- Emoji Skoru
- 129
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi trenvagonu
-
Cok uzun bi surec değil. O yuzden bence zr degl. Bana en zor gelen kalcadan progestan oluyo. Hergun hastaneye gidiyorum ve sonrasinda biraz agri birakiyo. Bide kimi hemsire sanki matkapla deler gibi yapiyo igneyi. Diger ilaclarin hepsine alistim :)İğne ve ilaçlar gözümü korkuttu şimdiden adetin 2.günü başlayacağım daha zor mu süreç?
Kalçadan progesteron çok zor oluyor. Allah yardımcınız olsun. Ben ilk tranferimde üzerine oturamıyordum ağrıdan. Stresi bırak diyorlardı ancak daha çok strese giriyordum iğne zamanı geldikçe. Göbekten olanı tercih edebilirsiniz. Bence çok daha iyiCok uzun bi surec değil. O yuzden bence zr degl. Bana en zor gelen kalcadan progestan oluyo. Hergun hastaneye gidiyorum ve sonrasinda biraz agri birakiyo. Bide kimi hemsire sanki matkapla deler gibi yapiyo igneyi. Diger ilaclarin hepsine alistim :)
Transferden 5 gun once oldu son kontrolum. 10mm civarinda bi sayi soylemisti. Sonra bidaha bsy demedi dr. Bende unuttum, sormadimMerhaba bende 7 Eylül de transfer olacağım son muayenenizde rahim kalınlığınız kaç mm di kızlar
Endometrium 9,5 mm idi. Transferden 6 gün öncesiydi doğal siklus ile ilerlediMerhaba bende 7 Eylül de transfer olacağım son muayenenizde rahim kalınlığınız kaç mm di kızlar
Bende tedaviye dün başladım Allahın izniyle benimde taze olacakMerhaba kizlar. Hepimize saglikli gebelikler diliyorum. Eylül transferleri olarak bu baslikta mi toplansak :) sonrasinda gebeligimizi de, dogumumuzu da, bebeklerimizi de hepbirlikte takip ederiz.
1 eylulde(bugun) transfer oldum.
Insallah hayirlisiyla guzel haber aliriz
Sizin transferiniz benden bir gün önceymiş. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, var mı herhangi bir belirtiniz?Konu basligi geriye dusmesin diye yorum yapayim, baska arkadaslarimiz varsa eylul transferi, onlarda gelsin.