Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kaliteli embriyo demişler zaten kaliteli embriyo transfer olunca tutma ihtimali çok yüksek oluyormuş bana embriyolog böle dedi ama orta kalite yada düşük kalite olunca onlarda şüpheli konuşuyorlar. İnşallah tutunmuştur bebeğin sana varmı belirtin nasıl gidiyor bugün kaçıncı günün senin 4 gün mü transfer oldu
Amin inşallah tutunmuştur 🤲Bugün 7.gün 4 ekimde olmuştu transfer. Elle tutulur bir belirti yok, olanlar da fitilden diye düşünüyorum canım . Bizim seninle test günümüz aynı 14 Ekim

Canım halen kasiklarim çok sızlıyor adet sancısı gibi ağrım var koltuk altlarim ağrıyocoknsukur belirttiler var kendimi halsiz hisseidyirun yorgunum eminim ki artiyo 🤲🤲🤲🤲🤲salavat ta cekiyorum
İnşallah canım bak belirtin varmış dua et bol bol az kaldı zaten kan testine 🥰

Amin inşallah tutunmuştur 🤲Bugün 7.gün 4 ekimde olmuştu transfer. Elle tutulur bir belirti yok, olanlar da fitilden diye düşünüyorum canım . Bizim seninle test günümüz aynı 14 Ekim
Evet az kaldı benim de 14 ekim vakit geçmiyor hiç ama dürüst olmak gerekirse içimdeki ses tutmadı diyor benim öle hissediyorum göğüs ağrısı azaldı benim

Evet az kaldı benim de 14 ekim vakit geçmiyor hiç ama dürüst olmak gerekirse içimdeki ses tutmadı diyor benim öle hissediyorum göğüs ağrısı azaldı benim
Benim de içimdeki ses öyle diyor o yüzden çok keyifsizim ilk başlarda çok umutluydum ama günden güne umudum azalıyor belirtim yok diye mi bilmiyorum.

Benim de içimdeki ses öyle diyor o yüzden çok keyifsizim ilk başlarda çok umutluydum ama günden güne umudum azalıyor belirtim yok diye mi bilmiyorum.
Bende öle hissediyorum vallahi anlamadım neden böle oldu oysaki ilk başlarda nasıldım az kaldı canım hayırlısı olsun inşallah aynı zamanda öğrencez inşallah değer bu kadar emek boşa gitmez

Kızlaaar alın benden de telefonun başında çaresiz bekliyorum faslı 🙈 bugün arayacaklardı sarmaya başladım geçen sabah 9:30da aradılar niye hala aramadılar diye ay geliyorlar bana 😩

Canlar aradılar şimdi bugün üçüncü günümüz 5 tane embriyo vardı duruyorlarmış benim bebeler Allahın izniyle salı günü transfer olacakmış. Bende adama soruyorum nasıllar iyiler mi diye 🙈🙈 Genel olarak iyi gidiyoruz dedi bugünden sonrası önemliymiş beşinci güne kaç tanesi gidecek ona bakıcaz dedi

Canlar aradılar şimdi bugün üçüncü günümüz 5 tane embriyo vardı duruyorlarmış benim bebeler Allahın izniyle salı günü transfer olacakmış. Bende adama soruyorum nasıllar iyiler mi diye 🙈🙈 Genel olarak iyi gidiyoruz dedi bugünden sonrası önemliymiş beşinci güne kaç tanesi gidecek ona bakıcaz dedi
Hadi bakalım gidemeyecek olsa riske atmazlardı riskli olanları en azından dondururlardı inşallah fire vermeden giderler 5.güne minnoşlar 🙏

Back
X