- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
Bizim doktor bugün istedi değerlendirip bilgi vericekmişYumurt kontrolünde göster canım dr aslında en başta istiyorlar sperm testini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim doktor bugün istedi değerlendirip bilgi vericekmişYumurt kontrolünde göster canım dr aslında en başta istiyorlar sperm testini
Aynen dediğin gibi bak az önce aradım sonuçlar bana geldi canım değerlerin düşük biraz sanırım dedim. Yanlış anlamasın diye hassas davrandım demekki suç bende dedi yüzüme kapattıYa canım kusura bakma ama çok sinir oluyorum eşler böyle yapınca bazen benim eşimde diyor biraz zayıfım ben senin yüzünden olmuyor yemek yemiyosun vitaminli değilsin bu yüzden olmuyor diyor ama eşiminde morfolojisi 3 ileri sperm ileri harekette %4 tü. Morfolojisinin 4 üzeri olması gerekiyor diyorlar. Ben 2 yıldır yumurta takibi çatlatma tedavisi gördüm her seferinde 1-2 ya da 3er yumurtam oluştu doktor çok kaliteli dedi her seferinde ama olmuyordu. Bence bizde sorun eşimde ama hep bana suç atıyor sinirlerim bozuluyor o öyle yapınca. Ya sonuçta sevdiğin insanla evlisin problem sende veya bende ne farkeder birlikte kalkmalıyız bu işin altında ama yok illa kusur bulunacak![]()
Kız güldürdün beni vallahiAynen dediğin gibi bak az önce aradım sonuçlar bana geldi canım değerlerin düşük biraz sanırım dedim. Yanlış anlamasın diye hassas davrandım demekki suç bende dedi yüzüme kapattısuç diyor yaaa bunu suç görüyor
bu adam öldürecek beni inanki ego tavan neden suç olsun ki bu olay sağlık sigarayı azalsa biraz yediğine içtiğine dikkat et se düzelir oysaki. Biliyormusun keçi boynuzu özü pekmezi var diyorumki bak ben o kadar takviye alıyorum sende ye canım zehir mi sanki diyorki ben kendimden eminim bana gerek yok hala bana laf sokuyor
eşler aslında bizim ilk çocuğumuz ben artık böle düşünüyorum
![]()
Yazınızı okudum ve yazmak istedim öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah o 5 yumurtanın birisi size hayırlısı ile bebiş olarak dönerhiç yumurta sayısına takılmayın inşallah sağlıklı ve kaliteli olurlar önemli olan bu benimde 3 yumurtam toplantı çok şükür 3de döllenip 5. Güne geldi fakat 1 tanesinin gelişimi 5.gün durdu ve 2si transfer oldu çok şükür pozitif gördüm pazartesi kese için gidicem Rabbim sizlerede hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
❤ yumurta sayısına takılıp moral bozma olurmu
![]()
Demi sinir ediyorlar insanı ayy zaten herşeyi biz yaşıyoruz Bi gidip orda şey veriyorlar bimbir naz nuz gıcıklar vallahiKız güldürdün beni vallahibende eşime dedim sorun bende git boşan benden çocuğun olur derim ağlayarakk
oluyor böyle şeyler
Sorma sorma bizimkide öyleDemi sinir ediyorlar insanı ayy zaten herşeyi biz yaşıyoruz Bi gidip orda şey veriyorlar bimbir naz nuz gıcıklar vallahi![]()
Bende 225le başladım. Hatta akıllı benCanım hadi hayırlı olsun inşallahdoktorlar doz başlangıcını neye göre belirliyor acaba beni 225le başlattı yaa
![]()
Allah razı olsun inşallah sizinde sağlıklı kaliteli yumurtalarınız olur önemli olan 1 yumurta 1 spermAmin hayırlısı ile kucağınıza alın gerçekten yumurta sayısının hiç önemi yok benim yumurtam fazla ama ben sevinmiyorum çünkü önemli olan bir adet sağlıklı embriyo o yüzden sayı hiç önemli değilbysgns
Ya sana yemin ederim aynıııyız benim eşimde öyle d vit al diyorum sofrada getiriyorm yemem ben diyo keçiboynuzu kaynatıp önüne götürüyorum içmem ben sağlıklıyom diyor. Bende hep kırmamak için sesimi çıkarmıyorum ama ezilen biz oluyoruz. O gün doktorr protein ağırlıklı beslen dikkat et yendiğine içtiğine dedi çıktık doktordan arabada başladı işte sen çok az et tüketiyorsn senin yüzünden olmuyo falan dedi inan ağzıma geldi sen sperm hzıından morfolojinden haberin var mı demek ama yine sustum incitmeyeyim diye ah ah Rabbim bizim yardımcımız olsun vallaAynen dediğin gibi bak az önce aradım sonuçlar bana geldi canım değerlerin düşük biraz sanırım dedim. Yanlış anlamasın diye hassas davrandım demekki suç bende dedi yüzüme kapattısuç diyor yaaa bunu suç görüyor
bu adam öldürecek beni inanki ego tavan neden suç olsun ki bu olay sağlık sigarayı azalsa biraz yediğine içtiğine dikkat et se düzelir oysaki. Biliyormusun keçi boynuzu özü pekmezi var diyorumki bak ben o kadar takviye alıyorum sende ye canım zehir mi sanki diyorki ben kendimden eminim bana gerek yok hala bana laf sokuyor
eşler aslında bizim ilk çocuğumuz ben artık böle düşünüyorum
![]()
Hahaha ciddi misinnnn bi sorun olmadı demiii???Bende 225le başladım. Hatta akıllı benkağıtta yazanı yanlış anlayıp 225 sabah 225 akşam vuruldum
![]()
Allah razı olsun canım darısı sizlere inşallah hayırlı zamanda hayırlısı ileNefes0858 canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla doğar inşallah ağzın bal yesin bende böle düşünüyorum canım ama arkadaş ta haklı insan korkuyor kafaya takıyor oysaki daha rahat olmamız lazım bu dönemde
Sonu 24 YumurtaHahaha ciddi misinnnn bi sorun olmadı demiii???
