Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Progestanı fitil olarak ben de transfer önce kullandım canım daha sonra esrtrofem de transfer öncesi vardı sonrasında prednol ve cpraspin verdi yarın test vercm bekliorum
Bende fitil olarak kullanıyorum canım yarın sabah transfer olucam inşallah 🥰

Valla ben de çok açık aradım kuzum 5.gün kasık agrım başladı bel agrım oldu resmen adet sancısını çektim bacak agrım oldu başka bir sıkıntım yoktu 10.gün sabah idrar yaparken kan işedim sandım sonra peçete ile sildigim de kahve rengi leke geliordu akıntıdan daha şekildeydi leke ve akşamına mide bulantısı ve kasık agrısı daha çok yaşadım yarın test vercm bekliorum
Kanaman devam ettimi peki transfer in kaçıncı günündesin

Allah Razı Olsun Güzeller. Dilimden gönlümden hiç düşmüyor . Rabbim bu eşsiz duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah 🧿.
Artık ilaçlardan hormonlar o kadar değişmiş o kadar hassas olmuşum ki;, eşimle saçma sapan birşey yüzünden kavga edip, yatağa girdim ağladım. O an aklımdan neler neler geçti. Ya tutmazsa ya olmazsa... Neyse dedim unut yat en iyisi 😔😔
İlaçlar hormonları etkiliyor değilmi bende çok hassasım bu ara bizde gece tartıştık hatta annem deyim şuan gece annemde kaldım. Bende çok düşündüm ya olmazsa diye en güzeli düşünmemek ama bu aşamada gelde düşünme çok haklısın anlıyorum seni Allah'a sığındık canım benim inşallah yüzümüz güler 🙏

Buna çok şükür canım 🤲🏼 Olsun gec olsun temiz olsun rabbim en temizinden sana hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize burada sabır ve beklemek cok onemli dua edelim sabırla . Canını asla sıkma bak sana ne diyecem gel bari önden gidenler var sana ön fikir olsun bilgi olsun fıstıgım başkaları yorumlarımızı görüp sorular birbirimize destek olalım 😍😘 bak şimdi oksapar ignesini vurdum uyudum dinleniyorum bak bende evde suan öyle bir gaz ve adet olacagım gibi agrım var ve kasıklarım agrıyo cok şükür belirtiler başladı dr sordum cok normal böyle belirtiler olmasılazım dedi gelde mutlu olma 😘😍🥰♥️ Bunada sukür olmayınca da yine uzuluyo olunca seviniyoz nsaAllah hepimiz bu ay anne olacagız inaniyorum burdakı kızlar hepimiz aynı ayda yaptık ben çok hissediyorum 🤲🏼🤲🏼arkadaşlarla sonra insagramda grup kurup hamile donemimizi anlatırız inşaAllah birlite güzel seyler düşünelim rabbim neylerse güzel eyler 😍♥️
Aynen kuzum siz tecrübeleriniz paylaşacaksınız inşallah ❤️ Kapıyı siz açın arkanızdan geleceğim inşallah ❤️😍🤣 ekim sonuna herkes güzel haberi versin inşallah bu topikte

Olsun canım geç olsun güzel olsun. Allah biliyor ya ben taze oluyor diye gerildim acaba dinlemiş olsaydı vücudum dedim durdum içimden . Rabbimden hayırlısını istedik demek böylesi hayırlıymjş öyle düşün.
Aynen kuzum hayırlısı böyledir belkide sonucumuz güzel olsun güç olmasında geç olsun demi

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi

🤩" Dua listesi "😍

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Devam Ediyor )
3. Merveecan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7. Kardelen060492 Kardelen060492

Allah Razı Olsun Güzeller. Dilimden gönlümden hiç düşmüyor . Rabbim bu eşsiz duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah 🧿.
Artık ilaçlardan hormonlar o kadar değişmiş o kadar hassas olmuşum ki;, eşimle saçma sapan birşey yüzünden kavga edip, yatağa girdim ağladım. O an aklımdan neler neler geçti. Ya tutmazsa ya olmazsa... Neyse dedim unut yat en iyisi 😔😔
Üzülme canım , bu süreçte kendi motiveni yüksek tut stres yapma. Canim artık herşey Allah'ın elinde ,🤲

Valla ben de çok açık aradım kuzum 5.gün kasık agrım başladı bel agrım oldu resmen adet sancısını çektim bacak agrım oldu başka bir sıkıntım yoktu 10.gün sabah idrar yaparken kan işedim sandım sonra peçete ile sildigim de kahve rengi leke geliordu akıntıdan daha şekildeydi leke ve akşamına mide bulantısı ve kasık agrısı daha çok yaşadım yarın test vercm bekliorum
Canim test verdinmi

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi

🤩" Dua listesi "😍

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Devam Ediyor )
3. Merveecan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7. Kardelen060492 Kardelen060492
Ben okudum EzgininAnnesi EzgininAnnesi Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlısıyla o güzel duyguyu nasip ettirsin🤍🙏🏼

Back
X