Canim olmadı raporlu diye doktor bana tek transfer edeceğiz valla belli olmaz bakarsın ikizim olurNe güzel maşallahtek embriyo transferimi oldun canim sen çift istiyordun sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim olmadı raporlu diye doktor bana tek transfer edeceğiz valla belli olmaz bakarsın ikizim olurNe güzel maşallahtek embriyo transferimi oldun canim sen çift istiyordun sanki
İnşallah kuzumAmin insAllah insaAllahrabbim herkesin duasını kabul etsin sıra sizde sizi bekliyoruz Birlikte teyze olacağız
Anladım olsun canım tek embriyo da bile çift olabiliyor hayırlısı olsun inşallahCanim olmadı raporlu diye doktor bana tek transfer edeceğiz valla belli olmaz bakarsın ikizim olurbunada çok şükür
Hayır canım tek embriyo transferi oldum çünkü doktor dedi rapor olduğu için ve yaşında küçük olduğu için kabul etmediler neyse boşverdim sağ salim olsunda rabbim nelere kadirdirİnşallah kuzumçitf embriyo transferimi oldun
Nasıl hissediyorsun transferde neler oluyor ayrıntılı yazarmısın müsaitsen vcye gitmek serbestmi transfer yapılırken gördünmü sonda takıldımı neler yaşadın bahsetsene birazHayır canım tek embriyo transferi oldum çünkü doktor dedi rapor olduğu için ve yaşında küçük olduğu için kabul etmediler neyse boşverdim sağ salim olsunda rabbim nelere kadirdir
Canim transfer normal muayene gibi oldu evet ekranda gördüm doktorum kateter yardımıyla embriyo bırakırken hissettim ve çok etkilendim .şuan evde dinleniyorum lavabom olunca gidiyorum ama ikinmak yok sonda ne demek canimNasıl hissediyorsun transferde neler oluyor ayrıntılı yazarmısın müsaitsen vcye gitmek serbestmi transfer yapılırken gördünmü sonda takıldımı neler yaşadın bahsetsene biraz
Transfer sırasında vc ihtiyacı nı karşılaması için vajina ya bişey sokuyorlar hortum gibi diğer ucunda torba var öle bişey takıldımı sanaCanim transfer normal muayene gibi oldu evet ekranda gördüm doktorum kateter yardımıyla embriyo bırakırken hissettim ve çok etkilendim .şuan evde dinleniyorum lavabom olunca gidiyorum ama ikinmak yok sonda ne demek canim
Ben prognexy diye bi igne kullamistim ilk trqnsferden sonra insani felc ediyo resmen. Kolonyayla ovdum iyi geldi. Bi dene benceBu arada aranızda progestan iğne vurulan var mı ? Beni mahvetti bugün ikinciyi vuruldum ayağımı kaldırıp merdiven çıkamıyorum![]()
Evet canım şu an öyle görünüyor inşallah döllenme olur ya da o bir tane döllenen ilerlerseKıyamam kuzum atlamışım senin yazını şimdi gördüm inşallah sağlıklı embriyon olur dua et gerçekten Allah sabır versin bizlere çok zor ni süreçten geçiyoruz. Taze transfer olacaksa birkaç gün içinde transferin olur inşallah![]()
Ay deneyeyim inşallah iyi gelir yakar dedi hemşire ama bu yanma değil iğneden 5 dk sonra dediğin gibi felç ediyor arabayı zor sürdüm eve geldim. Merdivenleri zor çıktım.Ben prognexy diye bi igne kullamistim ilk trqnsferden sonra insani felc ediyo resmen. Kolonyayla ovdum iyi geldi. Bi dene bence
Bana bir kutu yazmış 5 tane var , bitene kadar muhtelemen transfer olur . Berbat bir şey kolonya dedi şimdi bir arkadaş sen de vurulunca ov inşallah iyi gelir.Canim onuda bana verdi doktor vurmadım ama yarın vuracam
Beklenen adet tarihiBat nedir acaba??
Ayy Allah korusun hiç aklına getirme bile pozitif düşünmeye çalış biliyorum zorEvet canım şu an öyle görünüyor inşallah döllenme olur ya da o bir tane döllenen ilerlerseçok zormuş gerçekten her aşaması ayrı stres , şimdi yarın telefonu nasıl açacağım diye korkuyorum ya hiçbiri ilerlemezse biterse diye...
Allah razı olsun canım , inşallah sonu hepimiz için güzel olsunAyy Allah korusun hiç aklına getirme bile pozitif düşünmeye çalış biliyorum zorsenide çok iyi anlıyorum aslında inşallah hayırlı haberler alacaksın bol bol oku dualarım seninle
![]()
Amin inşallah mucizeler bizimle olsun , Rabbim hepimizi muradımıza erdirsinYarın hepimiz için güzel bir gün olsun![]()
Amin inşallahAllah razı olsun canım , inşallah sonu hepimiz için güzel olsun
Amin inşallah mucizeler bizimle olsun , Rabbim hepimizi muradımıza erdirsin![]()
Hastaneden çıkınca haber verYarın hepimiz için güzel bir gün olsun![]()
Şuan sıramı bekliyorumHastaneden çıkınca haber ver
Gun gectikce daha kotu oluyor, hareketlerin kısıtlanıyoAy deneyeyim inşallah iyi gelir yakar dedi hemşire ama bu yanma değil iğneden 5 dk sonra dediğin gibi felç ediyor arabayı zor sürdüm eve geldim. Merdivenleri zor çıktım.
Evet canım o bendede var öyle heyecanlı oluyorumkiŞuan sıramı bekliyorum
Korku gerginlik heyecan ne ararsan var![]()