- Emoji Skoru
- 88
- Puanlar
- 13
Benimde batma değil böyle tuhaf tuhaf ağrılar ya inşallah normaldirBenim batma değil de solda yanma gibi bir his var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde batma değil böyle tuhaf tuhaf ağrılar ya inşallah normaldirBenim batma değil de solda yanma gibi bir his var
Umarım bunlar normaldir yaBenim batma değil de solda yanma gibi bir his var
Ay hadi bakalım aynı gun duyalım kalp atışını saglıkla mutlulukla dönelim evimizeBen de bugum gittim5+2 keseyi gördük karından. 24 ocak benim de diğer randevum
![]()
Normal normal benim önceki hamileliğimde böyleydiBenimde batma değil böyle tuhaf tuhaf ağrılar ya inşallah normaldir
2. Bebeginiz miNormal normal benim önceki hamileliğimde böyleydi
Evet 2 şubatta 2 yaşında olacak kızım2. Bebeginiz mi![]()
Ay Allah bagişlasin Allah bizede bu yaşlara getirmeyi nasıp etsinEvet 2 şubatta 2 yaşında olacak kızım![]()
Amin inşallahAy Allah bagişlasin Allah bizede bu yaşlara getirmeyi nasıp etsin![]()
Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum. Bende bir sorun olmadı ama fitil kullanan bazı arkadaşlarda lekelenmeler olmuş.Aranızda progestan kullanan var mı acaba ? Doktorum bana ağız yoluyla almamı söyledi sabah bir akşam iki tane ama yan etkilerine dayanamıyorum. Acaba fitil olarak kullansam ki daha etkiliymis aynı sayıda mi almaliyim ne dersiniz
Ben iğne ve fitil kullanıyorum ama onu doktora sorman lazım biz bir şey söylersek yanlış olurAranızda progestan kullanan var mı acaba ? Doktorum bana ağız yoluyla almamı söyledi sabah bir akşam iki tane ama yan etkilerine dayanamıyorum. Acaba fitil olarak kullansam ki daha etkiliymis aynı sayıda mi almaliyim ne dersiniz
Hep öyle oluyor gerçektenGerçekten öyle. Çokta takmıyorum aslında ama tuhaf değişiklikler olunca vücudumda araştırırken buluyorum kendimi ve kapıldıkça kapılıyorum. Allah yardımcımız olsun![]()
Amiin teşekkür ederim, benim aşılama oldu, 27 aralıkta, beklenen günüm bugün veya yarındı kan verdim bugün 110 çıktı değerimOyy maşallahAllahım kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin kaç gün kala bu test
benim de 18 Aralık son adet tarihi ama test için korkuyorum
![]()
Benim de 15 aralıktı, ama tabi ilaç iğne kullandım biraz daha erkene geldi benim günüm, test uapınca haberdar etOyy maşallahAllahım kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin kaç gün kala bu test
benim de 18 Aralık son adet tarihi ama test için korkuyorum
![]()
Oy hadi sağlıkla gelsin minnakAmiin teşekkür ederim, benim aşılama oldu, 27 aralıkta, beklenen günüm bugün veya yarındı kan verdim bugün 110 çıktı değerim
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
tamam inşallah canım ben kandili beklemek istiyorum inşallah müjdeler nasip olurBenim de 15 aralıktı, ama tabi ilaç iğne kullandım biraz daha erkene geldi benim günüm, test uapınca haberdar et![]()
Amin inşallah dileyen herkesin gönlündeki olur inşallahtamam inşallah canım ben kandili beklemek istiyorum inşallah müjdeler nasip olur![]()
Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum. Bende bir sorun olmadı ama fitil kullanan bazı arkadaşlarda lekelenmeler olmuş.
Sizin gördüğünüz yan etkiler neler?
Her durumda doktora sormanız lazım tabii.