- Emoji Skoru
- 150
- Puanlar
- 18
Amin amin hepimizin insallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin hepimizin insallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizde bir an önce konuşuruz inşallah, haftaya kalp atışı randevusu var kafada kuran bir başak burcu olarak içim rahat değil umarım duyarız kalp atışını herşey güzeldirKızlar Ocak anneleri grubuna bakıyorum doğum emzirme vs konuşuyorlar tahminen biz ne zaman o günlere geliriz![]()
Benimde haftaya perşembe kalp atışı için randevum heyecanla bekliyorumBizde bir an önce konuşuruz inşallah, haftaya kalp atışı randevusu var kafada kuran bir başak burcu olarak içim rahat değil umarım duyarız kalp atışını herşey güzeldir
Benimde haftaya perşembe kalp atışı için randevum heyecanla bekliyorum
Aa öyle miii benim tam 6 haftalık oluyor senin 7 olacak sanırımAa benimde aynı güünnn
6+6 oluyorum canım bendeAa öyle miii benim tam 6 haftalık oluyor senin 7 olacak sanırım
Keseyi karından mı gördün6+6 oluyorum canım bende
Evet canım karından gördü kese ve yolk seninKeseyi karından mı gördün
Kanamam olduğu için vajinal baktı kalp atışını karından bakar diye umuyorumEvet canım karından gördü kese ve yolk senin
Kese dışında mı kanaman varmışKanamam olduğu için vajinal baktı kalp atışını karından bakar diye umuyorum
Evet kese etrafında küçük kanama alanı var iğne ve fitil verdi kullanıyorum toparlanır dediKese dışında mı kanaman varmış
Toparlanır canım hiç merak etme iki ablamdada aynısı oldu gebeliklerinde ve diğer kontrollerinde kanama alanı geçti bileEvet kese etrafında küçük kanama alanı var iğne ve fitil verdi kullanıyorum toparlanır dedi
Hayırlı uğurlu olsun canım ikinci çizgi çok net gözüküyor umarım kan testi ile kesinleşirrBen de buradayım galibakan vermedim henüz son ad tarıiihi 15 aralık
İnşallah önceden düşüğüm oldu ondan dolayı biraz korkuyorumToparlanır canım hiç merak etme iki ablamdada aynısı oldu gebeliklerinde ve diğer kontrollerinde kanama alanı geçti bile
Hayırlı olsun canımBen de buradayım galibakan vermedim henüz son ad tarıiihi 15 aralık
Hayırlı olsun canım her evlilikte sorunlar olur hiç üzülme bebeğini düşünBu gece dayanamayıp beta baktırdım, 692 çıktı sanırım iyi bi değer. Ama eşim en mutlu günlerimde beni çok üzdü, çok ağlattı bu gece. Umarım bebeğim etkilenmez![]()
Oyy maşallahBen de buradayım galibakan vermedim henüz son ad tarıiihi 15 aralık
Canım değerin çok güzel 4-5 güne keseyi bile görürsünüzBu gece dayanamayıp beta baktırdım, 692 çıktı sanırım iyi bi değer. Ama eşim en mutlu günlerimde beni çok üzdü, çok ağlattı bu gece. Umarım bebeğim etkilenmez![]()