Eylul 2026 trasferleri

trenvagonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
129
Puanlar
33
Merhaba kizlar. Hepimize saglikli gebelikler diliyorum. Eylül transferleri olarak bu baslikta mi toplansak :) sonrasinda gebeligimizi de, dogumumuzu da, bebeklerimizi de hepbirlikte takip ederiz.

1 eylulde(bugun) transfer oldum.
Insallah hayirlisiyla guzel haber aliriz

Son düzenleme:
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıklı pozitif haberlerinizi alırsınız bende bu ay transfer olacağım ilk denemem çok fazla bir şey bilmiyorum sürece dair taze transfer olacak tahmini 18 Eylül gibi

İğne ve ilaçlar gözümü korkuttu şimdiden adetin 2.günü başlayacağım daha zor mu süreç?

İğne ve ilaçlar gözümü korkuttu şimdiden adetin 2.günü başlayacağım daha zor mu süreç?
Cok uzun bi surec değil. O yuzden bence zr degl. Bana en zor gelen kalcadan progestan oluyo. Hergun hastaneye gidiyorum ve sonrasinda biraz agri birakiyo. Bide kimi hemsire sanki matkapla deler gibi yapiyo igneyi. Diger ilaclarin hepsine alistim :)

Kalçadan progesteron çok zor oluyor. Allah yardımcınız olsun. Ben ilk tranferimde üzerine oturamıyordum ağrıdan. Stresi bırak diyorlardı ancak daha çok strese giriyordum iğne zamanı geldikçe. Göbekten olanı tercih edebilirsiniz. Bence çok daha iyi

Merhabalar bende bu ay transfer olacagim insallah. Bu hafta adet olunca gidecegim transfer hazırlığına. Sanirim ay sonuna dogru transferim olur. Hepimiz icin hayirlisi olsun guzel sonuclar olsun insallah. (İkinci tup bebek denemem olacak)

Hepimiz icin hayirlisiyla, saglikla ilerlesin surec insallah. Kizlar, sonuclari ogrendiginizde yada belirti hissettiginizde yazin mutlaka.

Merhaba bende 7 Eylül de transfer olacağım son muayenenizde rahim kalınlığınız kaç mm di kızlar

Merhaba bende 7 Eylül de transfer olacağım son muayenenizde rahim kalınlığınız kaç mm di kızlar
Transferden 5 gun once oldu son kontrolum. 10mm civarinda bi sayi soylemisti. Sonra bidaha bsy demedi dr. Bende unuttum, sormadim

Bende tedaviye dün başladım Allahın izniyle benimde taze olacak

Konu basligi geriye dusmesin diye yorum yapayim, baska arkadaslarimiz varsa eylul transferi, onlarda gelsin.

`