Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

İnşallah canım ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hepimiz emeklerimizin meyvesini görelim inşallah 🥰 ağzın bal yesin.. Eğer hamile kalırsam hepinize paylaşacağım burdan ve detaylı bir şekilde anlatacağım neler yaptığımı nelere dikkat ettiğimi. Yine elimden geldiğince paylaştım tabi kii ama Eğer Allahım nasip eder de hamile kalırsam yine de bu platformda bildiklerimi tecrübelerimi paylaşmaya, yazmaya devam edeceğim 🥰 birbirimizi en iyi biz anlarız. Annem ve eşimden başka hiç kimse bilmiyor benim şuan tedavimi. Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi. Negatif enerji çekmek istemiyorum çünkü kendime 😌 sizde öyle yapın. Siz sizi anlayabilene hediyesiniz diye boşa demiyorlar. Burada paylaşıyorum ve rahatlıyorum 🤩
Ne güzel düşünüyorsun yaa canım benim tşk ederim bende öle düşündüm eğer gebeliğim gerçekleşirse elimden geldikçe burada yaşadıklarımı tecrübelerimi paylaşcam benimde sadece annem ve eşim biliyor bende kimseye söylemedim sende en iyisini yapmışsın

Bu vitaminleri aldım bugün sence nasıl içeriğinde hepsi var dedi eczacım bekleyemedim bugün başladım kullanmaya
Canısı D vitamini zaten çok önemli damla şeklinde olanı alabilirsin. 4 5 damla ekmeğin arasına damlat ye. C vitamini rahim sağlığını koruyor. q10 da aynı şekilde kalite arttırıyor ve rahmi koruyor, vücudu dinç tutuyor. Propolis ise içerisinde arı sütü polen ve bal var. Tüketemeyenler için hap şeklinde 😌 A101 de bile gördüm bugün satılıyordu. Propolis. Omega 3 zaten her zaman destek almalıyız bence, çok balık tarzı ürünler tüketmiyorsak..
Bu arada tedavin bugün başladı sanırım. Bende tedavime başlayınca içmiştim ama mutlaka sor doktoruna ben bu vitaminleri kullanıyorum ama sorun olmaz değil mi diye sor canım en azından kafan rahat devam edersin

4 gün 🤭 3. Gün embriyosu ya 10. Gün kan testinde çıkar mı bilemiyorum emin değilim eğer çıkarsa ya 11. Gün ya da 10.gün yaptırabilirim
Anlıyorum. Çok üstüne düşüp düşünme gerilirsin dicem de eminim ki çok zordur😊

Evet canım gerçekten öyle inşallah bende kalırsam yazıcam bizi bizden başkası anlamıyor bazı kadınlar diyorki ayy kafaya takma olur hehe diyorum olsaydı olurdu zaten nasıl kafaya takmıyım yani ağzı olan konuşuyor dur gene sinirlendim😅
Strest evet çok etkiliyor malesef. Ve enerjiye inanın lütfen kötü düşünmeyin asla. Belki sonuç negatif olur ama son ana kadar onu düşünmeyin, kötüyü çekmeyin. Bu arada genelde normal yolla hiç ummadığı anda pat diye hamile kalmış bayanlar söylüyor o şekilde. Bizim malesef öyle bi şansımız yok 🤷🏼‍♀️ içine senden bir parça koyuyorlar, 12 günde sen onu tutundurmaya çalışıyorsun. Onun içinde olduğunu, varlığını biliyorsun. Bunu düşünmemek imkansız 😇 ve düşünmek bile çook güzel..

Canısı D vitamini zaten çok önemli damla şeklinde olanı alabilirsin. 4 5 damla ekmeğin arasına damlat ye. C vitamini rahim sağlığını koruyor. q10 da aynı şekilde kalite arttırıyor ve rahmi koruyor, vücudu dinç tutuyor. Propolis ise içerisinde arı sütü polen ve bal var. Tüketemeyenler için hap şeklinde 😌 A101 de bile gördüm bugün satılıyordu. Propolis. Omega 3 zaten her zaman destek almalıyız bence, çok balık tarzı ürünler tüketmiyorsak..
Bu arada tedavin bugün başladı sanırım. Bende tedavime başlayınca içmiştim ama mutlaka sor doktoruna ben bu vitaminleri kullanıyorum ama sorun olmaz değil mi diye sor canım en azından kafan rahat devam edersin
Tmm yinede sorucam tabiki ben bu ürünleri aldım eczacı önerdi sence iyimi

Eklentiler

• IMG_20210920_222752.webp
    IMG_20210920_222752.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210920_222742.webp
    IMG_20210920_222742.webp
    19 KB · Görüntüleme: 30
Strest evet çok etkiliyor malesef. Ve enerjiye inanın lütfen kötü düşünmeyin asla. Belki sonuç negatif olur ama son ana kadar onu düşünmeyin, kötüyü çekmeyin. Bu arada genelde normal yolla hiç ummadığı anda pat diye hamile kalmış bayanlar söylüyor o şekilde. Bizim malesef öyle bi şansımız yok 🤷🏼‍♀️ içine senden bir parça koyuyorlar, 12 günde sen onu tutundurmaya çalışıyorsun. Onun içinde olduğunu, varlığını biliyorsun. Bunu düşünmemek imkansız 😇 ve düşünmek bile çook güzel..
Aynen öyle canım ama hissediyorum ilk deneme ile gelecek inşallah😇

