• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Arkadaşlar iğnelere başladığımızda yeme içme olarak nelere dikkat etmemiz lazım.
Ne yesek kalite için daha iyi gelebilir. spor yapsak olur mu yardımcı olabilir misiniz.

Ben çalışıyorum izin almam zor uzun bir süreç.
Sanırım yumurta büyütme ilaçlarından bahsediyorsunuz benim doktorum bol su iç dedi 3 litre neyseki içiyorum protein ye dedi ama o gün öyle dedikten sonra ben etten tiksindim ve sonra ilaçlardan aşırı midem bulanıyordu tost yemekten başka bişey yemedim🤣

Sanırım yumurta büyütme ilaçlarından bahsediyorsunuz benim doktorum bol su iç dedi 3 litre neyseki içiyorum protein ye dedi ama o gün öyle dedikten sonra ben etten tiksindim ve sonra ilaçlardan aşırı midem bulanıyordu tost yemekten başka bişey yemedim🤣
teşekkür ederim cevabın için :)

Ben hamileyim 🥰🥰🥰
Dün haberini aldım. Hâlâ şaşkınım 🙈🙈🙈
Darısı isteyen herkesin kucağını inşallah 🥰
Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de Tavmergen Tüp Bebek merkezinde transferim oldu yarın test sonucumu öğreneceğim... Doktorum Bilgen hocaydı. İnşallah olumlu sonucu alırım. Dualarınızı bekliyorum.:KK200::anneadayı:

Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de Tavmergen Tüp Bebek merkezinde transferim oldu yarın test sonucumu öğreneceğim... Doktorum Bilgen hocaydı. İnşallah olumlu sonucu alırım. Dualarınızı bekliyorum.:KK200::anneadayı:
Güzel haberlerle bize yazın inşallah 🥰🥰🥰
Dualarımız sizinle 🥰🥰🥰

Güzel haberlerle bize yazın inşallah 🥰🥰🥰
Dualarımız sizinle 🥰🥰🥰
Çok teşekkür ederim Ben olumlu sonucumu aldım Allah da isteyen herkese en kısa ve en hayırlı zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin. Hala inanamıyorum. Tavmergen tüp bebek merkezinden, tüm çalışanlardan Erol Tavmergen hocamdan Bilgen hocamdan Allah bin kere razı olsun.

Back
X