- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
Çıkınca haber ver olurmu hadi hayırlı haberler le gelŞuan sıramı bekliyorum
Korku gerginlik heyecan ne ararsan var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkınca haber ver olurmu hadi hayırlı haberler le gelŞuan sıramı bekliyorum
Korku gerginlik heyecan ne ararsan var![]()
Rabbim emeğini görsün inşallah o bir tanesi senin olsun kucağında olsun inşallah rabbim hepimize yardımcı olsunCaglunal
EzgininAnnesi
Hayalperestttttttt
Bugün yine aradılar.
1 tane döllenmiş embriyom var .
Diğer iki tanesini gözleyeceklerdi , biri patolojik döllenmiş kullanamayız dedi diğeri de döllenmemiş.
Allah kalan 1 taneye uzun ömür versinbebek olup gelsin bana .
3.gün transfer olmayacak mı dedim. Doktorum en azından 4 ya da 5.günü görebiliyor mu bekleyelim dedi.
Dualarınızı eksik etmeyin nolur![]()
İnsaAllah olacak Rabbimin izniyleCaglunal
EzgininAnnesi
Hayalperestttttttt
Bugün yine aradılar.
Diğer iki tanesini gözleyeceklerdi , biri patolojik döllenmiş kullanamayız dedi diğeri de döllenmemiş.
3.gün transfer olmayacak mı dedim. Doktorum en azından 4 ya da 5.günü görebiliyor mu bekleyelim dedi.
Olacak kuzumCaglunal
EzgininAnnesi
Hayalperestttttttt
Bugün yine aradılar.
Aynen canım hiç yumurtası olmayan kişiler var öyle düşün 2 adet embryo sanırım 5. Gün değil miGeldim Kızlar;
2 adet embriyocuğum kalmış.
Buna şükür
Doktor dedi biraz endişelisin bak burda çok yumurta toplanıp hiç kalmayan hastalar var. Bize 1 tane bile yeterİlaçlar verdi. 12 günlük bi rshim dinlendirme sürecine girdik.
11 Eylül de kontrol; 4 5 gün sonra da transferini yaparız dedi
Allah'ım o günlere kavuşmayı nasip etsin![]()
Canım inşallah embriyon sana bebiş olup gelecek inanıyorum benCaglunal
EzgininAnnesi
Hayalperestttttttt
Bugün yine aradılar.
Rabbim emeğini görsün inşallah o bir tanesi senin olsun kucağında olsun inşallah rabbim hepimize yardımcı olsun![]()
Olacak kuzum![]()
İnşallah kızlarİnsaAllah olacak Rabbimin izniyle![]()
Evet canım 5. GunAynen canım hiç yumurtası olmayan kişiler var öyle düşün 2 adet embryo sanırım 5. Gün değil mi
Hadi gözün aydın canım inşallah Rabbim nasip eder ikisi birden mi transfer olacak .Geldim Kızlar;
Buna şükür
Doktor dedi biraz endişelisin bak burda çok yumurta toplanıp hiç kalmayan hastalar var. Bize 1 tane bile yeterİlaçlar verdi. 12 günlük bi rshim dinlendirme sürecine girdik.
11 Ekim kontrol pardonGeldim Kızlar;
Buna şükür
3. Gün olanlar da çöp oldu canım.Hadi gözün aydın canım inşallah Rabbim nasip eder ikisi birden mi transfer olacak .
Senin zaten 3.gün dondurulmuşların da vardı değil mi. Hiç üzülme bak ben 1 taneye umut bağladım.
Hadi gözün aydın aynen hiç tedirgin olma bak 2 tane embryon varGeldim Kızlar;
Buna şükür
Hadi bakalım inşallah şimdi biri tutar diğeri de ileride kardeş olur ona3. Gün olanlar da çöp oldu canım.
Sadece 2 adet.
1 tanesi transfer olacak.
Diğerini bilmiyorum sanırım donduracagız.
Seni aradılar mi ? Canim3. Gün olanlar da çöp oldu canım.
Sadece 2 adet.
1 tanesi transfer olacak.
Diğerini bilmiyorum sanırım donduracagız.
Ben muayneye gittim canımSeni aradılar mi ? Canim
Merhaba cetrotide duruyorsa ben alabilirim :)Kzilar benim elimde tüp bebek ilaclarim kaldı yeni başlayan yada bakın bu ilaçlar size oluyorsa gönderebilirim isteyenler doktoruna danışıp gonderebilirim
Evet halen var canımMerhaba cetrotide duruyorsa ben alabilirim :)