Evet canım gerçekten öyle inşallah bende kalırsam yazıcam bizi bizden başkası anlamıyor bazı kadınlar diyorki ayy kafaya takma olur hehe diyorum olsaydı olurdu zaten nasıl kafaya takmıyım yani ağzı olan konuşuyor dur gene sinirlendim😅
Amann sinirlenme yasak bize biliyorsun relaks olmamız lazım🤣ben bu ara neye sinirleniyor gibi olsam böle aklıma komik şeyler getiriyorum sırıtık sırıtık geziniyorum eşim bile dedi bu Ara Bi garipsin sen hayatım dedi 🤣🤣o öle deyince çok gülesim geldi

Anlıyorum. Çok üstüne düşüp düşünme gerilirsin dicem de eminim ki çok zordur😊
Yok canım aslında çok gerilmiyorum ve test konusunu çok düşünmüyorum ilk tercihim gününde gitmek. Yoksa şimdiye kadar evde denemiştim 😂 Ama eşim tam 12. Günü kampanya dönemine başlıyor, vardiyası olacak. O yüzden yanımda olsun istiyorum. Belki 11 inde bakıtırım duruma göre işte. Yoksa bana kalsa direk test günü 🙈🙈

Aynen aşama aşama hem zevkli hem heyecanlı gerçekten

Yok canım aslında çok gerilmiyorum ve test konusunu çok düşünmüyorum ilk tercihim gününde gitmek. Yoksa şimdiye kadar evde denemiştim 😂 Ama eşim tam 12. Günü kampanya dönemine başlıyor, vardiyası olacak. O yüzden yanımda olsun istiyorum. Belki 11 inde bakıtırım duruma göre işte. Yoksa bana kalsa direk test günü 🙈🙈
Tmm canım benim çok ta dillendirmeyelim sağlıkla olsun en güzeli olsun🧿hayırlısı diyelim

Amann sinirlenme yasak bize biliyorsun relaks olmamız lazım🤣ben bu ara neye sinirleniyor gibi olsam böle aklıma komik şeyler getiriyorum sırıtık sırıtık geziniyorum eşim bile dedi bu Ara Bi garipsin sen hayatım dedi 🤣🤣o öle deyince çok gülesim geldi
Hahah evet canım haklısın ama o kişilerin karşısına bebeğimle gidince bende bol bol gülücem😅😅😅

Evet kuzum iyi bence, hepsini içerenden vermiş. Bu vitaminler vücuduna girsin de markası önemli değil. Eczacı önerdiyse iyidir 👍🏻 içini ferah tut
Evet eczacı önerdi içinde senin yazdıklarının hepsi varmış sabah propolis karışımlı olanı iç dedi gece diğerini şifa olsun inşallah içerken de dua ediyorum

Merhaba, bende yumurta rezervim çok az şimdilik doktor gonal f verdi bittikten sonra yumurta çatlatma iğnesi vurdu.
Bu ay olumsuz olursa tüp bebek tedavisi yapılacak tolam da 20 bin tutar dedi bu fiyat normal mi .
Benim rahimde sıkıntı yok tüplerde açık rahim filmi çekindim. bana rahimle ilgili hiç bir test yapmadı.
Merhaba ben de ilk opumu 13 eylülde oldum ilaçlar dahil toplam 20 bin civarı tuttu ama daha transfer olmadı o ne kadar tutacak konuşmadık ama sanırım ben epey pahalı bir yere gitmişim. Bende de yumurta rezervi azlığı var, sadece 1 yumurtam 6. Güna dayandı ve orta kalite olmasına rapmen dondurduk. Kim sonu reglinde bir toplama daha yapacağız bakalım o nasıl ılacak. Sonra miyom ve polip ameliyatı olacağım. Miyomum çok büyükmüş erken doğum riski yaratırmış hamilelikte. O yüzden o ne kadar zamanda iyileşecek ve transfer ne zaman olacak hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla hepimiz uğraşlarımızın karşılığını görür, evlatlarımıza kavuşuruz 🙏🙏🙏

Dz
Tmm bende erken olduğunu düşündüm zaten toplama zamanı konuşurum olmazsa şimdiden böyleyse bu ay heyecan dorukta geçicek sanırım tşk ederim usanmadan cvp yazdığın için çok öpüyorum sende yaz buraya her ayrıntıyı olurmu🥰
yaşınız kaç? Kanunen 35 yaş altına 1 35 yaş üstüne 2 embriyo koyuluyor. Ben de ikinci opu’da inşallah embriyo oluşursa şimdi dondurulanla beraber 2 tane koyulmasını iateyeceğim, 38 yaşındayım

Back
X