Canım süper işte varmış ondada bi hikmetSonu 24 Yumurta![]()
Bugün 1. Güne kalan 18 embriyo. Hadi hayırlısı bakalimCanım süper işte varmış ondada bi hikmet![]()
İnşallah 5.güne kalsın hepside canımBugün 1. Güne kalan 18 embriyo. Hadi hayırlısı bakalim
Ben de öyle kendimi motive etmeye çalışıyorum canım . Hep hayırlısını istedim bu zamana kadar nasip böyleymiş . İnşallah hayırlısıyla olur.Canım morelini bozma 30 tane toplanıp hiç döllenmeyenler var 1 tane olsun sağlıklı olsun öyle düşün vardır rabbimin bir bildiği![]()
OnYazınızı okudum ve yazmak istedim öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah o 5 yumurtanın birisi size hayırlısı ile bebiş olarak dönerhiç yumurta sayısına takılmayın inşallah sağlıklı ve kaliteli olurlar önemli olan bu benimde 3 yumurtam toplantı çok şükür 3de döllenip 5. Güne geldi fakat 1 tanesinin gelişimi 5.gün durdu ve 2si transfer oldu çok şükür pozitif gördüm pazartesi kese için gidicem Rabbim sizlerede hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
❤ yumurta sayısına takılıp moral bozma olurmu
![]()
Bir embriyo dan ikiz Ler mi oldu yoksa çift embriyo transferi yaptilarBu arada geçen sene arkadaşım ege üniversitesi nde tüp bebek tedavisi gördü şu an ikizleri var Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı evlad nasip etsin![]()
Allah yardımcımız olsun gerçektenYa sana yemin ederim aynıııyız benim eşimde öyle d vit al diyorum sofrada getiriyorm yemem ben diyo keçiboynuzu kaynatıp önüne götürüyorum içmem ben sağlıklıyom diyor. Bende hep kırmamak için sesimi çıkarmıyorum ama ezilen biz oluyoruz. O gün doktorr protein ağırlıklı beslen dikkat et yendiğine içtiğine dedi çıktık doktordan arabada başladı işte sen çok az et tüketiyorsn senin yüzünden olmuyo falan dedi inan ağzıma geldi sen sperm hzıından morfolojinden haberin var mı demek ama yine sustum incitmeyeyim diye ah ah Rabbim bizim yardımcımız olsun valla
İnşallah canım tşk ederim aynenn keçi boynuzu özü bende duydum hemen aldım zaten inşallah sana nasip olan banada nasip olsunAllah razı olsun canım darısı sizlere inşallah hayırlı zamanda hayırlısı ilekesinlikle stres baş düşman moralinizi yüksek tutun beslenmenize dikkat edin Rabhim ne derse o en iyisini en hayırlısını o biliyor❤ tedavi aşamasındaki arkadaşlarım size tavsiyem eşiniz keçi boynuzu özü kullansın kabak çekirdeği tabi bunu sizde yiyin avakado yiyebiliyorsaniz günde yarım mutlaka yiyin ceviz fındık balık sağlıklı beslenmenin çok etkili olduğunu düşünüyorum Rabbim yürüdüğümüz bu yolda hayırlısı ile hepimizin yüzünü güldürsün ve annelik duygusunu bizlere yaşatsın
![]()
Ah ah canım tedaviye baslamanıza çok sevindim. Sana basından beri eşinden dolayı kaynaklı olabilir diyordum. Bir kere hamile kalmış olman maalesefki sağlıklı spermin olduğunu göstermiyor işte. Sağlıksız sperm demek düşükleri getiriyor. Veya hiç hamile kalınmıyor. Aslında tedavinin en basından doktorun istemesi gerekiyordu sperm testini söylemiştim sana da. Ki problem çıkarsa düzeltip vitamin vs kullandırıp sonra tedaviye baslanması daha sağlıklı oluyor. İnsallah kaliteli embriyoların olurİnşallah canım tşk ederim aynenn keçi boynuzu özü bende duydum hemen aldım zaten inşallah sana nasip olan banada nasip olsunduanın böylesi de güzel Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
![]()