Transfer öncesinde 2 hafta D, C vitamini, q10, folik asit, propolis ve omega 3 vitaminlerini kullandım. Transferden 1 gün önce ananas suyu içtim, bir avuç kabak çekirdeği yedimm.
Transferin ilk 3 günü yumurtam fazla geliştiği için çok ağrım oldu. Hatta 3. Gün ohss mi oldum diye korkttum, karnım öyle şişti bir yandan da oksapar kullanıyordum. Neyse ki 4. Gün gayet iyiydim bol su içtim bsyim kalmadı. Sadece bazen iğne batmaları ve bir kere de baş dönmesi yaşadım ve bel ağrım başladı, bi ara baya yoğunlaştı. 5. Gün ise bel ağrısı ve akşama kadar karnımda kazı yapılıyormuş gibi ara ara elektrik çarpması gibi iğnelemeler yaşadım ve bacak aram çok ağrıdı, akşam ara ara vajinal sızlama, zonklama yaşadım. 6. Gün'den yazıyorum, sabah mide bulantısı beni uykumdan uyandırdı. Şuan da da hafif hafif iğnelemeler devam ediyor.. Akşamları anans, havuç, kabak çekirdeği, gün içinde çiğ badem ve dut kurusu yiyorum. 1 2 kere nar suyu içtim ve 2 kere de avokado yedim.

Bazılarında hiç belirti olmuyormuş bazısında bu tarz olabiliyormuş. Bunlar kıstas değil tabi kiii. Bende durumlar bu şekilde