Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Maşallah sana🙏😃çok güzel iyi geçmiş baya yumurtan varmış canım inşallah benimde çok yumurtam olur
Çok yumurta olması önemli değil, bazen 30 yumurta toplanıp sadece 3 tane kalan arkadaşım var. Benden 4 yumurta toplandı mesela 3 tanesi 5. Gün embriyosu oldu :) döllendiler

Çok yumurta olması önemli değil, bazen 30 yumurta toplanıp sadece 3 tane kalan arkadaşım var. Benden 4 yumurta toplandı mesela 3 tanesi 5. Gün embriyosu oldu :) döllendiler
Ne güzel maşallah benimde 3 tane döllenmiş embriyom var sabah transfer olucak 3 gün embriyosu taze transfer inşallah tutar 🙏🧿

Hayır devam etmedi kanama degildi zaten küçük leke gibiydi bitti yarın kan testim var inşallah bebegim benimledir🙏
Tutunma belirtisidir inşallah çoğu yerde okudum genellikle lekelenme oluyormuş bide bişey sorucam transferden sonra yürüyerek mi odana gelip dinleniyorsun yada olduğun yerdemi yatıyorsun nasıl oluyor canım yazarsan sevinirim

Ne güzel maşallah benimde 3 tane döllenmiş embriyom var sabah transfer olucak 3 gün embriyosu taze transfer inşallah tutar 🙏🧿
Ay kuzum yarın mı transfer mesajları okurken kaçırmışımmm bana opu olurken sana transfer olacak hayırla olsun inş abdest alıp git bolca dua et sıkı sıkı tutunsun sana inş🙏🏼🙏🏼😍😍

Back
X