- Emoji Skoru
- 9.526
- Puanlar
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç vesvese yapma canım inşallah her şey yolunda ilerleyecek korkuyla bebeğini de kendini de germeBizde bir an önce konuşuruz inşallah, haftaya kalp atışı randevusu var kafada kuran bir başak burcu olarak içim rahat değil umarım duyarız kalp atışını herşey güzeldir
Aminn. Ailede de var ikiz bakalım hayırlısı olsun inşAllahGönlünüze göre olsun canım inşallah bizim hiç aklımızda yoktu çok şaşırdık hatta nasipmiş oldu
Aminn.En güzeliyle hayırlısıyla nasip olsun canım dualaşalım mübarek aylar hürmetine![]()
Tebrik ederim canımSat 17 Aralıktı gebelik testiyle çıkmadı arkadaşlarım hissetmiş zorla kan testine götürdüler oysaki hiç belirtim yoktu![]()
AminnAminn.Senin de gönlünce olsun inşAllahh. Test ne zaman yapacaksın?
Ay aminnn. İnşAllah seninledirrr bebişş. Rabbim kimsenin umutlarını krımasın. Bebek düşünmeye başladıktan sonra daha iyi anlıyorum isteyen herkesi. O yüzden her habere seviniyorum. Ve burdakiler isim olarak olmasa da hep dualarımda valla. Çünkü aynı duyguları yaşıyorum 3 aydır ben de. Femometer ne? Ben gebelikle alaklı çoğu şeye uzağım baya.Aminnbat 15 Ocak o günü beklerim gelmezse yaparım yoksa çok üzülüyorum
şuan Femometerle takipteyim bakalım inşallah nasip olmuştur minnakım
![]()
Amin inşallahGebe olduğunu yeni öğrenenler gözünüzaydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de Eylül annesi olmak istiyorum bat bekliyorum. Dua edin lütfen![]()
Evet ovulasyon takibi yaptım 28 Aralık pik 29 sabahı çatlama oldu ovulasyona devam ettim bugün yaptım ovulasyon dün ve bugün pik gösterdi gebelik testi yaptım negatifti arkadaşların ısrarıyla kan testi yaptım alışmıştım negatife kesin negatif diye beklerken 58 çıktı degerimTebrik ederim canımsağlıkla kavuşmak nasip olsun gebelik testini ne zaman yapmıştın benim de 18 Aralık sat yakınız
yumurtlamanı biliyor muydun?
Eğer stresli geçiyorsa üç aydır ben yumurtlama takibi tavsiye ederim canım Femometer şuan için gerek yok ama innovita lh testlerini muhakkak dene net yumurtlama görürsün ona göre ilerlersiniz. Insta sayfasında da destek veriyolar minnakkurabiyeler di sayfası sanırım. Bir de o sayfada köpek pozisyonunu çok deneyip gebe kalan vardı incelersin biAy aminnn. İnşAllah seninledirrr bebişş. Rabbim kimsenin umutlarını krımasın. Bebek düşünmeye başladıktan sonra daha iyi anlıyorum isteyen herkesi. O yüzden her habere seviniyorum. Ve burdakiler isim olarak olmasa da hep dualarımda valla. Çünkü aynı duyguları yaşıyorum 3 aydır ben de. Femometer ne? Ben gebelikle alaklı çoğu şeye uzağım baya.![]()
Oyy çok güzel 11. Günde görmüşsün çok erken müjdeEvet ovulasyon takibi yaptım 28 Aralık pik 29 sabahı çatlama oldu ovulasyona devam ettim bugün yaptım ovulasyon dün ve bugün pik gösterdi gebelik testi yaptım negatifti arkadaşların ısrarıyla kan testi yaptım alışmıştım negatife kesin negatif diye beklerken 58 çıktı degerim
Tebrikler canım sağlıkla geçsin süreçArkadaslar bugun gittiik sat a göre 5+3
ultrasona göre 5+6 hafta ,karındanda göründü sonra vajinal ultrasonlada baktık ,24 ocakta randevum kalp atısı için,sağlıkla görsün herkes bebişini![]()
Evet çok erken inşallah sizden de müjdeli haberi bekliyor olacağım burdaki herkesin sağlıklı bebisleri olur inşallahOyy çok güzel 11. Günde görmüşsün çok erken müjdeinşallah sağlıkla kavuşursunuz
![]()
tesekkurlerTebrikler canım sağlıkla geçsin süreçsat genelde geçerli oluyor doğum için usglerin yanılma payı çok yüksek
![]()
Oyy Aminn gebelerin duası kabul olur bize aklına geldikçe dua et olur muEvet çok erken inşallah sizden de müjdeli haberi bekliyor olacağım burdaki herkesin sağlıklı bebisleri olur inşallah![]()
Aminn canımtesekkurlerinşallah guzel sonuclanmayı nasip etsşn allah herkese
![]()
Amin amin inşallah o kadar dua ediyorum ki hepte etmeye devam edicem anneliği tüm kadınlar hakediyor ve bu bekleyiş bir an önce son bulsun kucaklarınız o sevgiyle dolsunOyy Aminn gebelerin duası kabul olur bize aklına geldikçe dua et olur mukolay olsun tüm süreçlerimiz
![]()
Tamam canım bakarım teşekkür ederimm. Ya yumurtlama takibine gerek yok bizde, olacağı varsa olur diyorumEğer stresli geçiyorsa üç aydır ben yumurtlama takibi tavsiye ederim canım Femometer şuan için gerek yok ama innovita lh testlerini muhakkak dene net yumurtlama görürsün ona göre ilerlersiniz. Insta sayfasında da destek veriyolar minnakkurabiyeler di sayfası sanırım. Bir de o sayfada köpek pozisyonunu çok deneyip gebe kalan vardı incelersin bien güzeli kolayı olsun