Eylul 2026 trasferleri

İnşallah üçpozitife dönerrr benimki de 5. Gün rabbim nasip etsin
Allah razi olsun canim insallahh, insallah hepimiz pozitifi duyururuz burdan tek embriyomu transfer edildi sana çiftmi? Benim 2 tane biri tutmazsa diyeri tutar insallah ama hic bir belirtim yok

Allah razi olsun canim insallahh, insallah hepimiz pozitifi duyururuz burdan tek embriyomu transfer edildi sana çiftmi? Benim 2 tane biri tutmazsa diyeri tutar insallah ama hic bir belirtim yok
Benim 1 Tane transfer edildi 2 yı tasiyamam dedim Sürekli adet olcakmisim gibi ağrım var, T+5 te bı kahverengi bulas oldu umarim tutundugu icindir

Benim 1 Tane transfer edildi 2 yı tasiyamam dedim Sürekli adet olcakmisim gibi ağrım var, T+5 te bı kahverengi bulas oldu umarim tutundugu icindir
Evett insallahh tutunma lekesidir o hadi bakalim afferin ona tutundu annesine insallah bende tik yok vallah ara sira minik agri oluyodu ilk 5 gunu sonra durdu göyüslerim hassas ama progesterona basladigimda basladi o yani transferle alakali degil

Merhaba arkadaşlar ben 18 eylülde transfer oldum 4. Gün embiriyosu dün test yaptım negatıftı bugun yaptıgımda ıse cok sılık cızgı cıktı

`