kasiklarim çok sızlıyor adet sancısı gibi ağrım var koltuk altlarim ağrıyocoknsukur belirttiler var kendimi halsiz hisseidyirun yorgunum eminim ki artiyosalavat ta cekiyorum
Evet az kaldı benim de 14 ekim vakit geçmiyor hiç ama dürüst olmak gerekirse içimdeki ses tutmadı diyor benim öle hissediyorum göğüs ağrısı azaldı benimAmin inşallah tutunmuşturBugün 7.gün 4 ekimde olmuştu transfer. Elle tutulur bir belirti yok, olanlar da fitilden diye düşünüyorum canım . Bizim seninle test günümüz aynı 14 Ekim
Benim de içimdeki ses öyle diyor o yüzden çok keyifsizim ilk başlarda çok umutluydum ama günden güne umudum azalıyor belirtim yok diye mi bilmiyorum.Evet az kaldı benim de 14 ekim vakit geçmiyor hiç ama dürüst olmak gerekirse içimdeki ses tutmadı diyor benim öle hissediyorum göğüs ağrısı azaldı benim
Bende öle hissediyorum vallahi anlamadım neden böle oldu oysaki ilk başlarda nasıldım az kaldı canım hayırlısı olsun inşallah aynı zamanda öğrencez inşallah değer bu kadar emek boşa gitmezBenim de içimdeki ses öyle diyor o yüzden çok keyifsizim ilk başlarda çok umutluydum ama günden güne umudum azalıyor belirtim yok diye mi bilmiyorum.
Pazar günü diye aramamış olabilirlermi acabaKızlaaar alın benden de telefonun başında çaresiz bekliyorum faslıbugün arayacaklardı sarmaya başladım geçen sabah 9:30da aradılar niye hala aramadılar diye ay geliyorlar bana
![]()
Pazar günü arıcaz dediler kuzum ondan bekliyorum belki pazar diye geç ararlar heraldePazar günü diye aramamış olabilirlermi acaba
O zaman ararlar beni Bi kere öğleden sonra aradılar bekle bakalım haber ver olurmuPazar günü arıcaz dediler kuzum ondan bekliyorum belki pazar diye geç ararlar heralde
Veririm canım mutlaka yazarımO zaman ararlar beni Bi kere öğleden sonra aradılar bekle bakalım haber ver olurmu
Canım arıyorlar Pazar günü bile olsa. Ama biraz sabırVeririm canım mutlaka yazarım![]()
Kalbimiz seninleKızlar bugün yine kan vermeye gidiyorum dualarınizi bekliyorum![]()
Tatlım çıktı mı sonucun, seni merak ettim ❣Kızlar bugün yine kan vermeye gidiyorum dualarınizi bekliyorum![]()
Hadi bakalım gidemeyecek olsa riske atmazlardı riskli olanları en azından dondururlardı inşallah fire vermeden giderler 5.güne minnoşlarCanlar aradılar şimdi bugün üçüncü günümüz 5 tane embriyo vardı duruyorlarmış benim bebeler Allahın izniyle salı günü transfer olacakmış. Bende adama soruyorum nasıllar iyiler mi diyeGenel olarak iyi gidiyoruz dedi bugünden sonrası önemliymiş beşinci güne kaç tanesi gidecek ona bakıcaz dedi
Gripse sorun olmaz şu aşamada gripten kaçmak da zor ama ben senin yerinde olsam test verirdim Allah korusun koronaysan ertelemek daha iyi olur canımYarın Dr transfer gününü belirleyeceğiz. Ama ben grip oldum yaaasizce etkiler mi tarihi?
Kizlar ikinci kan verdim bugünTatlım çıktı mı sonucun, seni merak ettim ❣