• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Aranızda progestan kullanan var mı acaba ? Doktorum bana ağız yoluyla almamı söyledi sabah bir akşam iki tane ama yan etkilerine dayanamıyorum. Acaba fitil olarak kullansam ki daha etkiliymis aynı sayıda mi almaliyim ne dersiniz

Aranızda progestan kullanan var mı acaba ? Doktorum bana ağız yoluyla almamı söyledi sabah bir akşam iki tane ama yan etkilerine dayanamıyorum. Acaba fitil olarak kullansam ki daha etkiliymis aynı sayıda mi almaliyim ne dersiniz
Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum. Bende bir sorun olmadı ama fitil kullanan bazı arkadaşlarda lekelenmeler olmuş.
Sizin gördüğünüz yan etkiler neler?
Her durumda doktora sormanız lazım tabii.

Ben iğne ve fitil kullanıyorum ama onu doktora sorman lazım biz bir şey söylersek yanlış olur

Gerçekten öyle. Çokta takmıyorum aslında ama tuhaf değişiklikler olunca vücudumda araştırırken buluyorum kendimi ve kapıldıkça kapılıyorum. Allah yardımcımız olsun 😂😂
Hep öyle oluyor gerçekten 🥲 geçtiğimiz üç ay ben de kendimde gebelik belirtileri gördüm hep regl geldi 🥶 bu ay da aynı 😄 inşallah bu sefer müjdelerimiz bizimledir ⭐🤗

Oyy maşallah 🥹 Allahım kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin kaç gün kala bu test 🍀 benim de 18 Aralık son adet tarihi ama test için korkuyorum 🥲
Amiin teşekkür ederim, benim aşılama oldu, 27 aralıkta, beklenen günüm bugün veya yarındı kan verdim bugün 110 çıktı değerim

Oyy maşallah 🥹 Allahım kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin kaç gün kala bu test 🍀 benim de 18 Aralık son adet tarihi ama test için korkuyorum 🥲
Benim de 15 aralıktı, ama tabi ilaç iğne kullandım biraz daha erkene geldi benim günüm, test uapınca haberdar et ☺️

Amiin teşekkür ederim, benim aşılama oldu, 27 aralıkta, beklenen günüm bugün veya yarındı kan verdim bugün 110 çıktı değerim
Oy hadi sağlıkla gelsin minnak 🥳. Bundan sonrası çok kolay güzel olsun su gibi geçsin

Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum. Bende bir sorun olmadı ama fitil kullanan bazı arkadaşlarda lekelenmeler olmuş.
Sizin gördüğünüz yan etkiler neler?
Her durumda doktora sormanız lazım tabii.

Aşırı sersem im. Yastığa kafanızı koyarsınız ya ben o aradaki mesafeyi ayarlayamayip yastiga düşüyorum. Yalpalayarak yuruyorum. Aşırı halsizlik falan. Berbat birşey ağızdan kullanmak. Doktoruma da pek güvenmiyorum sanırım ya. Fitil olarak vermiyorum çünkü fitil düşük yapıyor gibi birşey diyerek ağızdan verdi. Halbuki bir sürü doktor dinledim vajinal uygulama çok daha etkilidir diyor hepsi de.

Back
X