Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kızlar bugün beni aradılar çok mutluyum ama daha değil 🤲🥰🥰🥰🥰🥰
10 yumurta
5 tane dolenmis
2 tane işlemediler
2 tane boş çıktı
1 tane sağlık yumurta

İnsalah kızlar dua edin 5 tane olan embriyo 5. Gunee gitsin yani Çarşamba gününe kadar 🥰😔🤲🥰🥰🥰
😍
Dualarınızı bekliyorum
Canım benim gözün aydın . Hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı darısı başımıza inşallah ❣

Evet bayağı heyecanlı💖boyutları hakkında bilgi vermedi acelesi vardı biraz sanırım. Dozu artıracak bugün kan sonuçlarına göre hareket edicez benden haber bekle dedi haber bekliyorum sonuçlar çıksın arar zaten senin kontrol ne zaman peki
Hadi hayırlısı canım benimki pazartesi günüü🥰 bakalım benim kaç yumoş olduu. Bugün adetimin 5.günü

Evet cnm 5 10 dk lik anestezi sadece. Bence kolay bı zorluğu yok bı gıdım rahatlık lazım. Transfer çarşamba belli olacak. Dr adet olunca hemen ara dedi.
Opudan sonra hemen adetmi olunuyor adet sonrasımı transfer oluyor taze transfer demi aynı adet sonrası oluyor canım

Maşallah maşallah 🥰

Caglunal Caglunal Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt Evet şimdi adet olunca ara hemen dedi Dr. Şimdi çarşamba günü 5. Gün ondan sonra kalanlar dondurulacak adet olunca haber vereceğiz. Sonrasını ben bilmiommm ❣️❣️❣️
1 adet dönemi geçirmiş oluyor bu iyi bişey bence vucüt dinlenmiş oluyor bakalım bizim dr. İnşallah öyle yapar

Caglunal Caglunal Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt
Şimdi çıktım doktordan 5 tane var . Çok moralim bozuldu doktorum da 1 tane olduğunda bile biz seviniyoruz dedi . Senin yaşın genç az olsun öz olsun dedi ama yine de ikna olamadım 5i bile toplansa kaçı gidecek 5.güne Allah bilir 😥
Canım morelini bozma 30 tane toplanıp hiç döllenmeyenler var 1 tane olsun sağlıklı olsun öyle düşün vardır rabbimin bir bildiği🤲

Back
X